Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Trabzon'dan 4 tane yemişken, ben daha ağır tepki verebilirdim, ben de taraftarım. Tepkinin büyüğünü de başkana ayırırdım. Hata bende, ben başkanım. Topun ağzında olan benim."

Mustafa Cengiz: “Türkiye Futbol Federasyonu ile, Modeste transferinin olup olamayacağı ile ilgili görüştük. Devre arası için hayırlısı, neden olmasın? Benim direkt temasım yok, teknik heyet gereğini yapar.”
maalesef su anda belli oldu

Aslında başkan doğru söylüyor. Emre yerine forvet alınsa bu sefer vay efendim Emre alınsaydı da forvet almasaydık diyecektik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendi adima konusacak olursam ben demezdim.

1 sene kontrati kalmis ve acil ihtiyac duydugumuz bir mevki/oyuncu olmayan bir transfere 4 Milyon € bayilmadik diye sevinirdim ben.

Acikca diyor ki
Hoca adami bulursa aliriz
Hocayi dinlioruz

Kendi adima konusacak olursam ben demezdim.

1 sene kontrati kalmis ve acil ihtiyac duydugumuz bir mevki/oyuncu olmayan bir transfere 4 Milyon € bayilmadik diye sevinirdim ben.

Bu taraftarın ince yangına,oksijen tüpü ile giden çok kanka. Aklı selim %5-10 ancak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan söylemeyin yeter ya. Hoca mac sonu forvet istiyorum dedi niye almadiniz o zaman?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz: "UEFA’yı, Sermayeyi, Şampiyonluğu beceremedik. Söylemeye utanıyorum artık. Forveti de beceremedik. Başkan olarak tüm sorumluluk bende. Topun önündeki benim."

Kendi hatasını kabul etti bu iyi ama sonucu değiştirmiyor. Koca bir yarıyı ve şampiyonlar ligini forvetsiz oynayacağız. Birileri bunun bedelini ödemeli.

Mustafa Cengiz: "Galatasaray, yıllar sonra ilk defa transfer dönemini karlı kapattı"

Mustafa Cengiz: "Birileri yazıyor ama hiç tatil yapmadım...Çok ayıp ediyorlar"

Mustafa Cengiz: "Sayın Terim, bizim gibi savaşçı bir karaktere sahip. Mevcut kadroyu kendisi seçmedi, inişteki kadroyu çıkışa geçirdi. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Hocamızdan gelen hiçbir talebi reddetmedik."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt