- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
manyak bi film olacak . Genel olarak 2016'da acayip filmler cikacak piyasaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gotham 2.sezondayim , sindire sindire izliyorum karakterler çok başarılı. Dizi iyi yolda ilerliyor.Gotham dizisi çok güzel izleyin bırakın bunları filmler bayık.. asıl bir kahraman istiyosanız jokerli batman izleyelim Health Ledgerdan sonra beni etkileyen film gelmedi
Ya bırak , superman gönül işlerine geldi mi ortalama bir türk ergeni zekasına düşüyor afallayip kalıyor.wher did u get that shit m8
superman'in beyni bilgiyi siradan bir insana kiyasla 10³ kat daha hizli proses edior, yani super bilgisayarlardan bile kat be kat daha zeki. ek olarak galaktik duzeyde bilginligi var. batman sadece tecrubeli bir stratejist, kiyaslanamaz dahi.
bende kolay kolay bağımlısı olmam dizilerin ama Gotham mükemmel ilerliyo konu itibariyle ben şu an güncel konumdayım yani bölümler bitti yenisini bekliyorum.. Jim Gordon Batmane gerek kalmadan çözüo işleriGotham 2.sezondayim , sindire sindire izliyorum karakterler çok başarılı. Dizi iyi yolda ilerliyor.
t★p★t★p★
Bu şekilde bakarsanız kıyaslanamaz tabi.Dark Knight Returs'den alıntı filmdeki Batman vs Superman mevzuu.Batman,Green Arrow'un ufak bir yardımıyla baya baya dağıtıyor bizim kırmızı slipliyi.Filmde görünen suit de o çizgi romandan alıntı hatta.Doom animasyonunda da Batman'in eğer bir Justice Leauge üyesi darksidea geçerse diye hazırladığı imha planlarını Vandal Savage çalıp bütün Justice League üyelerini öldürmekten beter ediyor,Batmanin planları ile.Batman sadece tecrübeli bir stratejist değil yani,bütün heroların zayıf yönerini bulup bu yönde planlar yapabilecek kadar dahi bir adam ki bu sadece küçük bir örnek,boşuna worlds greatest detective denmiyor adama.Kıyas gayet yapılabilir o yüzden çünkü buna dayanak olacak çizgi romanlar var.wher did u get that shit m8
superman'in beyni bilgiyi siradan bir insana kiyasla 10³ kat daha hizli proses edior, yani super bilgisayarlardan bile kat be kat daha zeki. ek olarak galaktik duzeyde bilginligi var. batman sadece tecrubeli bir stratejist, kiyaslanamaz dahi.
mesele fragmanlara bakarak bir kanıya ulaşmaksa mümkünatı yok. zira civil war fragmanı heyecanlandırmadı dahi. ama deadpool başka. sevdim deadpoolu.Captain America 3: Civil War bundan dahada iyi olacak...birde senelerdir beklenen Deadpool...
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk