Battlefield 6 | 10 Ekim 2025

Twitch kod ile ea accountta 7 agustos kaydimiz var 🤘

Oyunu satin alman lazim diyirdu sanki yazida, ordan kolpaya getirip beta client indirirse terso is olur. Sanmiorum ama
Kodu aldıysan 2 gün erken erişimde oynayabileceksin, dün kod alanlar doğrulamada problem yaşamış ama düzeltildi galiba. Ben kaçırdım Twitch etkinliğini ama Battlefield Labs kaydım vardı, ondan dolayı zaten erişebilecekmişiz

Kodu aldıysan 2 gün erken erişimde oynayabileceksin, dün kod alanlar doğrulamada problem yaşamış ama düzeltildi galiba. Ben kaçırdım Twitch etkinliğini ama Battlefield Labs kaydım vardı, ondan dolayı zaten erişebilecekmişiz
Bf6 nin sitesi yavaslik otesiydi ama nasilsa az bir bekemeyle 0 sorun yasadim ben

sansürlemiş cümleleri - aslında altın kural budur 2042den sonra ama.

Tahmin ettiğim doğru çıktı gibi - oyunu almaya etmeye gerek yok - ayrı Beta clienti downloada açılacak haftaya

Öyle bir durum zaten yok, olamaz da key redeem tarafında sıkıntı vardı o da düzeltildi. Yoksa açık beta zaten, bir anlamı olmazdı. Kapalı Beta olurdu öyle olsaydı. :asd:

En başta şu paylaştığın görsel dahil duyurusu bu şekilde yapıldı zaten. 5 gün sonra deli dolu oynayacağız 🥳

4 Ağustos tarihinde oynamak istediğiniz platformdan ön yüklemeyi yapıp 7 Ağustos'u bekleyeceksiniz. Twitch Drop ile key yakalayamadıysanız ya da BF Labs kaydınız yoksa bile 9-10 Ağustos tarihlerinde herkesle birlikte oynayabileceksiniz.

Geri
Üst Alt