Battlefield 6 | 10 Ekim 2025

evet öyle diyor zaten - EA Javelin diye bir zavazingo.

neyse hallettik - benim benzer biosu olan herif video koymuş, biostan key update yapınca secure boot ON oldu sistemde (böyle kalmasının durmasının zararı var mı/yok mu kısmını bilmiyorum)

ama enteresan bir ayar olarak değerlendirdim.

Beta Client boot oldu - ayar mayar briaz bakındım.. hazırız gibi .

yakında klavye +mouse kombosu almam lazım - klavyemi abime vermiştim eski bir şeydi zaten. mouse ta basic ofis mouse u . mekanik klavye ve bir kaç yan butonlu mouse bakmam lazım uzun vadede. Osi-box almasaydım bunları alcaktım :D

hiç rahat edemezsem bağlarım controlleri şimdilik ne yapalım - BETA sonuçta.
Akşam birkaç mouse klavye modeli atarım, fiyat performans çok kaliteli ve şık ürünler var. Secure Boot öyle durabilir, bir sorun olmaz

Akşam birkaç mouse klavye modeli atarım, fiyat performans çok kaliteli ve şık ürünler var. Secure Boot öyle durabilir, bir sorun olmaz
o piyasa şenlenmiş geçende bakıp bi 7 8 tane ekledim listeye ama incelemedim.

eskiden PC varken corsair almıştım - klavye güzeldi ama aydınlatma bozuluyordu çabuk bazı renklerde - orda biraz tırt bulmuştum.

bir tarafım kompakt - nispeten ufaklardan istiyor portatf olsun diye - diğer yanım numara kısmı olan standart diyor (çok alışığın bir şey girerken)

ama mouseta biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirm. eskiden atanabilir 5 6 butonlu şeyler azalmış - her oyun / programda aşırı kıllanırım baş parmak altından onları normalde. eskiden her haltı MMO mouse ile yapardım.

BF4'ün hormonlamış hali gibi, çok farklı bir şey göremedim ben.

Veeee elektrikler gitti mahallede...

20 sene geriye gittim

Son düzenleme:
250 bin kişi sıra var :D

Mükemmel!

shut up and take my money GIF

Geri
Üst Alt