Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.033
- 624
- 1.023
aklımı kaybettim. gerçekten 2042 de ne oynamışız biz ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben full oyunda ne kadar vakot geciririm bilemedim. Ayni hisse sahibim tabii ki BF olarak ama ArcRaiders daha hosuma giden bir ortam oldu acikcasi. Ikisini almak istemiyorum (gider alirim ben gaza gelipte)Bugün betanın 2. haftası başlıyor. Muhtemelen beta sonunda ön sipariş vereceğim çok cüzi bir ücrete. Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir BF olmamıştı.
Beta arasında BF4'ü de oynadım. İki oyun birbirine bu kadar yakın olur. Aşırı keyif alıyorum BF6'dan. Zaten cashback, Telekom kuponları derken oyunu neredeyse bedava alıp üstüne de kara geçeceğim gibi görünüyor. ARC Raiders'ı da alıp ikisini de sömürürümTotal 15 saate yakin oynadim su ana kadar betayi
Bf hissiyati guzel ama vaktinde aldigim keyfi tam anlamiyla alamadim isin dogrusu.
Muhtemelen iki oyun arasinda Arc Raidersi tercih edecegim cunku daha "amacin var" hissiyatini veriyor
Oyun guzel zaten, eskisi kadar sarmiyor o anlamda dedim.Beta arasında BF4'ü de oynadım. İki oyun birbirine bu kadar yakın olur. Aşırı keyif alıyorum BF6'dan. Zaten cashback, Telekom kuponları derken oyunu neredeyse bedava alıp üstüne de kara geçeceğim gibi görünüyor. ARC Raiders'ı da alıp ikisini de sömürürüm![]()
O işte bence bizim yaşlandıkça oyunlara bakış açımızın değişmesinden kaynaklı. Birçok noktada ben de oyunlara eskisi kadar tutkuyla yaklaşamıyorum. Bir türlü içine çekemiyor beni yeni nesil oyunlar maalesef. Bir diğer noktada da zaten bence bu ve türevi oyunların amacı oyunun kendisi. Gunplay, bam güm stres atmalık oyunlar. Günde şöyle 1 saat şu oyuna girip arkaya müzik açıp kafa dağıtsam benden mutlusu olamaz şu anOyun guzel zaten, eskisi kadar sarmiyor o anlamda dedim.
Bam gum falan guzelde maksatsiz geliyor isin acikcasi![]()
Aynen oyle, bf3 ve bf 4 te gun boyu oynadigim gunler olurdu. Simdi hic o kafamda degilim.O işte bence bizim yaşlandıkça oyunlara bakış açımızın değişmesinden kaynaklı. Birçok noktada ben de oyunlara eskisi kadar tutkuyla yaklaşamıyorum. Bir türlü içine çekemiyor beni yeni nesil oyunlar maalesef. Bir diğer noktada da zaten bence bu ve türevi oyunların amacı oyunun kendisi. Gunplay, bam güm stres atmalık oyunlar. Günde şöyle 1 saat şu oyuna girip arkaya müzik açıp kafa dağıtsam benden mutlusu olamaz şu an![]()
Twitch gelirleri düşük ustad kickte açEkli dosyayı görüntüle 301056
Gelse de oynasak ya twitch'te yayın açacağım
multistream yapıyorum twitch, kick, youtube(dikey+yatay), rumble, trovoTwitch gelirleri düşük ustad kickte aç
Oo helal olsun renktas yayin acinca haber et izleyelimmultistream yapıyorum twitch, kick, youtube(dikey+yatay), rumble, trovo