Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.590
- 71.081
- 4.918
Tamam dostumbf1 varken bunu oynamam dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam dostumbf1 varken bunu oynamam dostum
Bu dedigin aldin, 1 hafta icinde mi (ya da daha kisa mi)ne iade ettin muhabbeti mi?Cashback yöňtemi var, bedava alınabiliyor
Cashback sistemleri var, kampanyalardan faydalanıyorsun. Bir üst mesajda konu linki paylaşmıştım, oradan inceleyebilirsinBu dedigin aldin, 1 hafta icinde mi (ya da daha kisa mi)ne iade ettin muhabbeti mi?
Hic yapmadim cunku
Twitch kod ile ea accountta 7 agustos kaydimiz var
Kodu aldıysan 2 gün erken erişimde oynayabileceksin, dün kod alanlar doğrulamada problem yaşamış ama düzeltildi galiba. Ben kaçırdım Twitch etkinliğini ama Battlefield Labs kaydım vardı, ondan dolayı zaten erişebilecekmişizTwitch kod ile ea accountta 7 agustos kaydimiz var
Oyunu satin alman lazim diyirdu sanki yazida, ordan kolpaya getirip beta client indirirse terso is olur. Sanmiorum ama
Bf6 nin sitesi yavaslik otesiydi ama nasilsa az bir bekemeyle 0 sorun yasadim benKodu aldıysan 2 gün erken erişimde oynayabileceksin, dün kod alanlar doğrulamada problem yaşamış ama düzeltildi galiba. Ben kaçırdım Twitch etkinliğini ama Battlefield Labs kaydım vardı, ondan dolayı zaten erişebilecekmişiz
Fav skin abi o benim zaten spec ops black mıydı sanırm@Ata B. Oğuz o zaman sana nostaljik bir sey.
Bf 3
Teeee son lvllarda simsiyah skin cikiyordu. Hatirladin mi?
Tahmin ettiğim doğru çıktı gibi - oyunu almaya etmeye gerek yok - ayrı Beta clienti downloada açılacak haftaya