GSCimbom
Batacaksak Ünal Aysal İle Batalım!
B

Batacaksak Ünal Aysal İle Batalım! Sayfa 2

Boğaç Bozkurt ·

Cevap
116
Okunma
7K
Sayfa
2/6
Benim kızdığım konu Aysal çok borç yaptı diye değil. Bile bile lades olduğu için. Kulübü aldığında kulüp zaten batma noktasındaydı. İlk yıl minimum maliyetle, neredeyse maksimum gelir elde edildi. Transferlere fazla para harcanmadı ve neredeyse giden oyuncular karşıladı gelenlerin bonservis ücretini. 2 yıl optimal maliyetle, neredeyse maksimum gelir elde edildi. Son 2 yıl ise gereksiz harcamalarla, gereksiz işlerle maksimum maliyet, minimum gelir sağlandı.

Biten Sponsor anlaşmalarına yenisi imzalanamadı, personel giderleri %250 arttı, Teknik direktörlere inanılmaz paralar harcandı, bir çok gereksiz ve en önemlisi plansız transfere tonla para harcandı. Ve bunlar UEFA'nın ikazından sonra yapıldı. Yani UEFA zarar etmeyin dediği halde gereksiz işler yapılarak bile bile ceza aldırıldı.

Yoksa Adnan Polat kulübü daha çok zarara sokmuştur, Aysal aldığında kulüp zaten zarardaydı ama ceza alınacağını bile bile gereksiz borçlanmaya giden Aysal'dır. Bu yüzden bugün ceza alınıyorsa bunun sorumlusu Aysal'dır

Napcan söyle ? Tff senin TD ni calip senin le dalga geciyor, TFF kimin sayesinde duruyor ? Tayip erdogan nin yüzünden, Feneri kurtarmak, Galatasaray fazla ucmasin, herkes ayni seviyede kalsin diye bizi zorla buralara getirdiler, yapacagin bisey yok, ancak Galatasaray bi birlik olsa, ozaman dik durabilirdik, ama icimizdeki naletliler en beteri.

Başkanların, kendilerinden sonrakine bıraktığı borç rakamları üzerinden yürümek ahmakça...Aysal döneminde yapılan sermaye artırımından sağlanan girdiyi hesaba katmadan yapılan her hesap yanlı ve yanlıştır ki teknik olarak o para kulüp hesabına durup dururken değil özkaynaklar eksilerek girmiş oluyor. O parayı mali dsiplin içinde ölçülü kullanıp bugünleri yaşamasak daha iyi değil miydi?...

1. Harcanan rakamlar ortada, Adnan Polat' ın ifadesiyle ''Önceki 60 yılda harcanandan daha fazla para Aysal' ın 3.5 yıllık döneminde harcandı''. Adnan Polat' ın nasıl bir adam olduğu başka konu; ''Efsane'' başkanınızın buna cevabı ''Kadro değeri arttı'' dan ibaret. O kadar harcama yapıldığını inkar etmiyor yani, peki bıraktığı dönem itibariyle kadroyu o denli değerli buluyor musunuz?. Bu çok net soruma cevabı olmayanlar zahmet edip de alıntı filan yapmasın, ortaya koyacakları hiçbir argüman bu gerçeği örtemeyecektir...

2. Hadi ''Vizyon, mizyon'' ayağına fazlaca yapılan harcamaları biz mazur görmüş olalım; UEFA mazur görmüyor ve böyle muhteris yöneticilerin kulüpleri geri dönülmeyecek şekilde zora sokmasını engellemek için uyarı ve yaptırımlar uyguluyor, iyi de yapıyor; bkz Rangers-Parma vs vs...UEFA ya FFP ile ilgili taahhütler de vermişken ''Ya herru, ya merru!'' anlayışıyla hovardalığa devam edilmesinin, Hajrovic-Salih gibi transferlerin izah edilecek tarafı mı var Allah aşkına?...Ne hakla kulübün geleceğini riske attığının hesabı sorulmasın mı?, sırf bu nokta bile ibra edilmemesi için yeterli bir sebepti, Kıraç başta olmak üzere Lise tayfasının desteğiyle sıyrıldı işin içinden, Aysal adına Lisecilere sallayadurun!...

3. ''Efendim taşınmazların turşusunu mu kuracağız?''...Kurduğu son ucube yönetimle birlikte tek bir olumlu icraatını gösterebilen yok, kim nasıl ve niçin güvensindi ki?...İki çilek-şeftali filanla göz boyayıp, Riva parasını da iki yıl içinde hiç ederdi. Divan heyeti kırk yılda bir doğru iş yaptı da bu riski bertaraf etti. Zaten kendisi de biliyordu, bu yetkinin verilmeyeceğini. Bahane edip kaçtı gitti işte, yiyenlere afiyetler olsun efendim!...

