Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bonservisle adam alma ihtimalimiz yüzde 10 falan

Hayır 2016da bu adamı alırken kur 3.30 falandı şimdi 5.5 bir de

Abi neden sivasin ,dogru seyler soyluyor . donk 1.85 eder etmezde degilim ama donk gittiginde ikame edecegin oyuncu bonservis veya imza parasi almayacak mi , bu maas seviyesini gorunce "yok ben 1 milyona oynarim" mi diyecek ? menejer paralari ?

donk gitseydi kimse gelmese de olur diyene saygim var , ama yerine adam alinacaksa maliyeti gunun sonunda donktan fazla olacakti , sozlesmeyi de kimseye 1+1 e ikna edemezsin

Satmadan alırsak clde oynatamıyoruz,bu demektir ki emre akbaba,aziz behiçi falan alırsak bonservisle clde oynatamayarak alacağız

Erken seçime mi gitsek ne yapsak, bu da olmamış :)

bin belasini versin diyecekti durdu qweqweqwewq

Donk eskiden aldigi paradan daha az alacak, diger giderleri maasa dahil edildi diyor. Bence makul bir aciklama.

Genel olarak seffaflik, ton, aciklamalar iyi.

Fener medyasi basket uzerinden algi kasiyor Fenerbahce BK yapsinlar takimi futbolu amatore cevirsinler :D

Emreye Allah bin belasını versin diyecek sandım bir an :asd:

Adam enkaz devraldi yapacak birsey yok

Dursun ve unal'in Derhal ihrac edilmesi gerekiyor

Toplantıyı kaçırdım ama kesin ağlamıştır , enkaz deviraldık ,transfer yapamıyoruz , şampiyon kadromuz var bla bla demiştir.

Sacmaladigi falan yok, Donk eskiden 1.5m maas, 407k menajer ucreti, ev kirasi + ucak parasi (yillik muht. 50k fln civarinda) aliyormus, toplam maliyeti yaklasik 2m imis

Simdi 1.895m ama hepsi maas altinda ve baska gider yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt