GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
fb bunu göndermek istiyor bence. Yoksa fb 2 milyon imza parası farkı için bırakmazdı. Mourinho muhtemelen iki tane santrafor istedi. Elde ceko da var. Parasını almadan gitmez. Bats fazla geleceği için isteksiz olabilirler.

fb bunu göndermek istiyor bence. Yoksa fb 2 milyon imza parası farkı için bırakmazdı. Mourinho muhtemelen iki tane santrafor istedi. Elde ceko da var. Parasını almadan gitmez. Bats fazla geleceği için isteksiz olabilirler.
Dzeko' yu gönderemedikleri için açmaza girdiler zaten. İsmail Hoca kalsaydı bu ikisiyle devam ederlerdi, kendieri adına iyi de olurdu. Mourinho yeni forvet isteyince, Batsuayi kalmak istememiştir, haklı olarak...

alınmalı bence. riske girmeye değmez bu sezon. 25. şampiyonluk önemli

umarım bu anket daha sonra alıntılanan mesajlarla makaranın döndüğü yer olmaz

Dzeko' yu gönderemedikleri için açmaza girdiler zaten. İsmail Hoca kalsaydı bu ikisiyle devam ederlerdi, kendieri adına iyi de olurdu. Mourinho yeni forvet isteyince, Batsuayi kalmak istememiştir, haklı olarak...
Bize faydalı olur veya olmaz. Bilemiyorum. Ama onlara faydalı bir adam gitti. Göreceğiz bakalım bu yatırıma değecek mi?

Ben bu bakis acisina karsiyim renkdas. Bizi, bizim durumumuz ve gereksinimlerimiz ilgilendirir onlarin zayiflamasi vs degil. Bu sene oradaydi ve sampiyon olduk.
Bende desteklemiyorum bu tip transferleri. 3 yıllığına 12 milyon gömeceksin. Kaç sene performans vereceği meçhul.

Onun yerine 22-23 yaşında bir potansiyele 8 milyon bonservis verip, 1 milyon maaşla oynatmak bana daha az riskli geliyor.

son transferini yapiyor adam

bir de 3-4 senelik sözlesme dogruysa ikinci bir sergiomuz oldu demektir

makul fiyatlara muhtesem bir transfer olurdu

ama söylenen rakamlara göre tam bir fiyasko

Olum sizin basiniza silah mi dayiyorlar bu amanosuna seyirttigimin yerinde

Dunya kadar genc oyuncu var avrupa da afrika da amerika da ama gidecekler buna yillik 3-4 verip alacaklar ha

Sizi de bu kulube yaptiginiz ihaneti de cemk ergununu de dursununu da okanini da.

Menejerlerle iliskiler de bir anormallik cikmaz.Insallah

Geri
Üst Alt