Bayan Hakeme: "Git evinde bulaşık yıka"

Yalnız ben adamı linç etmeyelim diyorum da zeki arkadaşlarımız baya hakemin tarafını tutmuşlar. :D İş hayatında kadınlar falan sizi geçince kafayı yiyorsunuzdur. :D:D

Yas kac? 23 ise zeka yasin kac?

Aha yine geldik aynı istasyona. Beğenmediğiniz bir yorum oldu mu hemen yaş kaç, liseli misin falan gibi klişe laflara geçin. Ayrıca sen kedini ne sanıyorsun? Almanya'da yaşıyorsun diye kral mı zannediyorsun kendini? Avrupa'da yaşayanlar zekalı, diğer ülkelerde yaşayan gerizekalı mı sence? Nerde yaşamanın bir önemi yok, önce adam olacaksın! Diğerlerinin fikrine saygı göstereceksin! Senin gibi saygısız olup, onun bunu aşağılayacağıma, gerizekalı olmayı tercih ederim açıkcası...

Aha yine geldik aynı istasyona. Beğenmediğiniz bir yorum oldu mu hemen yaş kaç, liseli misin falan gibi klişe laflara geçin. Ayrıca sen kedini ne sanıyorsun? Almanya'da yaşıyorsun diye kral mı zannediyorsun kendini? Avrupa'da yaşayanlar zekalı, diğer ülkelerde yaşayan gerizekalı mı sence? Nerde yaşamanın bir önemi yok, önce adam olacaksın! Diğerlerinin fikrine saygı göstereceksin! Senin gibi saygısız olup, onun bunu aşağılayacağıma, gerizekalı olmayı tercih ederim açıkcası...

Bilerek mi bu kadar sacmaliyorsun karar veremedim acikcasi. Ayrica kedim yok.

Ikincisi, belli oluyor.

He birde kapak yerine kapaq yazsaydin tam olurdu. Yakisir.

ikili tartışmalara son verelim,aksi takdirde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız

-paralel gsc-

Bilerek mi bu kadar sacmaliyorsun karar veremedim acikcasi.

Ikincisi, belli oluyor.

He birde kapak yerine kapaq yazsaydin tam olurdu. Yakisir.

Ben kimseyi alıntılamadan bir yorum yazıyorum. Önce o yoruma saçma yazıyorsun, sonra Türkiye'ye sallıyorsun. Türkiye'de yaşamadığımı söyleyince bu sefer yaşın kaç diyorsun. :) Gördündüğü gibi maksadın konu üzerinden tartışmak değil. Tamamen şov yapmak.

Ben kimseyi alıntılamadan bir yorum yazıyorum. Önce o yoruma saçma yazıyorsun, sonra Türkiye'ye sallıyorsun. Türkiye'de yaşamadığımı söyleyince bu sefer yaşın kaç diyorsun. :) Gördündüğü gibi maksadın konu üzerinden tartışmak değil. Tamamen şov yapmak.

Sen ilk algilama organini dogru yere monte et sonra tartisiriz oldumu?

Ha Türkiye'ye sallamışsın, ha Türkiye'de yaşayan insanlara. Ne farkeder?

Cok sey farkeder. Türkiye'yi veya türkleri kötülemek gibi bir niyetim olsa insan yerine türk demeyi tercih ederim bir kere. Merak etme beni irk gibi konular ilgilendirmiyor.

Ikincisi, bak yine sacmaliyorsun. Farkinda degilsin heralde. Neyse uzatmaya gerek yok.

Senin görüsün seni baglar. Bana göre sacma. Ikna etmek isterdim ama algilama yok.

Cok sey farkeder. Türkiye'ye veya türkleri kötülemek gibi bir niyetim olsa insan yerine türk demeyi tercih ederim bir kere. Ikincisi, bak yine sacmaliyorsun. Farkinda degilsin heralde. Neyse uzatmaya gerek yok.

Senin görüsün seni baglar. Bana göre sacma.

Bana göre de senin görüşlerin saçma. ;) Sen bu tavırla kimseyi ikna edemezsin. Çünkü önce doğru dürüst yazmayı öğreneceksin, üsluplarına dikkat edeceksin. Diğer sayfalarda başka insanlar da yorum yapmış. Ama normal bir şekilde. Sende birgün öyle yazmaya karar verirsen, sabaha kadar tartışırız sorun yok...

olayin guzel tarafi biz traftarlarin hep bir agizdan hakeme ettigimiz iltifatlarin yaninda ,soyledigi soylem tamamen dogaclama gibi gozukuyor.

Populer takilmaya gerek yok,kufurden iyidir,ha derseniz cinsiyetcilige giriyor,anaya soverken neye giriyor ¿

Ne zaman bir baslik acildi veya hekem Collinaya toplu kufur edildi,taraftarlardan birininde kolu yoktu falan gibi seyler.

Yine diyorum ,dogru bir davranis tabiki degil ,ama bir antrenorun kfuru etmedigini yok saymak da sacma olur,kotunun iyisi diyorum

Irkçılar görüşlerini saklamaya çekinmez olmuş. Bu haberde yapılan tam bir cahillik, tam bir cinsiyet ırkçılığıdır.

Hatalı karar veriyorsa bunu değerlendirecek kişi teknik Direktör/hoca/antrenör değildir.

Birisine cinsiyetinden ya da irkindan dolayi sen bu ise uygun degilsin demek cag disi bir dusunce bicimidir, sonucta cinsel organla yapilmiyor o is. Insan kaybeden pozisyonuna dustukce ayrimciliga daha megilli hale geliyor kesinlikle.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=U4ZxkOzZraQ[/media]

Umit ozat sytla bunun gibi kafa adamlari boyle dusunuyor ve malesef ulkedeki erkeklerin yuzde 70 bunun kafasinda..

Hhahahaha Ümit Özat da demişti kadınların futbol konusunda iyi olabilceğine inanmıyorum diye. Benzer düşünceli insan doluymuş hahahaha

Edit:Zaten renktaşlarım belirtmiş

kadının futbolla ne işi olur ki zaten bu spor erkeklere özgü bir spordur bana göre aynı american footbal gibi boks gibi güreş gibi vb o yüzden tepki gösteren hoca bir nevi haklı.

adam olda git profesyonel takım çalıştır

deseymiş keşke hakem hanım

Geri
Üst Alt