Battlefield 6 | 10 Ekim 2025

deli gibi cheater basmış bugün...

Bugün betanın 2. haftası başlıyor. Muhtemelen beta sonunda ön sipariş vereceğim çok cüzi bir ücrete. Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir BF olmamıştı.

Bugün betanın 2. haftası başlıyor. Muhtemelen beta sonunda ön sipariş vereceğim çok cüzi bir ücrete. Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir BF olmamıştı.
Ben full oyunda ne kadar vakot geciririm bilemedim. Ayni hisse sahibim tabii ki BF olarak ama ArcRaiders daha hosuma giden bir ortam oldu acikcasi. Ikisini almak istemiyorum (gider alirim ben gaza gelipte)

11:00 miydi gene acik mi su an biliyor musun? Bakamadim tivittera falan

Total 15 saate yakin oynadim su ana kadar betayi

Bf hissiyati guzel ama vaktinde aldigim keyfi tam anlamiyla alamadim isin dogrusu.

Muhtemelen iki oyun arasinda Arc Raidersi tercih edecegim cunku daha "amacin var" hissiyatini veriyor

Total 15 saate yakin oynadim su ana kadar betayi

Bf hissiyati guzel ama vaktinde aldigim keyfi tam anlamiyla alamadim isin dogrusu.

Muhtemelen iki oyun arasinda Arc Raidersi tercih edecegim cunku daha "amacin var" hissiyatini veriyor
Beta arasında BF4'ü de oynadım. İki oyun birbirine bu kadar yakın olur. Aşırı keyif alıyorum BF6'dan. Zaten cashback, Telekom kuponları derken oyunu neredeyse bedava alıp üstüne de kara geçeceğim gibi görünüyor. ARC Raiders'ı da alıp ikisini de sömürürüm :asd:

Beta arasında BF4'ü de oynadım. İki oyun birbirine bu kadar yakın olur. Aşırı keyif alıyorum BF6'dan. Zaten cashback, Telekom kuponları derken oyunu neredeyse bedava alıp üstüne de kara geçeceğim gibi görünüyor. ARC Raiders'ı da alıp ikisini de sömürürüm :asd:
Oyun guzel zaten, eskisi kadar sarmiyor o anlamda dedim.

Bam gum falan guzelde maksatsiz geliyor isin acikcasi:)

Oyun guzel zaten, eskisi kadar sarmiyor o anlamda dedim.

Bam gum falan guzelde maksatsiz geliyor isin acikcasi:)
O işte bence bizim yaşlandıkça oyunlara bakış açımızın değişmesinden kaynaklı. Birçok noktada ben de oyunlara eskisi kadar tutkuyla yaklaşamıyorum. Bir türlü içine çekemiyor beni yeni nesil oyunlar maalesef. Bir diğer noktada da zaten bence bu ve türevi oyunların amacı oyunun kendisi. Gunplay, bam güm stres atmalık oyunlar. Günde şöyle 1 saat şu oyuna girip arkaya müzik açıp kafa dağıtsam benden mutlusu olamaz şu an 😄

O işte bence bizim yaşlandıkça oyunlara bakış açımızın değişmesinden kaynaklı. Birçok noktada ben de oyunlara eskisi kadar tutkuyla yaklaşamıyorum. Bir türlü içine çekemiyor beni yeni nesil oyunlar maalesef. Bir diğer noktada da zaten bence bu ve türevi oyunların amacı oyunun kendisi. Gunplay, bam güm stres atmalık oyunlar. Günde şöyle 1 saat şu oyuna girip arkaya müzik açıp kafa dağıtsam benden mutlusu olamaz şu an 😄
Aynen oyle, bf3 ve bf 4 te gun boyu oynadigim gunler olurdu. Simdi hic o kafamda degilim.

Dedigin gibi oynarim muhtemelen ama 2 aya bayadabilirim. Dedigim BR lar icinde gecerli, cok severek oynardim Apex i, simdi 3 mac atasim bile yok.

Basarili oyun yapmis olmalaro gercegini degistirmiyor tabi.

Son kararin ArcRaiders oldu BF yerine maalesef

Heroes olden era ve Arcraidersla baya bir giderim

Geri
Üst Alt