- 6 Eylül 2014
- 94.322
- 65.082
- 4.608
millet nasil oyuncu satiyorsa sende satacaksin. ikna edeceksin. biraz daha bekleyelim. ovecekmiyiz sovecekmiyiz. 20 gune belli olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet nasil oyuncu satiyorsa sende satacaksin. ikna edeceksin. biraz daha bekleyelim. ovecekmiyiz sovecekmiyiz. 20 gune belli olur
cavanda kazmasi icin 2.4 million euro aldi yönetim.millet nasil oyuncu satiyorsa sende satacaksin. ikna edeceksin. biraz daha bekleyelim. ovecekmiyiz sovecekmiyiz. 20 gune belli olur
kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?Para varda transfer yapmıyorlar.
Sergen zerenlik yapmayın yahu. Çocukça hareketler bunlar.
kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?
para neden yokmuş?
bu takım şampiyon olmadı mı?
takıma başkanlık için adaylığını açıklarken vizyon saçan adam şimdi enkaz edebiyatı yapıyor.
Biz çok mu şey istiyoruz , br tane 8 numara, bir sol stoper bir de forvet , şunu alamayan yönetim afedersin SG.
tek fark, terim winner ve wenger loserAbdurrahim Albayrak: "Bu takım Fatih Hoca'nın kondisyonunu yememiş bir takımdı. Yarın kampa gidiyoruz, 2 hafta sonra zımba gibi geri döneceğiz, göreceksiniz."
Bu cumleden sonra bu basin toplantisinin benim icin bir onemi kalmadi. Wenger'in son doneminde de Arsenal bu kafadaydi. Bu dusunceyi geride biraktigimiz zaman bir tik ileri gideriz.
büyük ihtimal satar ve yerini doluramaz kazma bir oyuncu satın alır parayı da hiç ederiz.Bence Rodrigues'i İngiltere'de transfer döneminin kapanmasına yakın panikleyen İngiliz kulüplerinden birine iyi bir fiyata okutacağız ve bizim transferler de bundan sonra hareketlenecek.
ben de bunu diyorum.Bonservisi elinde topçulara yönelmedik.
Piyasa DK sonrası yükselecek ve oyuncu alma işi yaş olacak. Kadro dar olmasa neyse dicem de.
Rodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçasıbüyük ihtimal satar ve yerini doluramaz kazma bir oyuncu satın alır parayı da hiç ederiz.
maiconu 11 den atti. elinde olsa belhandayida atacakti caresi yoktu. para yok donka ver 2 milyon euro. kiralik bonservissiz bakilmasi gayet normal. parayi bassinlar alsinlar demiyorum zaten. fatih hocaya simdilik bir lafim yok.cok tek taraflı ve dar düsünüyoruz kadroyu bozmayalım satmayalım diyen hoca olamazmı ki kendisi zaten bunu dedi adam istemiyor as oyuncuları satılsın
muhtemelen kiralık yada bonservisi elinde bakalım diyor