Batshuayi: "Çok oynamıyorum ama sonradan girip takıma yardımcı olmaktan da mutluyum"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
1731267498103.png

Galatasarayımızın Samsunspor galibiyetine bir golle katkı veren Michy Batshuayi maçın ardından Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Belçikalı yıldızın sözleri şu şekilde:

“Bu akşamki maç için çok mutluyuz. Daha önceden inşallah demiştim ve Allah’ın yardımıyla bu akşam golümü attım. Çok oynamıyorum son zamanlarda; ama burada oyuna girip takıma yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyum. Özellikle kendi evimizde, kendi sahamızda bu golü attığım için çok mutluyum.”

“MAÇLAR OYUNCULARIN ANLAŞMASIYLA KAZANILIYOR”

“Açıkçası, gördüğünüz gibi çok güzel bir ortam var takım içerisinde. Maçlar sadece takımın kalitesi, oyuncunun kalitesiyle değil, oyuncuların kendi aralarında iyi anlaşmasıyla da kazanılıyor, bunu gördük. Ayrıca, üzgün olduğumuz bir durum var, Mauro sakatlandı, bunun için çok üzgünüz. Kendisi hem saha içi hem saha dışı, oyuncular ve taraftarlar tarafından çok seviliyor. Onun en yakın zamanda, daha güçlü bir şekilde dönmesini istiyoruz.”

Kendini parçalarsan daha çok oynarsın.

Allah aşkına fenerdeki rolünün aynısı oynuyorsun. Artık trip atma.

Görmezden gelinecek bir oyuncu değil. şans verilirse her türlü 10 üstü skor katkısı yapar.

bu adamı 11de değil de osimhen/icardiyle oynadıgımızda takımın pilinin bittiği dakikalarda oyuna sokmak her zaman daha mantıklı oldu

Varol arslanım
Nöbetçi kral Batşuayi

Batshuayi: "Çok güzel bir ortam var burada. Maçlar sadece takım kalitesiyle değil, oyuncuların iyi anlaşmasıyla kazanılıyor. Icardi hem saha içi hem saha dışında hepimiz tarafından seviliyor. En güçlü şekilde dönmesini diliyoruz."

Sen de önemlisin aslan. Kesinlikle icardi ve osimhen var diye ötelenecek adam değil bats

Ortam guzel de sen niyw kafan guzel gibusin haci?

Oynaman gerektiği kadar oynuyorsun. Şimdi daha çok oynaman gerekecek ve daha çok oynayacaksın hakkını vermeye devam et.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt