- 3 Temmuz 2012
- 133.946
- 80.783
- 5.198
3 vermısler2m teklif etmiş morinyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 vermısler2m teklif etmiş morinyo
Dzeko' yu gönderemedikleri için açmaza girdiler zaten. İsmail Hoca kalsaydı bu ikisiyle devam ederlerdi, kendieri adına iyi de olurdu. Mourinho yeni forvet isteyince, Batsuayi kalmak istememiştir, haklı olarak...fb bunu göndermek istiyor bence. Yoksa fb 2 milyon imza parası farkı için bırakmazdı. Mourinho muhtemelen iki tane santrafor istedi. Elde ceko da var. Parasını almadan gitmez. Bats fazla geleceği için isteksiz olabilirler.
İmza parası 7-8 den 3 e düştüğü içindir. 3 bile fazla iken 7-8 kabul edilebilirlik sınırlarının ötesindeydi...Anket ortalarda %51-49 gidiyordu sonlara doğru %66-33 olmuş.![]()
Bize faydalı olur veya olmaz. Bilemiyorum. Ama onlara faydalı bir adam gitti. Göreceğiz bakalım bu yatırıma değecek mi?Dzeko' yu gönderemedikleri için açmaza girdiler zaten. İsmail Hoca kalsaydı bu ikisiyle devam ederlerdi, kendieri adına iyi de olurdu. Mourinho yeni forvet isteyince, Batsuayi kalmak istememiştir, haklı olarak...
Bize faydalı olur veya olmaz. Bilemiyorum. Ama onlara faydalı bir adam gitti. Göreceğiz bakalım bu yatırıma değecek mi?
Bende desteklemiyorum bu tip transferleri. 3 yıllığına 12 milyon gömeceksin. Kaç sene performans vereceği meçhul.Ben bu bakis acisina karsiyim renkdas. Bizi, bizim durumumuz ve gereksinimlerimiz ilgilendirir onlarin zayiflamasi vs degil. Bu sene oradaydi ve sampiyon olduk.
evet
bizde de icardi isteksizken iş yapar
sen voleyboldan devam et benceO Icardi, sen Recep'sin, ben Kalender.
sen voleyboldan devam et bence
Fikrini sormadim Recep
Tutmazsa recebin ismini murat durmazRecep’in bu kadar ölümüne savunup durduğu birinin iş yapmasını beklemiyorum.
Sounds fairTutmazsa recebin ismini murat durmaz
Tutarsa emrahın ismini barış savaş yaparmısın