Battlefield 6 | 10 Ekim 2025

Tüm platformlarda dün 18'de açıldı 😍
Bekliyoruz bakalım :love: O sırada milletin başına dert olmaya devam :asd:

1754368623902.webp

Battlefield Ti GIF by NVIDIA GeForce

Son düzenleme:
eğer kod girip early access almışsanız (EA sitesinden girip kodu girmeniz yeterli)

EA hesabının bağlı olduğu hesaplardan indirebilirsini - PS Xbox Steam vs vs .

Steam'de "indir" diye görünmüyor "Playteste katıl" demeniz lazım - kod girmişseniz size izin verecek - PLAY NOW dediğinizde indirmeye başlayacak.

eğer kod girip early access almışsanız (EA sitesinden girip kodu girmeniz yeterli)

EA hesabının bağlı olduğu hesaplardan indirebilirsini - PS Xbox Steam vs vs .

Steam'de "indir" diye görünmüyor "Playteste katıl" demeniz lazım - kod girmişseniz size izin verecek - PLAY NOW dediğinizde indirmeye başlayacak.
Engelledin mi beni :asd:

evet engelledim ama cevap yazıyorum :D

okumadan konuyu uplıyoruz çaktırma.
:asd:

Bu arada EA erişimi olmayanlar da Steam'den ön yükleme yapabiliyor olmalı PlayTest'e tıklayıp, katılıp indirebilirler. 7 Ağustos tarihinde Twitch yayınını 30 dakika izleyerek de yine erken erişim kodu kazanabilecekler

:asd:

Bu arada EA erişimi olmayanlar da Steam'den ön yükleme yapabiliyor olmalı PlayTest'e tıklayıp, katılıp indirebilirler. 7 Ağustos tarihinde Twitch yayınını 30 dakika izleyerek de yine erken erişim kodu kazanabilecekler
dostum fm konusuna gelsene yürağın varsa

@Aras Şimşek

Yüklendi bir çalıştırayım dedim "Secure Boot" açık olması lazım diyor.

Biosta girince enable edemiyorum yav gıcık oldum.

2042 de geldi bu mevzu, hile koruması için gerekiyor muhtemelen. BIOS üzerinden Secure Boot kapalıysa oyun açılmıyor
evet öyle diyor zaten - EA Javelin diye bir zavazingo.

neyse hallettik - benim benzer biosu olan herif video koymuş, biostan key update yapınca secure boot ON oldu sistemde (böyle kalmasının durmasının zararı var mı/yok mu kısmını bilmiyorum)

ama enteresan bir ayar olarak değerlendirdim.

Beta Client boot oldu - ayar mayar briaz bakındım.. hazırız gibi .

yakında klavye +mouse kombosu almam lazım - klavyemi abime vermiştim eski bir şeydi zaten. mouse ta basic ofis mouse u . mekanik klavye ve bir kaç yan butonlu mouse bakmam lazım uzun vadede. Osi-box almasaydım bunları alcaktım :D

hiç rahat edemezsem bağlarım controlleri şimdilik ne yapalım - BETA sonuçta.

Geri
Üst Alt