BB Erzurumspor Maçının VAR Hakemi Belli Oldu

Bunlar tam şark kurnazı lehimize bir hata yapıp bütün hafta hakemleri baskı altında tutmaya çalışıyor da olabilirler.

Forumda hakem guzellemeleri başlamış. Bu tetikcilere yok canım sizde hakem beğenmiyosunuz deniyor. Neyini begencem bu hakemlerin bırakın ya... Onlar kimin onları maçlara atadığını, hangi kritere göre atantiklarini cookk iyi biliyorlar. Neye göre başarılı sayildiklarınıda...
Birde şu var neymiş 21 takım herkes bana karşı olayı varmista bizim taraftarda böyle düşünüyormuş. Sadece su örneği verip suscam. Hangi takım oyuncusuna Arda ya verilen cezanın benzeri verildi. Daha fazla yazmaya gerek yok.

Hakemi de, hepsini de üst üste koyup fark atmalıyız.

Erzurum maça 1 penaltı 1 kırmızı kart jokeri ile başlıyor desenize

Belki ofsayttan filan gol atarlarsa ona da yardımcı olurlar, ee Galatasaray kazanır Fenerbahçe yenilirse şampiyonluktan kopacaklar kolay değil

Haklarıyla oynayıp maç kazanamadıkları için Galatasaray'ın takılması için uğraşacaklar böylesi daha kolay

Artik her hafta kendimi 12 hatta 13,14 kişiye karşı oynayacakmışız gibi hazırlıyorum..

Muhtemelen Fatih Hoca da bu şekilde hazırlıyor. Herseyin farkında.

Şu an başımızda yabancı bir td olsa bu hesap kitap işlerine girmezdi.

Fatih Terim'i en çok bu yüzden seviyorum.
Tuzakların bilincinde ve bunu futbolculara empoze ederek en iyi şekilde hazırlıyordur takımı.

Dikkat edin hemen hemen her hakem seçiminde elestiriyoruz. Haksiz mi bu? Değil. Artik maclari kim yönetirse yonetsin var'da kim olursa olsun dograniyoruz. O yuzden bosverin artik hakemleri. Halis dograyacak mi? Dograyacak. Cuneyt de olsa mete de olsa gocek de olsa dograyacak.

Halis Özkahya, bugüne kadar Galatasaray'ın 3 maçında VAR hakemi olarak görev aldı.

Özkahya'nın VAR'da olduğu karşılaşmalarda Galatasaray'ın galibiyeti bulunmuyor.

2 mağlubiyet,1 beraberlik.

Geçen hafta Alanya maçından sonra tek kelime konuşamayan bir yönetime bence iyi bile az bile yapıyorlar sonrada vay efendim bu başkan başarılı fatih hoca olmasa 6 ay duramazdi

Gorece kolay olan macimizda bariz hatalar yapip galibiyetimize golge dusurecekler. Sonra Kasimpasa maci sonrasi gibi tum hafta algi yapip sonraki maca Alanya macina cevirecekler :)

Bu halis muhlis *** tarih boyu en nefret ettiğim hakem olabilir. Hem kötü hem de art niyetli bir hakem. Meşhur Konya maçından sonra hala bizim maçlarda görev alması yönetim acziyetidir.

Geri
Üst Alt