Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

9eedd22cc1a48d2d906292a04143567c.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
haberde yanlışlık var.

terörist ölü olarak ele geçirilerek etkisiz hale getirilmiş , bir daha eylem yapması engellenmiştir diye yazılmalıydı..

Komutanlıkların oradan taşınması lazım, tam şehrin göbeğinde şehrin en işlek bölgelerinden biri orası, dolayısıyla korunması çok zor.

Geçmiş mesajlara biraz baktım da Allah akıl fikir versin...

24 kasım 2015'ten öncede Türkiye'de bombalar patlıyordu, koca bir nesil kurtlar vadisi etkisiyle büyüdü; ne yazık ki bunun bedelini her Allahın günü saçma sapan komplo teorileri duymakla ödüyoruz.

ne kadar çok bilmiş insan var bu forumda... birisi ABD dıyor Diğeri Rusya bizi dümdüz eder diyor... öbürü bizim çapımız ne ki ? diyor...

ya zaten butun dunyanin sucu var, birtek bizim pasamizin sucu yok. tayyip bunlari arkadan ..... amerikaya suc aticaklar.

... killari.

Son düzenleme:
Durmadan işin içinden Suriye uyruklular çikiyor. Bunun gibi 1000'lercesi var içimizde. Vah benim ülkem. acirsan acinacak hale düşersin.

Yıl 2016 uzay çağındayız 10 bin km ötedeki göktaşının üzerine uzay aracı indirilcek kadar teknolojiye sahip insan oğlu (biz olamasakta) ama gel gör ki koskoca bir cumhuriyet 2 tane çobanın sınırdan içeri girip başkentinin tam göbeğinde hemde askeri konumu açısından en önemli mevkiinde bomba patlatıyor.Ey allahım ne büyük oyunlar oynanıyor sen boz bu oyunları

AB' den 3 milyar euro alıp yeni yeni Suriyeli teröristler transfer edeceğiz hamdolsun (!)

Suriye ye girmek için zemin hazırlayanıyor. Bence bu adam kafayı yemiş sonunun geldiğini biliyor giderayak ülke yi de yakayım savaş çıkarıp gideyim diyor.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Komutanlıkların oradan taşınması lazım, tam şehrin göbeğinde şehrin en işlek bölgelerinden biri orası, dolayısıyla korunması çok zor.

Geçmiş mesajlara biraz baktım da Allah akıl fikir versin...

24 kasım 2015'ten öncede Türkiye'de bombalar patlıyordu, koca bir nesil kurtlar vadisi etkisiyle büyüdü; ne yazık ki bunun bedelini her Allahın günü saçma sapan komplo teorileri duymakla ödüyoruz.

Sadece duymakla ödesek iyi. Filmler ile kafaya geçirilen çuvalların intikamını, öcünü vesairesini aldığını zanneden bir nesil çıktı artık karşımıza. Güler misin ? Ağlar mısın ?

''Uluslararası İlişkiler'' ile ilgili zerre bilgisi olmayan yığınların yaşananları bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi değerlendirdiği enteresan bir toplum yapısı ile karşı karşıyayız.

Allah yakınlarını kaybedenlere sabır versin.

Tabi bu süreçte sabaha kadar Moskova'ya girip Şam'ı ele geçirerek oyunda level atlayacak olan yeni bilgisayar çağı kuşağına da güç kuvvet diliyorum. İşleri bir hayli zor.

Saldırıyi Salih Necar diye 28 yaşındaki Kürt uyruklu Suriye vatandaşı YPG militanı gerçekleştirmiş.

Bu arada ypg-işid üyesi konusunda bir konsensüs yok. Millet şu anda bunun tartışmasını yapıyor. Klavye başında savaş bu olsa gerek. Lan ne fark eder işid ya da pyd? Ama herkesin hemfikir olduğu teröristin Suriyeli olduğu... Bu hafta ülkemizde bulunan Suriyelilere eziyetle geçecek belliki..

İnternette her gün insanlar ölüyor veya insanlar ölsün ki akp oy kaybetsin diye ahmak yorumlar okuyorum işte o insanlar teröristlerden farkları yok. Alçaklar

Ben istihbaratı suçlayan Arkadaşlara soruyorum nasıl olacağını adım adım anlatırlarsa bizde bilgileniriz.Faraza ben keleş silah alıp meydana çıkıp random insanlara sıksam MİT'in nasıl haberi olacak ? Merak dan soruyorum sadece.

O keleşi alman zaten kafadan sorun keleş dediğin bakkalda satılmıyo dünyadaki tüm silahların üretiminden son sahibine kadar listesi var zaten..El yapımı patlayıcı yapabilirsin onunda eğitimini alman lazım keza eğitimi veren gruplar eğitim alanları eğitim alan kişiler bile bellidir..Sınırdan tek tek pasaport kontrolüyle girer ülke dılından gelen herkes.İçeride ise her terörist grubun nefes alınışı bilinir kimle ne ilkişkisi var bunlar zor şeyler değil heleki istihbarat için..

Patlama olduğu an bunu Ypg yaptı dedim acaba neden? O kadar kan döküldüki artık nefret ediyorum savaşan herkesten savaştıran ağzından köpük köpük kan fışkıran yöneticilerden ortadoğudan onların islamından yazıklar olsun bunları koyun gibi izleyen herkese

Ortadoğunun parçası olmak için o kadar çabaladık. 3 milyonunu ülkemize aldık ve sonunda başardık..

Bir ülke, bir devlet, bir hükümet en azından başkentini koruyamıyorsa, o ülke bitmiştir demek. Türkiye'yi bu hale getirenlerin Allah belasını versin. Herkesin her an, her yerde patlayabileceği bir ülke haline getirdiler. Sözün bittiği yerdeyiz. Allah rahmet eylesin. :(

Geri
Üst Alt