Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

Ulan bizim burda patlama oldu recep bey gecenin ikisinde yatağında kalktı açıklama yaptı. Kendi ülkesindeki saldırı için yazılı açıklama yapmışlar Sabrımızı zorlamaktadilar diye

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Allah rahmet eylesin. Artık bu ülke yaşanılmaz hale geldi.

Benim önerim basitti aslında Suriye'den mümkün olduğunca uzak dur, mümkünse seni teğet geçsin. ama bizimkiler ortasından dalmayı tercih ettiler. Bu saatten sonra ne yaparsan yap, o bataklıktan çıkamazsın.

Bence Türkiye oradan uzak kalamazdı, eninde sonunda o bataklığa girecekti.Ama sanki Esad bize saldırmış gibi herifi düşürelim, yok edelim diye bir hevesle giriştik.Hatta bana kalırsa Esad'ın toprak bütünlüğünden yana olmak en doğrusuydu ama Nato denen örgüt bizi emir eri gibi kullandığından, onların emirlerine karşı gelemedik.

Benim sorum, başka ülkelerin içindeki yapılanmalara destek sağlama hususundaydı.Ben bunun çoğu istihbarat tarafından yapıldığını söyledim, sense bunun yanlış ve ahlaksızca olduğunu.Ben sana katılmamakla beraber fikrine saygı duyuyorum.

Bir ülkede 1 yıl içinde bu kadar çok bomba patlıyorsa, birileri işini iyi yapmıyor demektir. Oysa sorumlu yok, istifa edende yok hepsi pişkin pişkin oturuyor.

Ama bunu söylersen Rus sempatizanı ilan edilirsin. Yakarız, yıkarız demen gerekiyor.

Biraz tarih araştırırsa insan Kurtuluş savaşında bile bu iki kutupla aynı anda mücadele etmedik, etmemizde mümkün değildir. ABD istemiyorsa, Rusya yaşamanız için çabalar, Rusya istemiyorsa ABD yaşamanız için çabalar ama ikisi de istemiyorsa şansınız çok fazla değildir. Silahı ya ABD'den, ya Rusya'dan alacaksın. Uçağı, Savunma Sistemini. Bunlardan aldığın sistem ile bu ülkelere mi kafa tutacaksın gerçekçi olalım.

Şuanki durumda elinde nükleer gücü olan hiç bir ülkeye meydan okumamız mümkün değil.Bunu idrak eden adam zaten rusyaya meydan okumamızın komikliğini çok rahat algılar.Ben ilk tv de duyduğumda hadi lan dedim.Rusyayı karşısına alan bu coğrafyada barınamaz.Hele hele direk savaşa girmeye çalışan yok olur gider.Bir tek ABD nin desteği olursa ayakta kalırsın

Hayrına yapmadı ki bunları Rusya,bir çıkarı vardı veya Batı'ya karşı bir misillemesi. Bir de diğer taraftan bakalım Stalin zamanında Türkiye'yi tehdit ediyorlardı. Veya Rus Çarlığı döneminde birçok savaş yapıldı Osmanlı ile aralarında,en azılı düşmanlarımızdandı.Hadi onu bırakalım yakın zamanda Soğuk Savaş döneminde de pek dostça ilişkilerimiz olmadı. Sözün özü, devletlerin dostlukları veya düşmanlıkları konjonktüreldir. Daimi dost veya düşman diye birşey olamaz.Şahsen bugün müttefik olarak gördüğümüz NATO devletleri Pkk'nın en önemli destekçileri. NATO bizi Rusya'ya karşı savunsa yine o kirli geçmişini temizleyemez.

Bu olaydan Rusya ile savaş konuşmak da aşırı abartı tabii o ayrı mevzu...Bugün ülkelerin savaş kompozisyonları çok değişmiş durumda. Biz Rusya ile savaşı elbet göze alamayız,ama emin olun Rusya da Türkiye ile bir savaşı göze alamaz. Onlar eski devirlerdeymiş,şimdi birsürü yöntem var : Ekonomik,teknolojik,siber vb...Ve terörizm...

NATO bizi hiçbir şeye karşı savunmaz,Rusya ile bizi paylaşırlar sadece.Tarihten bu yana hep böyle olmuştur.

Hala olayı ota boka bağlayanlar var boş konuşmayın artık ya ortadoğu lan burası ortadoğu 100 senedir var zaten bu savaş hala mal mal konuşanlar var hükümeti oyu buyu kim ipler hepsi piyon hepsi birilerinin maşası ...

Rusya abd falan gecin bunlari cahilce yapilan tartismalar bunlar

Bombalı saldırı sonrası otobüslerin hali

CbcQF3LWwAUrl_V.jpg

Bir ülkede 1 yıl içinde bu kadar çok bomba patlıyorsa, birileri işini iyi yapmıyor demektir. Oysa sorumlu yok, istifa edende yok hepsi pişkin pişkin oturuyor.
Birilerine göre mit isini gayet iyi yapiyor.
muhalefetin telefonlarini dinliyorlar,sosyal medyada kimler bastakileri elestirmis,küfür etmis ona bakiyorlar.
baslarini kaldiracak vakitleri yok gariplerin,fazla üstlerine gitmemek lazim böylesi zor bir dönemde.
ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.

Erbakan demişti birgun sorun Suriye olursa hedef Türkiye'dir diye zamanında

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Üzücü olan şey artık alışılagelmiş birşey oldu bu. Ankara'da patlama şu kadar ölü, artık forumu açıp böyle bir başlıkla karşılaşdığında yadırgamıyor insan. Çok felaket bir durum.

Hala olayı ota boka bağlayanlar var boş konuşmayın artık ya ortadoğu lan burası ortadoğu 100 senedir var zaten bu savaş hala mal mal konuşanlar var hükümeti oyu buyu kim ipler hepsi piyon hepsi birilerinin maşası ...

Evet burası ortadoğu doğrudur ancak bu tarz büyük patlamalar olmuyordu hiçbirzaman. Bunların hepsi tamamen yanlış dış politikaların sonucu. Bu patlamayı tabii ki pkk tek başına organize etmedi. 2 ilçeyi 1 ayda kontrol altına alamıyorsun, Rusya'ya laf atıyorsun. Komik ama trajikomik.

Obama'ya sesleniyorum 'Neredesin Başkan' diyorum"Biz siyasiler,ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz"- R.T.Erdoğan, Şubat 2015

Sabaha kadar ölü sayisi 40'a çikar maalesef

haysiyetsizler. alçaklar.

Hava Kuvvetleri hedef alınmış... Yani biraz düşününce Suriye'ye yapılan hava saldırılarına karşılık yapılmış gibi duruyor mesaj açık bence hava saldırılarını durdurmazsanız biz de sizi bombalarız.. Mesaj Gönderen: ABD , RUSYA ,SURİYE ... Şimdi savaş çıkma ihtimali doğuyor millet uyanmanın vakti geçiyor , Türkiye kendi kendini imha edecek durduk yere savaşa sürüklüyorlar bizi hemde bir hiç uğruna halkın gözünü açıp gözü dönenlere dur demesi gerekiyor yoksa Suriye'ye olanlar bizim de başımıza gelecek

Orda 28 kişi ölmüş, belki de sayı artacak. Burada gerizekalıca yorumlar yapıyorsunuz. Bırakın lan particiliği haysiyetsiz herifler.

Geri
Üst Alt