Gökhan Atlansoy
Sarı Üye
- 10 Haziran 2018
- 460
- 306
- 608
şampiyon olamasaydik batmistik yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük ihtimal satar ve yerini doluramaz kazma bir oyuncu satın alır parayı da hiç ederiz.
oyun şablonumuzun değişmesi gerekir.Trezequet ile 442 oynanabilir , belhanda gibi tackle'ı daha ortalama bir oyuncu.Kreativitesi yüksek ama patlayıcı driblingleri yok.Eğer amrabat gibi atağa çıkıp durup geri pas yapan bir profile bürünürse elimizde patladığının resmi olur.Rodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçası
şampiyon olamasaydik batmistik yani
bunu ovduk zaten. cok hayirli bir is yaptilar. japonu aldik iste o parayla. o satildiysa bazilarida satilabilir. araplara cinlilere.cavanda kazmasi icin 2.4 million euro aldi yönetim.
bir atlet rodrigez var elimizde oda giderse deplasmanlarda 0 ceker dururuz. sadece onu satacaklsrsa satmasinlar hayrimiza olmazRodrigues giderse transferimiz Trezeguet olur büyük ihtimalle. Bonservis verirsek sadece bu adamı veririz bence. Yerini doldurur mu dolduramaz emin değilim açıkçası
panik değil gerçekçiyim.Abi hayırdır bu ne panik? Seni tanımazsam Dursuncu zannedeceğim.
panik değil gerçekçiyim.
bu tabloyu biz hamzanın 2.sezonunda yaşadık , çok uyguna alınabilecek oyuncuları almadık , kadro yetersiz lige başladık ve boyumuzun ölçüsünü aldık.
Enkaz edebiyatı yapmak başka , gençlere yöneleceğiz potansiyelli ucuz oyuncu alacağız demek başkadır.
Bu yönetimin transfer gidişatı akşama kalan çürük sebzeleri toplamaktan öteye gidemez.
Asıl o zaman görürsünüz panik tranferleri ve elimizde patlayan adamları.
neyse noşa konuşuyorum zaten kimi dediysek ya fiyatı arttı yada çoktan imza attı.Ağustos'ta fırsat transferi kalmaz , bizim de direk alabileceğimiz oyunculara verecek bütçemiz yok.
belkisi yok satilmali abi. gerekirse 6-7 verilsin araplara cinlilere verilsin.sonra yine kiralik bonservissiz oyuncu alsinlar.Açıkçası ben o kadar karamsar değilim. Hiç de öyle felaket bir sezon geçirmeyiz. Altından kalkamayacağımız bir durum olduğu anda çaktırmadan sadece lige dönülür diye düşünüyorum. Hayal tüccarı değil hem teknik ekip hem yönetim. Bu adamlardan zarar gelmez. Kiralık oyuncu transferin son dönemlerinde yapılır. Şimdi bonservisle oyuncu alacak para yok. Nasıl olacak bu iş?
Sabredin. Belhanda danası belki satılır biraz bütçe rahatlar.
Yalan soylememek ve seffaf olmakta bir vizyondur birader.Bu tepkiler Aysal'a verilse bambaşka konumdaydık şuan
Vizyon yerine böyle gerçekçi konuşacak başkanı tercih ederim hayal satıp milleti hüsrana uğratmıyor en azından
Paramız yok dedi daha ne desin bilmiyorum
Adam da demiyorki ben transfer yapmayacağım.kiralık oyuncu alamıyor muyuz renktaş ?
para neden yokmuş?
bu takım şampiyon olmadı mı?
takıma başkanlık için adaylığını açıklarken vizyon saçan adam şimdi enkaz edebiyatı yapıyor.
Biz çok mu şey istiyoruz , br tane 8 numara, bir sol stoper bir de forvet , şunu alamayan yönetim afedersin SG.
En azından saçma bonservislerle oyuncu almayacağız gibi