Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçası
oyun şablonumuzun değişmesi gerekir.Trezequet ile 442 oynanabilir , belhanda gibi tackle'ı daha ortalama bir oyuncu.Kreativitesi yüksek ama patlayıcı driblingleri yok.Eğer amrabat gibi atağa çıkıp durup geri pas yapan bir profile bürünürse elimizde patladığının resmi olur.

Denayer gitti ayrıca Maicon'a FT ısınamadı onun için acil 1 STOPER ve
Tolga kafa olarak bitirilmiş FT ile yıldızı barışmadı Donk-Fernando-Selçuk-Belhanda dışı oyuncu kalmayacak 1 ORTA SAHA
Bir de FT ileriye 2. bir alternatif arıyor Eray ile olmayacağını düşünüyor.Özellikle sıkışan maçlarda 1 FORVET veya FORVET ARKASI transfer lazım.

Rodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçası
bir atlet rodrigez var elimizde oda giderse deplasmanlarda 0 ceker dururuz. sadece onu satacaklsrsa satmasinlar hayrimiza olmaz

Abi hayırdır bu ne panik? Seni tanımazsam Dursuncu zannedeceğim.
panik değil gerçekçiyim.

bu tabloyu biz hamzanın 2.sezonunda yaşadık , çok uyguna alınabilecek oyuncuları almadık , kadro yetersiz lige başladık ve boyumuzun ölçüsünü aldık.

Enkaz edebiyatı yapmak başka , gençlere yöneleceğiz potansiyelli ucuz oyuncu alacağız demek başkadır.

Bu yönetimin transfer gidişatı akşama kalan çürük sebzeleri toplamaktan öteye gidemez.

Asıl o zaman görürsünüz panik tranferleri ve elimizde patlayan adamları.

neyse noşa konuşuyorum zaten kimi dediysek ya fiyatı arttı yada çoktan imza attı.Ağustos'ta fırsat transferi kalmaz , bizim de direk alabileceğimiz oyunculara verecek bütçemiz yok.

panik değil gerçekçiyim.

bu tabloyu biz hamzanın 2.sezonunda yaşadık , çok uyguna alınabilecek oyuncuları almadık , kadro yetersiz lige başladık ve boyumuzun ölçüsünü aldık.

Enkaz edebiyatı yapmak başka , gençlere yöneleceğiz potansiyelli ucuz oyuncu alacağız demek başkadır.

Bu yönetimin transfer gidişatı akşama kalan çürük sebzeleri toplamaktan öteye gidemez.

Asıl o zaman görürsünüz panik tranferleri ve elimizde patlayan adamları.

neyse noşa konuşuyorum zaten kimi dediysek ya fiyatı arttı yada çoktan imza attı.Ağustos'ta fırsat transferi kalmaz , bizim de direk alabileceğimiz oyunculara verecek bütçemiz yok.

Açıkçası ben o kadar karamsar değilim. Hiç de öyle felaket bir sezon geçirmeyiz. Altından kalkamayacağımız bir durum olduğu anda çaktırmadan sadece lige dönülür diye düşünüyorum. Hayal tüccarı değil hem teknik ekip hem yönetim. Bu adamlardan zarar gelmez. Kiralık oyuncu transferin son dönemlerinde yapılır. Şimdi bonservisle oyuncu alacak para yok. Nasıl olacak bu iş?

Sabredin. Belhanda danası belki satılır biraz bütçe rahatlar.

Açıkçası ben o kadar karamsar değilim. Hiç de öyle felaket bir sezon geçirmeyiz. Altından kalkamayacağımız bir durum olduğu anda çaktırmadan sadece lige dönülür diye düşünüyorum. Hayal tüccarı değil hem teknik ekip hem yönetim. Bu adamlardan zarar gelmez. Kiralık oyuncu transferin son dönemlerinde yapılır. Şimdi bonservisle oyuncu alacak para yok. Nasıl olacak bu iş?

Sabredin. Belhanda danası belki satılır biraz bütçe rahatlar.
belkisi yok satilmali abi. gerekirse 6-7 verilsin araplara cinlilere verilsin.sonra yine kiralik bonservissiz oyuncu alsinlar.

Bu tepkiler Aysal'a verilse bambaşka konumdaydık şuan

Vizyon yerine böyle gerçekçi konuşacak başkanı tercih ederim hayal satıp milleti hüsrana uğratmıyor en azından

Paramız yok dedi daha ne desin bilmiyorum
Yalan soylememek ve seffaf olmakta bir vizyondur birader.

Kısaca para yok, FFP tepemizde, borç gırtlağa dayanmış ve döviz aldı başını gidiyor, tüm bu sebeplerden beklentiyi fazla tutmayın ancak yine de ucuza 2-3 adam almaya çalışacağız demiş. Açık açık dürüst şekilde gerçek durumu özetlemiş. Böyle ben şahsen hiçbir şey söylemem, itiraz da etmem. Yapacak bir şey yok. Adam olmayanı yaratamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?
para neden yokmuş?
bu takım şampiyon olmadı mı?

takıma başkanlık için adaylığını açıklarken vizyon saçan adam şimdi enkaz edebiyatı yapıyor.

Biz çok mu şey istiyoruz , br tane 8 numara, bir sol stoper bir de forvet , şunu alamayan yönetim afedersin SG.
Adam da demiyorki ben transfer yapmayacağım.

Nerede kiralık adam var didik didik araştırıyoruz takımımıza en uygun adamları almaya çalışacağız taraftarın içi rahat olsun diyor adam
Ama şunu da ekliyor. Ndiaye gibi mallara 3.5 milyon euro yıllık maaş, kulubüne 3 milyon euro kiralama bedelleri falan veremem.

Haklı mı sonuna kadar haklı.
Canlı dinlemediğini varsayıyorum bunları yazarken.

Madem bu kadar zordayız hedefler küçülsün.Feda dönemi başlasın.Oktay mahmudinin alacağa paradan indirim yapmasını istiyorsan futbolculardanda indirime gitmesini isteyeceksin. Oyuncu transfer etmek kadar satmakda meziyet ister.Galatasaraya başkan ve yönetici olduysanız biraz fark yaratmanız gerekir.

Tamam doğru konuşuyorlar ve dürüstler.Bu konuda bende hemfikirim.Ama bu yeterli değil.Bana dursunlarla, aysallarla gelmeyin. Bu adamlar deli gibi savunulurken deli gibi eleştiren taraftarlardan biriydim.O yüzden kimse masal anlatmasın.

Madem bu kadar zordayız hedefler küçülsün.Feda dönemi başlasın.Oktay mahmudinin alacağa paradan indirim yapmasını istiyorsan futbolculardanda indirime gitmesini isteyeceksin. Oyuncu transfer etmek kadar satmakda meziyet ister.Galatasaraya başkan ve yönetici olduysanız biraz fark yaratmanız gerekir.

Tamam doğru konuşuyorlar ve dürüstler.Bu konuda bende hemfikirim.Ama bu yeterli değil.Bana dursunlarla, aysallarla gelmeyin. Bu adamlar deli gibi savunulurken deli gibi eleştiren taraftarlardan biriydim.O yüzden kimse masal anlatmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt