Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

manyak bi film olacak . Genel olarak 2016'da acayip filmler cikacak piyasaya

Ulan bütün filmi gostermisler :/ önce kavga edecekler sonra ay ben seni yanlış anlamisim ya la diyip ortak düşmana karşı savaşıp kardes olacaklar. Ulan böyle fragman mi olur mal.

Süper olacak flim.O eski flimlerdeki pasif Batman bu flimde yok.Tam istedigim gibi olmus.Yila damgasini vurur bu flim.

Gotham dizisi çok güzel izleyin bırakın bunları filmler bayık.. asıl bir kahraman istiyosanız jokerli batman izleyelim Health Ledgerdan sonra beni etkileyen film gelmedi
Gotham 2.sezondayim , sindire sindire izliyorum karakterler çok başarılı. Dizi iyi yolda ilerliyor.

t★p★t★p★

wher did u get that shit m8

superman'in beyni bilgiyi siradan bir insana kiyasla 10³ kat daha hizli proses edior, yani super bilgisayarlardan bile kat be kat daha zeki. ek olarak galaktik duzeyde bilginligi var. batman sadece tecrubeli bir stratejist, kiyaslanamaz dahi.
Ya bırak , superman gönül işlerine geldi mi ortalama bir türk ergeni zekasına düşüyor afallayip kalıyor.

t★p★t★p★

Gotham 2.sezondayim , sindire sindire izliyorum karakterler çok başarılı. Dizi iyi yolda ilerliyor.

t★p★t★p★
bende kolay kolay bağımlısı olmam dizilerin ama Gotham mükemmel ilerliyo konu itibariyle ben şu an güncel konumdayım yani bölümler bitti yenisini bekliyorum.. Jim Gordon Batmane gerek kalmadan çözüo işleri :D

Fragman süper filmde süper olacak ama filme gideceklere tavsiyem son fragmanı sakın seyretmeyin. Filmin sonunu göstermişler.

wher did u get that shit m8

superman'in beyni bilgiyi siradan bir insana kiyasla 10³ kat daha hizli proses edior, yani super bilgisayarlardan bile kat be kat daha zeki. ek olarak galaktik duzeyde bilginligi var. batman sadece tecrubeli bir stratejist, kiyaslanamaz dahi.
Bu şekilde bakarsanız kıyaslanamaz tabi.Dark Knight Returs'den alıntı filmdeki Batman vs Superman mevzuu.Batman,Green Arrow'un ufak bir yardımıyla baya baya dağıtıyor bizim kırmızı slipliyi.Filmde görünen suit de o çizgi romandan alıntı hatta.Doom animasyonunda da Batman'in eğer bir Justice Leauge üyesi darksidea geçerse diye hazırladığı imha planlarını Vandal Savage çalıp bütün Justice League üyelerini öldürmekten beter ediyor,Batmanin planları ile.Batman sadece tecrübeli bir stratejist değil yani,bütün heroların zayıf yönerini bulup bu yönde planlar yapabilecek kadar dahi bir adam ki bu sadece küçük bir örnek,boşuna worlds greatest detective denmiyor adama.Kıyas gayet yapılabilir o yüzden çünkü buna dayanak olacak çizgi romanlar var.

Fragmani izledikten sonra heyecanim %80 azaldı. Halbuki nasıl da bekliyordum. Yazık.

Captain America 3: Civil War bundan dahada iyi olacak...birde senelerdir beklenen Deadpool...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

olm sinayder napıyon sen ya fragmanlarla filmi izlettin mübarek. ha ben yine de ilk günkü heyecanla bekliyorum

Captain America 3: Civil War bundan dahada iyi olacak...birde senelerdir beklenen Deadpool...

mesele fragmanlara bakarak bir kanıya ulaşmaksa mümkünatı yok. zira civil war fragmanı heyecanlandırmadı dahi. ama deadpool başka. sevdim deadpoolu.

ama insanlar suicide squadı unutuyor herhalde. yılın açık ara en iyi filmi olmasını bekliyorum

Fragmanı izlemeyin izlettirmeyin şurda kalmış 2 ay sabredin biraz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim güvendiğim fragman değil...benim güvendiğim Captain America 2yi çevirenler 3üde çeviriyor....Captain America 2 şimdiye kadar çevrilmiş en iyi 4 veya 5 Çizgi Roman Filimidir...

Batman The Dark Knight

Captain America 2

Kick Ass

ve Avengers 1-2....eğer aranızda Kick Ass'e bakmamış olan varsa çok büyük birşey kaçırmış olacak...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt