Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.271
- 4.132
- 723
ikiside gitsin 1 stoper 1 forvet(modeste) alınsın bizim için en iyisi o...Kisin belhanda ya da Maicon out Modeste in
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiside gitsin 1 stoper 1 forvet(modeste) alınsın bizim için en iyisi o...Kisin belhanda ya da Maicon out Modeste in
28i gibi gorusmusler modeste son gune kalmamisNeden başkana şu soru sorulmadı acaba, Modestenin sözleşmesindeki bir maddeyi yollayamadını söylüyor, 2 sözleşmeyi bir sayan bir madde olması gerekiyormuş. Bizim hukukçular ilk gün bu maddeyi istememişler mi ki son gün akıllarına gelmiş?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo sorun beceriksizlik. Gomis'i tutacaksın veya bedelsiz bir forvet kiralayacaksın Bursa bile yapabiliyor mesela. En olmadı Ömer Bayram'ı almayıp 1 milyona bayağı bildiğin bir forvet kiralardır iş bilseydin eğer.
ikiside gitsin 1 stoper 1 forvet(modeste) alınsın bizim için en iyisi o...
Gomisi tutsak 5.5m luk FFP açığını nasıl kapatacaktık ? Kİmse gitmiyordu.Yoo sorun beceriksizlik. Gomis'i tutacaksın veya bedelsiz bir forvet kiralayacaksın Bursa bile yapabiliyor mesela. En olmadı Ömer Bayram'ı almayıp 1 milyona bayağı bildiğin bir forvet kiralardır iş bilseydin eğer.
Son güne kalmamış olabilir ama ne kadar zaman harcadıkları önemli değil mi28i gibi gorusmusler modeste son gune kalmamis
ub.msji
puan ve gruplardan çıkış 0
gruplara katılılım 15.25
fenerden gelen para 9
eski yayın hakkı baremi 22
geçmiş katılımlar-coefficient ranking 9.75
bejeke o kadar maç yaptı geçen sene totalde 43.7 milyon euro kazandı zira rasim karalı sezon dışında bir geçmişleri yokki biz şimdiden 0 puan ve grup sonunculuğuyla 55 milyon euroluk olduk
en kötü 2 beraberlik 1 galibiyet de alırız yani en kötü 60 milyonu aşarız
Valla bende aciksasi tam bilmiyorum adamı yurtdışı ndaki arkadaşların olumlu referansı yüksek spor kamuoyu beğeniyorModesti forumun tamamının istemesi nefes alsın yeter modundan değildir inş. Neredeyse 10 yıldır buradayım drogbayı bile istemeyen vardıbu adama tapılıyor resmen. Şahsi fikrim devre arası geleceği yönünde. İnş lider olarak gireriz araya ve bu adam başarılı olur.
37 idi ve 1 euro yayın geliri artsa demiştik zira 15 katılım 22 de geçen seneki tffye verilen yayın geliri idi...Hafızanı tazele şu an ise durum değişti ve evet ben de başkan gibi 0 puan ile grup sonuncusu olursak demiştim aç bak ama bliyoruz ki 2-3 beraberlik bir galibiyet alabilir yine gruptan çıkamayabiliriz ama o şartlarda bile 60 milyon euroyu buluruz15 milyon ayak basti
9-10 araliginda siralamadan gelen para
Uzeri de yayin haklarindan gelecek
55 milyon almamiz icin 30 milyon euro yayindan gelmesi lazim . Yayin haklarinin dagitilacak prime etki orani ciddi sekilde azaltilmis , bununla ilgili makaleler uefa sitesinden getirmistim
Burada herkes , sen dahil 30 lu rakamlar yazdiniz . Arastirip bulabilirim o mesajini
Hatta 38 ya da 39 demistin
Kapak niteliği ağır basan bir post.
Toplam 31 yüksek geliyor yayın için
Total 300 civarı zira
Türkiyeye %10 üzeri düşüyor