Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.364
- 70
- 323
Yalnız ben adamı linç etmeyelim diyorum da zeki arkadaşlarımız baya hakemin tarafını tutmuşlar.
İş hayatında kadınlar falan sizi geçince kafayı yiyorsunuzdur. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yas kac? 23 ise zeka yasin kac?
Aha yine geldik aynı istasyona. Beğenmediğiniz bir yorum oldu mu hemen yaş kaç, liseli misin falan gibi klişe laflara geçin. Ayrıca sen kedini ne sanıyorsun? Almanya'da yaşıyorsun diye kral mı zannediyorsun kendini? Avrupa'da yaşayanlar zekalı, diğer ülkelerde yaşayan gerizekalı mı sence? Nerde yaşamanın bir önemi yok, önce adam olacaksın! Diğerlerinin fikrine saygı göstereceksin! Senin gibi saygısız olup, onun bunu aşağılayacağıma, gerizekalı olmayı tercih ederim açıkcası...
Bilerek mi bu kadar sacmaliyorsun karar veremedim acikcasi.
Ikincisi, belli oluyor.
He birde kapak yerine kapaq yazsaydin tam olurdu. Yakisir.
Ben kimseyi alıntılamadan bir yorum yazıyorum. Önce o yoruma saçma yazıyorsun, sonra Türkiye'ye sallıyorsun. Türkiye'de yaşamadığımı söyleyince bu sefer yaşın kaç diyorsun.Gördündüğü gibi maksadın konu üzerinden tartışmak değil. Tamamen şov yapmak.
Sen ilk algilama organini dogru yere monte et sonra tartisiriz oldumu?
"Türkiye'de yasayan insanlarin cogu bi 50 sene geriden geliyor" Bu sence bir jest mi?
Ciddi bir konu üzerine tartismak istiyorsun, ama gel görki daha yazilanlari bile algilayamiyorsun. Devam et.
Türkiye'ye sallamisim (!)
Ha Türkiye'ye sallamışsın, ha Türkiye'de yaşayan insanlara. Ne farkeder?
Cok sey farkeder. Türkiye'ye veya türkleri kötülemek gibi bir niyetim olsa insan yerine türk demeyi tercih ederim bir kere. Ikincisi, bak yine sacmaliyorsun. Farkinda degilsin heralde. Neyse uzatmaya gerek yok.
Senin görüsün seni baglar. Bana göre sacma.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=U4ZxkOzZraQ [/media] ..
Kadını eve hapis eden klasik Ortadoğu erkeği kafası.
Osmanlı'dan kalma cahil sürüsü.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi