Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan hesap verecek tabi ilk once soz verip alacagiz diyo alamiyo. Bu taraftar hesap istiyor hesap - bunu ilk gun soylemeliydi uc gun gec kaldi ama gec hicten iyidir.

Bugün amatör küme takımlarının kadrosuna bile baksan 1 tanesi güvenilir en azından 2 adet hatta çoğunda 3 adet santrafor mevcuttur. Sen koskoca Galatasaray'ı yönetiyorsun ve sezona kendi dahil kimsenin inanmadığı bir santraforla başlıyorsun. Bunun yıldız transferi istemekle, borç ödemekle bilmem neyle alakası olamaz. Orta saha yığınla adam doluyken Emre Akbaba'ya o kadar para dökmek zorunda mıydın derler adama. Hadi onu da aldın diyelim. Herkes son gün bile adam kiralayabiliyorken en çok ihtiyacı olan takım nasıl kiralayamaz. Hadi onu da kiralayamadın bari bonservisi elinde oyuncu bul. Birini bul yani. Lukunku bile geldiğinde bir umut olmuş bir kaç maç çevirmişti. En kötü adamı alsan o da bir alternatif olurdu kulübede..
Emre konusunda haklısın hocam elleme gitsin fenere sen stoperı hallet önce ama işte taraftar baskısı olayı buralara getirdi.

İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak: "Yönetimce herkesten çok forvet istedik ama geleceği düşünmeliyiz. Transferin hesabını verebiliriz ama camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz." (Sabah)

Abi şunu anlamıyorum al bi tane forvet sadece ligde oynat. Ffp sezon sonuna bakmıyor mu. Devre arasi illa ki bi oyuncu satar açığı kapatirdik.

CL kurasından sonra aspor'a baglanip "başarıya ac futbolcu" dediği an benim alarm sirenleri çalmaya başlamisti zaten

"olursa olmazsa Ocak'ta olur" demesi de tüy dikmişti, üstelik daha 3 gün varken transferin kapanmasına

bu sözler tabiki bir yerden tanidik geliyordu ve ya çöpün birini veya kimseyi alamaycaklarin kanitiydi

HESAP VER!!!

Hıncal uluç haklıymıs mustafa cengiz beceriksizin tekidir demişti hadi lan deyip tvyi kapatmıstım

Özet

FFP bla bla
İnan edin
Kırıldım
Troller var
Kaynaklar kısıtlı istekler sınırsız
Şu kadar para lazımdı şu aya
Eski yönetim kaynakları tüketmiş herşey temlikli

Proje : Proje yok
Sponsor : sponsor yok
Transfer : yapamadık forvet yok

kasımpaşa bedava daigne'yi alıyorsa, kayseri bonservissiz mensah ve chery bulabiliyorken, bursaspor bedava sakho'yu alabiliyorsa

bize bahane, palavra, hikaye masal anlatma faynenşıl feyir pileyden bahsetme başkan bozuntusu

önümüzdeki vali bakan gezilerini beyan edecektir

Özet

FFP bla bla
İnan edin
Kırıldım
Troller var
Kaynaklar kısıtlı istekler sınırsız
Şu kadar para lazımdı şu aya
Eski yönetim kaynakları tüketmiş herşey temlikli

Proje : Proje yok
Sponsor : sponsor yok
Transfer : yapamadık forvet yok

bu iyiymiş bunu dedi mi gercekten? ;D

Hocaya cephe almak gibi bir aptallikta bulunacakmi merak ediyorum çünkü bunun üzerine ısrarlı soruları gelir
Kiralık transferi yapmanın ffpye hiçbir etkisi yok bunu nasıl aciklayacak bakalım taraftarı aptal sanıyor baskanda rizelide

sorumluluğu alması lazım üzerine, ins terim'e cevap verme hatasını yapmaz. yaparsa ipini çeker zaten baskan. ne kadar niyeti iyi olsa da işi bilen biri lazım o makama.
üzerimizdeki tüm kasveti alması lazım yarın aksam.

Başkan çık dürüstçe "Biz bu işi beceremedik, Abdürrahim bundan sonra transfer işleriyle uğraşmayacak. İşi profesyonellere bırakacağız taraftarımıza umut dağıttığımız için özür diliyoruz" de bizde destekleyelim. Yok yine aynı masalları anlatacaksan kendi sonunu hazırlarsın.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ffp diye aglayacaktir.

Karsisinda da oturan ben degil de yalakanin teki oldugundan bu aglamalari karsilik bulacaktir, ne buyuk baskansiniz diye yaglanarak sohbet sonlandirilacaktir.

GS i lige ve CL ye santrafor ve stopersiz baslatan herifin bahanesi de yatacak yeri de olamaz!

Elestirilerin forvet icin olanlarina katiliyor olsam da ornek verilen fb ve bjk nin lige baslangiclarinda sizce dogru yaptiklari hamlelerin karsilarini gorduk mu ?

Hele fb nin aldigi adamin haddi hesabi yok 3 haftadir 1 puan alamadilar , ligi kaybetmislerdi ts yi yenseydik

Dikkatli olup mali disipline sahip cikmak da , forvet mevzusu bir rezalet olmasinin yaninda , onemlidir

Ffp den bahsetmeyin diyorsunuz ama gecmisi cabuk unutuyorsunuz . Bir anda seneye avrupada yoksunuz aciklamasi gelse kaldirabilir misiniz bunu

Taraftarın gazını almak için ocak ayında çok iddialı bir isim geleceğinden bahsedebilir. Bir kere söz verip tutmayınca kimse sana itimat etmez ayrı mesele...

FFP derse ocakta transfer yapamaz... Beceriksizlikten alamadık derse ocağa kadar o koltukta kalamaz. Yani aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ne diyecek bakalım çok merak ediyorum.

Ocakta da birileri gitmezse transfer imkansiz

Rakamlar ortada . Fb liler de agliyor neden bu kadar adam aldin da 1-2 tane esasli adam almadin

Ali koc da ugrasiyor + da kapatalim avrupa yasagi almayalim diye

Avrupa yasagini gundeme getirebilecek her hamle kulube ihanettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt