Bayan Hakeme: "Git evinde bulaşık yıka"

Tamer Tuna

10 Numara!
git-evinde-bulasik-yika-dedi-ve-1395888.jpg

MERSİN'de amatör U16 Ligi'ndeki bir maçta kadın hakem Şule Güven'e 'Git evinde bulaşık yıka' diyen Kuvayi Milliyespor'un Teknik hocasının akıbeti belli oldu.

Kuvayi Milliyespor-Mersin İdmanyurdu maçında teknik direktör İzzet Kızgın, karşılaşma sırasında eleştirdiği maçı yöneten orta hakem Şule Güven tarafından tribüne yollandı.

İddiaya göre bu sırada teknik direktör kadın hakeme, "Git evinde bulaşık yıka" diye tepki gösterdi.Kadın hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kızgın'a 1 hafta sahalardan men cezası verildi.Ceza nedeniyle takımının yaptığı 1 maçı tribünde izleyen İzzet Kızgın, sözleri hakaret kastıyla söylemediğini anlattı.

Küçüklüğünde geçirdiği bir kaza sonucu iki elinin parmaklarını kaybeden Kızgın, "Bana haksız bir ceza verildi. 'Hocam kusura bakma ben sizi 10 yıldır tanıyorum.Bir gram aşama kaydedemediniz. Yapacağın en güzel şey evinize gidip bulaşığını yıkamandır' dedim. Bu sözümden ceza alınca çok şaşırdım. Şule Hanım, haksız rapor tutarak kendisine hakaret ettiğimi bildirmiş" dedi.

Şule Güven ise konu hakkında görüş bildirmekten kaçındı.

Geçen haftalarda ise Bosna Hersek'in FIFA kokartlı tek kadın futbol hakemi Ivana Vlaiç'e bir taraftar, 'Git evine, börek pişir. Bu iş sana göre değil' diye bağırması dünya basınında geniş yer bulmuştu.

DHA

Cezayi haketmis

Kuvayi Milliyespor'u yöneten bir adam aşamadan nasıl bahsediyor arkadaş?

[attachment=7053:bayan-hakem_370971.jpg]

Adam haklı demiyorum ama bizimkilerin böyle olmadığını düşünürsek bence evde oturmalarında sakınca yok .

Ekli dosyalar

• bayan-hakem_370971.webp
    bayan-hakem_370971.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 274
Kadınların futbol ile uğraşmasını doğru bulmuyorum. Neden mi? Futbol daha çok erkeğe yakışan bir spor. Çünkü mücadele gücü, fizik, kondisyon ön planda. Hakemliğe gelince erkekler bile zaman zaman eline yüzüne bulaştırıyor işi. O yüzden kadın hakemler pek tutmaz.

Yalnız bi şey dikkatimi çekti üçüncü paragrafın ilk cümlesi "Küçüklüğünde geçirdiği bir kaza sonucu iki elinin parmaklarını kaybeden Kızgın," ne alaka adamın parmaklarıyla bu olayın

Kadını eve hapis eden klasik Ortadoğu erkeği kafası.

Osmanlı'dan kalma cahil sürüsü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadınların futbol ile uğraşmasını doğru bulmuyorum. Neden mi? Futbol daha çok erkeğe yakışan bir spor. Çünkü mücadele gücü, fizik, kondisyon ön planda. Hakemliğe gelince erkekler bile zaman zaman eline yüzüne bulaştırıyor işi. O yüzden kadın hakemler pek tutmaz.

Baştan sona saçma bir yorum. Kalvye eskimiş tek ona üzüldüm.

Kadin kocasinin ayaginin dibinde oturur cocuklarina analik yapar akilli olsun

Geri
Üst Alt