Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet nasil oyuncu satiyorsa sende satacaksin. ikna edeceksin. biraz daha bekleyelim. ovecekmiyiz sovecekmiyiz. 20 gune belli olur

millet nasil oyuncu satiyorsa sende satacaksin. ikna edeceksin. biraz daha bekleyelim. ovecekmiyiz sovecekmiyiz. 20 gune belli olur

cok tek taraflı ve dar düsünüyoruz kadroyu bozmayalım satmayalım diyen hoca olamazmı ki kendisi zaten bunu dedi adam istemiyor as oyuncuları satılsın
muhtemelen kiralık yada bonservisi elinde bakalım diyor

Paramız yok dedi adam kısaca. Hem bize, hem oyuncu istediğimiz kulüplere, hem de menajerlere net bir mesajdı bu. Muhtemelen Ağustos ayının ortalarından itibaren 2-3 adet kiralık oyuncu alarak kapatacağız transfer dönemini. Artık Galatasaray'ı yolunacak kaz olarak görmeyecek kimse, bu kadar basit

Para varda transfer yapmıyorlar.

Sergen zerenlik yapmayın yahu. Çocukça hareketler bunlar.
kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?
para neden yokmuş?
bu takım şampiyon olmadı mı?

takıma başkanlık için adaylığını açıklarken vizyon saçan adam şimdi enkaz edebiyatı yapıyor.

Biz çok mu şey istiyoruz , br tane 8 numara, bir sol stoper bir de forvet , şunu alamayan yönetim afedersin SG.

Abdurrahim Albayrak: "Bu takım Fatih Hoca'nın kondisyonunu yememiş bir takımdı. Yarın kampa gidiyoruz, 2 hafta sonra zımba gibi geri döneceğiz, göreceksiniz."

Bu cumleden sonra bu basin toplantisinin benim icin bir onemi kalmadi. Wenger'in son doneminde de Arsenal bu kafadaydi. Bu dusunceyi geride biraktigimiz zaman bir tik ileri gideriz.

Bakkal dükkanı versek, emanet etsek batıracak adamlar kalkmış burada Mustafa Cengiz'in Galatasaray yönetimini eleştiriyor.

Bugün yönetime güven duymayan taraftarın istediği kalitede oyuncu transfer ederse Galatasaray, iPhone X sahibi asgari ücretliye döner!!!

Eger alinan oyunculara parayi bu yonetim vermis olsaydi , bu maaslar ve kontratlarda imzalari olsaydi ben de suclardim

Ama baska yonetim gitmis kapi gibi 4 senelik 4 milyondan sozlesme yapmis , adam neden gitsin

Ikna filan olmaz adam salak mi gitsin

Bonservisi elinde topçulara yönelmedik.

Piyasa DK sonrası yükselecek ve oyuncu alma işi yaş olacak. Kadro dar olmasa neyse dicem de.

Hocanın bir transfer listesi var arkadaşlar ve bi siz akıllı değilsiniz o da biliyor 8 numarada ve forvette eksiklikler olacağını merak etmeyin transfer için fatih hocaya güvenin

kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?
para neden yokmuş?
bu takım şampiyon olmadı mı?

takıma başkanlık için adaylığını açıklarken vizyon saçan adam şimdi enkaz edebiyatı yapıyor.

Biz çok mu şey istiyoruz , br tane 8 numara, bir sol stoper bir de forvet , şunu alamayan yönetim afedersin SG.

Şu an ortada hiçbir şey yokken şunu alacağız bunu alacağız mı demesi gerekiyor? Acele etmiyorlar. Çünkü para yok. Bütçe açılırsa elbette yaparlar. Kiralık oyuncu bulmak da o kadar kolay değil hocam.

Abdurrahim Albayrak: "Bu takım Fatih Hoca'nın kondisyonunu yememiş bir takımdı. Yarın kampa gidiyoruz, 2 hafta sonra zımba gibi geri döneceğiz, göreceksiniz."

Bu cumleden sonra bu basin toplantisinin benim icin bir onemi kalmadi. Wenger'in son doneminde de Arsenal bu kafadaydi. Bu dusunceyi geride biraktigimiz zaman bir tik ileri gideriz.
tek fark, terim winner ve wenger loser

kadroda 3 oyuncu eksigimiz var onlarda alınacaktır muhtemelen kiralıkmı olur nasıl olursa

Bu tepkiler Aysal'a verilse bambaşka konumdaydık şuan

Vizyon yerine böyle gerçekçi konuşacak başkanı tercih ederim hayal satıp milleti hüsrana uğratmıyor en azından

Paramız yok dedi daha ne desin bilmiyorum

Bence Rodrigues'i İngiltere'de transfer döneminin kapanmasına yakın panikleyen İngiliz kulüplerinden birine iyi bir fiyata okutacağız ve bizim transferler de bundan sonra hareketlenecek.

Bence Rodrigues'i İngiltere'de transfer döneminin kapanmasına yakın panikleyen İngiliz kulüplerinden birine iyi bir fiyata okutacağız ve bizim transferler de bundan sonra hareketlenecek.
büyük ihtimal satar ve yerini doluramaz kazma bir oyuncu satın alır parayı da hiç ederiz.

açıkçası gelecek için hiç ümit verici bir toplantı olmadı.Kendisinin neden olmadığı bir durum içinde ama klup için yarın ne getirirse artık diye bir yönetim sergiliyor gibi hissettim

Bonservisi elinde topçulara yönelmedik.

Piyasa DK sonrası yükselecek ve oyuncu alma işi yaş olacak. Kadro dar olmasa neyse dicem de.
ben de bunu diyorum.

dünya kupası öncesi hatta sezonun sonunda ahmed musa ile otursan 2.5 milyon euroya gelmez miydi , koyardın 9 m opsiyon.Bu rakamlara olabilecek transferdi.

Bir kere dünya kupasını beklemek kadar açık dangozluk yok , yahu senin çapın kupada parlamış oyuncu almaya yetmiyor beklesen ne olacak?

büyük ihtimal satar ve yerini doluramaz kazma bir oyuncu satın alır parayı da hiç ederiz.
Rodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçası

cok tek taraflı ve dar düsünüyoruz kadroyu bozmayalım satmayalım diyen hoca olamazmı ki kendisi zaten bunu dedi adam istemiyor as oyuncuları satılsın
muhtemelen kiralık yada bonservisi elinde bakalım diyor
maiconu 11 den atti. elinde olsa belhandayida atacakti caresi yoktu. para yok donka ver 2 milyon euro. kiralik bonservissiz bakilmasi gayet normal. parayi bassinlar alsinlar demiyorum zaten. fatih hocaya simdilik bir lafim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt