Basketbol Ana Sponsorumuz NEF Oldu

ne kazanılıyor ki eurolig şampiyonlugu bile 1 milyon euro deniyor
Yav tamam işte zararı da kendine karı da kendine. Artık futboldan kazanıp basketbola aktarmayacağız. Basketbol kendi kendini idare edecek. Dün Aziz de Fenerbahçe'ye bunu önermişti işte. Onlardan önce biz hayata geçirmiş oluyoruz ne güzel. Hem Serdar Ali'nin dediğine göre Fenerbahçe'nin 23-24 milyon euroluk bir bütçesi varmış. Bunun yalnızca 5 milyon eurosu sponsormuş. Gerisi AŞ'ye zarar. Basketbol AŞ kurulsa Fenerbahçe Futbol AŞ kasasından para çekemiyor mesela. Paran varsa harcarsın yoksa harcamazsın yani.

"Şu amatör şubeleri de kapatalım kulübe boyuna zarar yav" tartışmaları bitecek işte.

Burada biraz futboldan almis gibi cunku neften istesek oraya verirdi neyse hayirlisi olsun. hesabını iyi yapsinlar
Ne alakası var? Erdem Timur futbolu yönetemezdi ama Basketbol AŞ'yi yönetecek. Kendi yöneteceği yere yatırım yapmak ister şu anda çünkü futbolun sponsorları hazır zaten. Futbolun sponsorları hazırsa ve ben de basketbolu yöneteceksem kendi şubeme sponsor olmam en mantıklısı değil mi sence de?

Ne alakası var? Erdem Timur futbolu yönetemezdi ama Basketbol AŞ'yi yönetecek. Kendi yöneteceği yere yatırım yapmak ister şu anda çünkü futbolun sponsorları hazır zaten. Futbolun sponsorları hazırsa ve ben de basketbolu yöneteceksem kendi şubeme sponsor olmam en mantıklısı değil mi sence de?
Basketi yok kabul etsen futbola 3 5 at desen atar bu adam fanatik cimbomlu

Yav tamam işte zararı da kendine karı da kendine. Artık futboldan kazanıp basketbola aktarmayacağız. Basketbol kendi kendini idare edecek. Dün Aziz de Fenerbahçe'ye bunu önermişti işte. Onlardan önce biz hayata geçirmiş oluyoruz ne güzel. Hem Serdar Ali'nin dediğine göre Fenerbahçe'nin 23-24 milyon euroluk bir bütçesi varmış. Bunun yalnızca 5 milyon eurosu sponsormuş. Gerisi AŞ'ye zarar. Basketbol AŞ kurulsa Fenerbahçe Futbol AŞ kasasından para çekemiyor mesela. Paran varsa harcarsın yoksa harcamazsın yani.

"Şu amatör şubeleri de kapatalım kulübe boyuna zarar yav" tartışmaları bitecek işte.

anladım, o zaman bol sponsor lazım 50 milyon tlye aşağı yukarı kadro kurulur

Basketi yok kabul etsen futbola 3 5 at desen atar bu adam fanatik cimbomlu
Ya tamam da adamın elini kolunu bağlamadılar sonuçta. Burak Elmas demedi "Sen futbola para verme basketbola ver" diye. Adam kendi seçti o şubeyi. Ki "Zaten basketbol stadını da ben yapacağım. Basketbol AŞ'yi bana bırakın siz kafanız rahat şekilde diğer şubelerle ilgilenin" demiştir Erden Timur. Bununla birlikte futbol sponsorları da hazır zaten. Sponsorluklar doluyken adam ne yapsın krampona mı sponsor olsun? :D

@Berkan Yavuz rdaş ne diyosun bu işe

+ kerem tunçeri hamlesine

Prof bir yapı akabinde başarı gelirmi

Kerem oyuncu seçiminden ondan bundan anlarmı,ümitlenelimmi gelecek için

Galatasaray NEFesiz ....

Hayırlı olsun inşallah eski günlerimize döneriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Berkan Yavuz rdaş ne diyosun bu işe

+ kerem tunçeri hamlesine

Prof bir yapı akabinde başarı gelirmi

Kerem oyuncu seçiminden ondan bundan anlarmı,ümitlenelimmi gelecek için

Ben Kerem Tunçeri’yi kişisel olarak sevmiyorum, basketbolcuyken de sevmezdim. Ama Türk oyuncu piyasasına hakim, Hidayet’le arası iyi. O yönlerden faydası olur. Mühim olan para, NEF sponsor olup 5 milyon dolarlık bütçe yaratılıyorsa, oyuncuların ödemeleri falan aksatılmazsa o paraya ben FIBA CL şampiyonu olacak kadro kurarım.

Geri
Üst Alt