Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu
Yahu ne diye üzülecez ya, yenildiysek ülkere yenildik, yenmiş olsaydık fb yi yenmiş olacaktık. Gitmeden önce eğlensinler biraz
Evet çocukça yorum, ama haklılık payları var.
Takım olarak çok iyi hazırlanmışız, bana umut verdi, maçın son 2 dakikasına kadar iyi götürdük, ama işte o son 2 dk stresini kaldıramadık. Buna da hakem hataları eklenince, son toptaki basiret bağlanması maçın kaybedilmesine sebep oldu.
Burda karşı rakibe de biraz taş atayım.

Donunuza kadar Ülker denen firma almış, çeyizinizin ipinden iğnesine kadar hazır elinize teslim etmiş, bu kadar imkana rağmen Türkiye şampiyonluğu dışında başarınız yokken (o da hile hurda, şike ile alınmıştır

), ülker ikram etmese Avrupa yüzü göremezken, kendinize nasıl Fenerbahçe diyebiliyorsunuz?

Birde Ülkerspor deyince kızıyorsunuz.
Son sitemim burda saçma sapan yorum yapan taraftarımıza, yada bizim taraftar gibi görünenlere. Ulan bir çoğunuz daha düne kadar basketbol deyince potaya top atılan oyun çeşidinden başka bir şey bilmezken, bugün gelip bu oyunun profesörü kesiliyorsunuz. Biz de taraftarız, bizim de eleştirmeye hakkımız var diyorsanız, hiç hakkınız yok diyorum ben. Sen daha Galatasaray'ın basketbol şubesi var olduğundan haberin bile olmadığı zamanlar her türlü cefayı çeken, polisten dayak yiyen o bir avuç insan bugün camianın hem erkeklerde, hem bayanlarda bu noktalara gelmesinden gurur duyduğu anda, sen çıkıp lanet olsun, bunlar da oyuncumu, bunlar da takımmı diyemezsin. Kombinem var, maçlara giderken PARA veriyorum diyorsan yırt at o kombineyi yada iade et, git kendi küçük dünyanda mutlu mesut yada sinirli sinirli yaşa.
Şu forumda bile amatör branşlar sürekli takip eden bir elin parmakları kadar insan var. Geri kalan eleştirmen maçtan maça gelir, yada derbiler kaybedildiğinde gelir.
Bu ülke maalesef Hıncal Uluç gibi popülerlik peşinde koşan cahil insanlarla doldu. Hıncal'ın basketbolla ilgili yazdığını kaç kere okudunuz? Ben 2 tanesini hatırlıyorum sadece. Bir Cemal Nalga olayı, iki bu sene Oktay Hocaya salladığı yazı. Aynı Hıncal gibi bir çoğunuz Nalga deyince yüzünüz buruşur, duymak bile istemezsiniz. Ama olay nedir, nasıl yaşanmış diye sorunca işte başkasının formasını giymiş falan filan diye eveleyip gevelersiniz. Maç kaybedildimi ooo bunu nasıl kaybederler, biz Galatasaray'ız, yenilemeyiz falan diye köpürürsünüz.
Geçenlerde kaybettiğimiz o Beşiktaş varya, o işte sadece futbolda ezeli rakiptir. Basketbol açısından baktığınız zaman bir Tofaş, bir Aliağa'dan bir farkı yoktur. Gelgelelim son 5 sene yada 10 senede kaç kere yenildiğini biliyormusunuz?
Bayan basketbolda takım bir zamanlar küme bile düştü bundan haberiniz varmı? Yada bayan baskette en çok şampiyonluk bizde olduğundan? Yada ülkemizde elle tutulur kaç türk bayan basketbolcu olduğundan? Lafa geldimi 10 sayı farkla yenince oo yazıklar olsun, neden 20 sayı farkla yenemedi diye zırlananlar. Yenilgi halinde yorumlara bakmak bile istemiyorum. Neymiş adamın kuponu yatacakmış. Valla bişey diyecem ama ayıp olacak.
Aha şuanda voleybolda takım eskisinden daha iyi durumda. Gelecek senelerde yatırımlar daha da artıp, Avrupa'da başarılara yürüyecek. Ama salona bakıyorsun, bir avuç insan. Yarın bir gün bir başarı geldiği zaman başlarlar ooo bizim takım aslan gibi, kaybettimi yazıklar olsun.
Hadi dünkü maçı kaybettin, ama Göksenin gibi bir genci kazanıyorsun be adam. Bir insanı kazanmak, sana, milli takımına uzun süre hizmet edecek bir insanı kazanmak bir maçı kazanmaktan çokmu önemli? Bugüne kadar senin takımının milli takıma gönderdiği oyuncu sayısı kaç? Bugün NBA da oynayan türk oyuncularla gurur duyuyorsun, ama yarın bu gururun 2-3a katlanır, aha bizim evladımız, hem TÜRK, hem GALATASARY'lı diye göğsünü gere gere gezeceksin.
Yazacak daha çok uzun laflar var aslında, dün gece sinirle yazmayayım dedim. Ama sadece bizim değil, ülkemizdeki tüm taraftarların tavrı çok yanlış. Her şey acele olsuncu olduk, hep biz kazanalım olduk, nasıl olursa olsun farketmez diyen olduk.
Oktay hocaya çok büyük saygı duydum dünkü konuşmasından dolayı. Tuttuğun takım önemli değil, tarafsız olarak dinle söylediklerini, nerede hata yaptık, hata yapıyoruz diye bir an düşün.
Okuyanlara teşekkür ederim.