Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zuhauhahua hayaller van persie gerçekler tam tersi diyo :ddd

55 nasil olacak yaw
10 coeff
15 girish
???
Yayindan 30 gelicek hali yok

Galatasaray 1- 1.5 sene dayanirsa Salaha ulaşacaktır. Muhammed Salah'a demiyorum

Benim anlamadığım dün gece iddiası geçen gibi Fıfa Modeste 'yi haklı bulup sözleşmesini tek taraflı fesih ettiyse bundan Çin kulubüne ne ?

İstediği kadar Fıfa 'ya şikayet etsin bizi adamın sözleşmesini fesih edip boşa çıkmasını sağlayan Fifa değil mi ? ne yapacak kendi verdi kararı suçlu bulup bize mi ceza kesecek ?
Adam 2 sozlesme yapmis dinlemiyormusun

Biri sayın Galatasaray başkanına şunu anlatsın erenle ŞL ni sıfırla kapatmak zaten olabilir mevzu şu ki erenle ligi de kaybedip gelecek yıl ŞL gelirinden oldun tebrikler ?

Başkana hak verdiğim tek nokta Emre Akbaba transferi oldu. Maalesef bu transferi bir it dalaşına çevirdiler, ultraslan, medya bla bla bla almasalar topa tutulacaklardı ama işleri buraya gelmeden bitirememeleri de yine onların hatası aslında da neyse.

Forvet almadıktan sonra gelen 10 milyonu ne yapayım ben ya? Grupta 3 maç kazansak yine 10 milyon geliyordu zaten planlamayı buna göre yapmalıydık, risk almalıydık ve almadık.

Ne anlatiyor yav.

1-2 Milyon'a biraz eli ayagi düzgün kiralasalar o Sampiyonlar Ligi geliri galibiyetlerle ile daha da artacak. Forvetsiz cikacagiz CL maclarina, hala ne anlatiyorsun. 10 Milyon ilaveten gelecekse gelsin, forvetsiz takim oldugumuz gercegini degistirmez.

Mustafa Cengiz: "Galatasaray, 1 ya da 1.5 yıl sabrederse salaha ulaşacaktır. Yanlış anlaşılmasın Mohamed Salah'a değil. Aman, aman yanlış anlıyorlar. Sakın. Bir kere Zlatan dedim, denilmeyen kalmadı."

Hahaha van persie hayaller tam tersi.

Fenere ne laf cakiyor

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Fenere iyi yerleştirdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M. cengiz : nkfvas

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

modeste icin dün sormuslar tff'ye
Modeste gelmis Istanbula
Kisin icin neden olmasin dedi

Sanirim Kisin gelecek, kimse almazsa

Maalesef başkan yanlış bilgilendiriliyor. 15,25 ayakbasti parası + 10 milyon katsayı parası 25 milyon eder. Market-pool gelirinin 15'in üzerinde olmasına imkan yok. 0 çekersen kazanacağın max. para 40 milyon olur o da iyimser ihtimalle çünkü market-pool gelirinin daha düşük olmasını bekliyorum.

Hahahahahahah ulan ya
Hayaller van Persie gerçekler tam tersi

ub.msji

Levent bizim forumu takip ederek mi soru soruyor?
Hep istediğimiz soruları soruyor.

55 mil. € acayip bir para 0 puan çeksek bile 55 mil. € ha o_O

İşte sırf bu yüzden Şampiyonlar liginde devamlı olmalıyız. 430 milyon lira para yapıyor vay canına ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt