Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Arda gayet iyi oynuyor neyin tatavasını yapıyorsunuz. Taylan da biraz yedek beklesin dinlensin değil mi ne adamsınız be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boss aldı ya lan yerini geri sonunda.
Ferro veya Wout Faes gelsin.yarım dönem üst seviyeye çıkarıp şutlamak niyetinde olabilirler knk
He Nando nun bacagi kirilmali yine. Arda nin capraz bagi kopmali, luyi+ Marcao 10mac ceza yemeli. Donk + Linnes kontrat uzatilmaz. Anca o zaman.Seneye kaptanlık pazubandını taktığında da görürüz.
Taylan ve belhandayi komple kestimi hoca acaba
Linnes her turlu oynaryedek klübemiz çok güçlü!!
kim oynayacak ömer yerine adam yok ki. linnes demeyin bana
Luyi ve Marcao'nun kaptan olacağına inaniyor musun modum?He Nando nun bacagi kirilmali yine. Arda nin capraz bagi kopmali, luyi+ Marcao 10mac ceza yemeli. Donk + Linnes kontrat uzatilmaz. Anca o zaman.
Belhandadan daha fazla. Hatta falcao olur belhanda olmaz. Emre akbaba felan bile varLuyi ve Marcao'nun kaptan olacağına inaniyor musun modum?
Belhandayi bende keserin ama Taylan icin gecen Ilgaz da dedi. Sakatlik problemi varmis nüksedebilirmis diyeBen diyorum ama inanmiyorsunuz!
Alanya macinda Hocam bunlara acayip kizmis ve ondan beri yedekler!
@Musap Aydinli
YazdıkLuyindama yerine donk oynat hoca takım hücumda 1 kişi fazla olur .
Kerem ile oyna arda yerine ilk yarıda işi bitir sonra al ardayi illa oynatacak isen .
Linnes solda Ömer den daha iyi oynar .
Kazanan takım bozulur daha iyi futbol için herşey yapılır .
2,3 Kere taktı diye hatirliyorum haberin olsun daBelhandadan daha fazla. Hatta falcao olur belhanda olmaz. Emre akbaba felan bile var
Ömer bile takti2,3 Kere taktı diye hatirliyorum haberin olsun da