Napcan söyle ? Tff senin TD ni calip senin le dalga geciyor, TFF kimin sayesinde duruyor ? Tayip erdogan nin yüzünden, Feneri kurtarmak, Galatasaray fazla ucmasin, herkes ayni seviyede kalsin diye bizi zorla buralara getirdiler, yapacagin bisey yok, ancak Galatasaray bi birlik olsa, ozaman dik durabilirdik, ama icimizdeki naletliler en beteri.

Ya bak hepsi kabul tamam diyelim hepsi dediğin gibi birlik oldu yıkmaya çalışıyorkibazılarına katılırım yabancı sınırı vs neyse diyelim hepsi doğru.

UEFA tepemizdeyken Ocak 2014 komisyon transferlerini de TFF mi yaptırdı? Terim mi yaptırdı? Siyasi güçler mi yaptırdı?

Son düzenleme:
Bizde başarılı olanlar alaşağı edilir... Bizim en büyük düşmanımız yine kendimiz. Faruk Süren'i de aynı yolla yediler.

İşin garibi ikisi de kulüp üyeliğini taraftara açmaya yeltendiğinde oldu... Gittikten sonra ikisinin de arkasından demediklerini bırakmadılar. Hakaretler, iftiralar gırla...

Bir daha Hagi gibi, Sneijder gibi, Drogba gibi adamları bu forma altında nah görürüz! Başarılı olacağına emin olup, başkanlığa adaylığını koyacaklarda Aysal'dan sonra bir daha aday olmazlar.

Ya bak hepsi kabul tamam diyelim hepsi dediğin gibi birlik oldu yıkmaya çalışıyor. Ki bazılarına katılırım yabancı sınırı vs neyse diyelim hepsi doğru

UEFA tepemizdeyken Ocak 2014 komisyon transferlerini de TFF mi yaptırdı? Terim mi yaptırdı? Siyasi güçler mi yaptırdı?

Mükemmel oldugunu demiyorum, orda zaten nanayi bize Menejerler soktu, kim di o pislik herifin ismi bilmiyorum, ama gelip Türk olabilir diye bize yutturdugu oyuncu vardi, birisi endil mi neydi, diyeri de hayrovic di, bunlarin Mancini ile alaki bile yoktu, bize güya ekstra iyi oynayabilen yabanci türk kakalayarak kazik sokuldu, kimse allah belasini versin. Sonra dan da bidaha ismini duymadim.

Sadece bir soru soracagim. Ben kulübe Baskan oluyorum, ve rivayi satarak basliyorum. Koyuyorum 350 milyon dollari cebe, bol keseden harciyorum 4 sene, deniz bitince istifa ediyorum geride hic bir proje birakmadan. Yetmezmis gibi UEFA´dan ceza yedirip, birde maddi hemde prestij anlamda yaralidigimi da gecelim. Borcu aldigim gibi birakmam sizce, kulübü büyük zarara ugratmadigimi gösteriyor ?

Başkanların, kendilerinden sonrakine bıraktığı borç rakamları üzerinden yürümek ahmakça...Aysal döneminde yapılan sermaye artırımından sağlanan girdiyi hesaba katmadan yapılan her hesap yanlı ve yanlıştır ki teknik olarak o para kulüp hesabına durup dururken değil özkaynaklar eksilerek girmiş oluyor. O parayı mali dsiplin içinde ölçülü kullanıp bugünleri yaşamasak daha iyi değil miydi?...

1. Harcanan rakamlar ortada, Adnan Polat' ın ifadesiyle ''Önceki 60 yılda harcanandan daha fazla para Aysal' ın 3.5 yıllık döneminde harcandı''. Adnan Polat' ın nasıl bir adam olduğu başka konu; ''Efsane'' başkanınızın buna cevabı ''Kadro değeri arttı'' dan ibaret. O kadar harcama yapıldığını inkar etmiyor yani, peki bıraktığı dönem itibariyle kadroyu o denli değerli buluyor musunuz?. Bu çok net soruma cevabı olmayanlar zahmet edip de alıntı filan yapmasın, ortaya koyacakları hiçbir argüman bu gerçeği örtemeyecektir...

