Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EA da da direkt indirmeye acık suan oyunEA hesabınızın bağlı olduğu oynamak istediğiniz herhangi bir platformdan indirebilirsiniz. Kısıtlama yok.
Tüm platformlarda dün 18'de açıldıEA da da direkt indirmeye acık suan oyun
SBMM ile cortlamazsa olumlu anlamda büyük patlayacak gerçekten de. Uzun zamandır bu kadar ilgi gören, ilgi çeken bir BF görmemiştik. İnşallah özlediğimiz BF tadını alabilirizBüyük patlayacak.
Engelledin mi benieğer kod girip early access almışsanız (EA sitesinden girip kodu girmeniz yeterli)
EA hesabının bağlı olduğu hesaplardan indirebilirsini - PS Xbox Steam vs vs .
Steam'de "indir" diye görünmüyor "Playteste katıl" demeniz lazım - kod girmişseniz size izin verecek - PLAY NOW dediğinizde indirmeye başlayacak.
evet engelledim ama cevap yazıyorumEngelledin mi beni![]()
evet engelledim ama cevap yazıyorum
okumadan konuyu uplıyoruz çaktırma.
dostum fm konusuna gelsene yürağın varsa
Bu arada EA erişimi olmayanlar da Steam'den ön yükleme yapabiliyor olmalı PlayTest'e tıklayıp, katılıp indirebilirler. 7 Ağustos tarihinde Twitch yayınını 30 dakika izleyerek de yine erken erişim kodu kazanabilecekler
@Aras Şimşek tmm buldum - keyleri update edince oluyormuş .@Aras Şimşek
Yüklendi bir çalıştırayım dedim "Secure Boot" açık olması lazım diyor.
Biosta girince enable edemiyorum yav gıcık oldum.
2042 de geldi bu mevzu, hile koruması için gerekiyor muhtemelen. BIOS üzerinden Secure Boot kapalıysa oyun açılmıyor
evet öyle diyor zaten - EA Javelin diye bir zavazingo.2042 de geldi bu mevzu, hile koruması için gerekiyor muhtemelen. BIOS üzerinden Secure Boot kapalıysa oyun açılmıyor