2. Hadi ''Vizyon, mizyon'' ayağına fazlaca yapılan harcamaları biz mazur görmüş olalım; UEFA mazur görmüyor ve böyle muhteris yöneticilerin kulüpleri geri dönülmeyecek şekilde zora sokmasını engellemek için uyarı ve yaptırımlar uyguluyor, iyi de yapıyor; bkz Rangers-Parma vs vs...UEFA ya FFP ile ilgili taahhütler de vermişken ''Ya herru, ya merru!'' anlayışıyla hovardalığa devam edilmesinin, Hajrovic-Salih gibi transferlerin izah edilecek tarafı mı var Allah aşkına?...Ne hakla kulübün geleceğini riske attığının hesabı sorulmasın mı?, sırf bu nokta bile ibra edilmemesi için yeterli bir sebepti, Kıraç başta olmak üzere Lise tayfasının desteğiyle sıyrıldı işin içinden, Aysal adına Lisecilere sallayadurun!...

3. ''Efendim taşınmazların turşusunu mu kuracağız?''...Kurduğu son ucube yönetimle birlikte tek bir olumlu icraatını gösterebilen yok, kim nasıl ve niçin güvensindi ki?...İki çilek-şeftali filanla göz boyayıp, Riva parasını da iki yıl içinde hiç ederdi. Divan heyeti kırk yılda bir doğru iş yaptı da bu riski bertaraf etti. Zaten kendisi de biliyordu, bu yetkinin verilmeyeceğini. Bahane edip kaçtı gitti işte, yiyenlere afiyetler olsun efendim!...

Maalesef birde lisecilerin, adama düsman oldugu zannediliyor. Oysaki onu ibra olmamaktan kurtaran, oradaki kankileri. Inan Kirac baba gibi. Ünal Aysal dumani gördü, "Aslan disini gösteriyorsa, güldügünü zannetmeyin" derken birden tüydü, ne ugradigimiza sasirdik. Kulübü zor durumda birakti, daha bu FFP olayi üzerimizdeyken de gelmeyi kolay kolay düsünmez. Denk bütce olusturacasin diyor birde UEFA iki sene.

Mükemmel oldugunu demiyorum, orda zaten nanayi bize Menejerler soktu, kim di o pislik herifin ismi bilmiyorum, ama gelip Türk olabilir diye bize yutturdugu oyuncu vardi, birisi endil mi neydi, diyeri de hayrovic di, bunlarin Mancini ile alaki bile yoktu, bize güya ekstra iyi oynayabilen yabanci türk kakalayarak kazik sokuldu, kimse allah belasini versin. Sonra dan da bidaha ismini duymadim.

Ya tamam işte sonuçta benim eleştirdiğim konuda bu zaten

Düşünsene sana uyarı yapılıyor harcamalarını, zararını azalt diye. Sen uyarının üstüne Ocak 2014'de Telles hariç neredeyse hiçbirini kullanmayacağın 9-10 oyuncuya sadece bonservis olarak 25 Milyon € harcıyorsun, birde bunların maaşı menajer ücretleri falan var. Sence bu normal bir durum mu?

evet cok güzel batirmis Ünal Aysal. Gelen giden soydu, buna Fatih Terim de dahil, ama olan Ünal Aysal a olmus, daha 2009 rest cekmisti Fatih Terim, ben yokum filan diye, ailem izin vermiyor. Ne oldu da 6 ay sonra birden kosa kosa geldi ? Ee yine para vardi, ve onlari yemek icin gelmisti beyfendi, sizce adam neden aptal ca türkiye den gereksiz okadar pahali transfer ler yaptigini ? Bosuna lakapi komisyoncu demiyorlardi 2000 li yillarda. Oyuncu almayinca da virlamayi baskani taraftarin önüne atmayi cok seviyordu. Ama ne demis Asolan galatasaray, gittigi yer de TFF.... Evet Galatasarayi cok seviyordu. Oyuncu iken bile, Galatasaray a kendi markasini Forma olarak giydirten bir adam. Galatasaray i hep kullanmistir, iyligi de dokunmustur, ama Galatasaray onun sayesinde yoktur, o Galatasaray in sayesinde Fatih Terim dir. Bunu unutmayiniz.

5 yıldır çok yorum gördük geçirdik, top 10 saçma post listeme alırım bu yazdığını, kusura kalmassın umarım gardaş

Sadece bir soru soracagim. Ben kulübe Baskan oluyorum, ve rivayi satarak basliyorum. Koyuyorum 350 milyon dollari cebe, bol keseden harciyorum 4 sene, deniz bitince istifa ediyorum geride hic bir proje birakmadan. Yetmezmis gibi UEFA´dan ceza yedirip, birde maddi hemde prestij anlamda yaralidigimi da gecelim. Borcu aldigim gibi birakmam sizce, kulübü büyük zarara ugratmadigimi gösteriyor ?

Dursuna hala inaniyor bu Adem.Unal Aysal zamaninda Uefa bir sey demezken Dursuna mi gelince ceza veriyor he Ademcim.Bu Dursun Gogus Sponsoru ile yaptigi anlasmayla belli oluyor vizyonlugu Ademcim.Unal zamaninda Samsung,Emirates,THY bize teklif yaparken bu Dursunun yaptigi isle resmen koca Kulubu daha da zarara ugratiyor.

Dursuna hala inaniyor bu Adem.Unal Aysal zamaninda Uefa bir sey demezken Dursuna mi gelince ceza veriyor he Ademcim.Bu Dursun Gogus Sponsoru ile yaptigi anlasmayla belli oluyor vizyonlugu Ademcim.Unal zamaninda Samsung,Emirates,THY bize teklif yaparken bu Dursunun yaptigi isle resmen koca Kulubu daha da zarara ugratiyor.

Simdi sana konuyu anlatmak isterim, detayli bir sekilde, ama oradan girip, buradan cikacagi icin.

Kolpacino- Bunu Burdan Alın! - YouTube

Her zaman diyorum Galatasaray Taraftarı Türkiyenin ne yazık ki en kolay kandırılan taraftarıdır.Yıllardan beri bakın GS'nin en iyi oyuncuları, başkanları bu kandırmalar neticesinde gönderilmiş nerde gereksiz leş adam var bu medya spor yazarları tarafından kandırılan taraftarlar yüzünden takımda kalmıştır.

Ünal aysal ilk şampiyonluğu aldığında demiştim 1 seneye kalmaz bu adamla ilgili kara propagandaya başlayacaklar umarım taraftar bu kez kandırılmaz ama nafile.

Bir daha son 4 senede 3 şampiyonluk, 2 tr kupası, Şampiyonlar liginde çeyrek final, top 16, sneijder, drogba gibi transferleri 10 sene sonra bile göremezsiniz YÜCE Galatasaray taraftarı ÜNAL AYSAL gibi adamlar size çok bile..

Son düzenleme:
bu dakikadan sonra peygamber gelse bize faydası dokunmaz aysalın değeri zamanında bilinmedi anlatmaya çalışmayada gerek yok anlamıyorlar zaten.

Yaşın yetmez muhtemelen, ''Bay yanlış'' vardı bir zamanlar, onun gibisin...

1. İstanbul' daki İnter hazırlık maçında Mancini ''Başkan FFP ile ilgili sıkıntılar nedeniyle ciddi transfer bütçesi ayıramayacaklarını söyledi, bu durumda ayrılmam gerekiyordu......''

2. Önceki sponsorluk anlaşmaları bitmişti ve UCL e rağmen bahsi geçen onca sükseli firmadan hiçbiri ile anlaşma yapılamamıştı. Lig başladıktan çok sonra Huwaei ile anlaşma yapılmıştı, şimdi Dumankaya ile yapılandan pek farlı olmayan bir anlaşma idi. Aysal dönemi bu dediğim...Ülke ve spor ekonomisi küçülmeye uğramışken bu konuda kendisini suçlamak değil maksadım da yalan yanlış bilgileri düzeltmek istedim sadece...

Yaşın yetmez muhtemelen, ''Bay yanlış'' vardı bir zamanlar, onun gibisin...

1. İstanbul' daki İnter hazırlık maçında Mancini ''Başkan FFP ile ilgili sıkıntılar nedeniyle ciddi transfer bütçesi ayıramayacaklarını söyledi, bu durumda ayrılmam gerekiyordu......''

2. Önceki sponsorluk anlaşmaları bitmişti ve UCL e rağmen bahsi geçen onca sükseli firmadan hiçbiri ile anlaşma yapılamamıştı. Lig başladıktan çok sonra Huwaei ile anlaşma yapılmıştı, şimdi Dumankaya ile yapılandan pek farlı olmayan bir anlaşma idi. Aysal dönemi bu dediğim...Ülke ve spor ekonomisi küçülmeye uğramışken bu konuda kendisini suçlamak değil maksadım da yalan yanlış bilgileri düzeltmek istedim sadece...

Bilader, cocuk FFP´yi Dursun´un uydurmasi zannediyor. Birde insanlara birsey anlatirmis gibi yapiyor, kendini yorma güzel kardesim. :asd22:

Geri
Üst Alt