BBL 11/12 H:5 | Galatasaray MP 61-69 A.Efes | Maç Sonucu | 13 Kasım

Cevap: BBL 11/12 H:5 | Galatasaray MP 61-69 A.Efes | Maç Sonucu | 13 Kasım

Ender çok gereksiz biri yahu

Kacinciyiz simdi ve kac maglubiyet var?

beyler bise soracagim .. basketde mesela simdi transfer yapilabiliyormu?? yapilanabiliyorsa bir tane takimi yükleyecek bi lider sart!!! bizde bi lider basketci eksik....

ilk yarının son 5 dakkası adamların 4 faulu verken hic iceri girmedik. birde o 5 dakkada baracın andrice büyük üstünlügü vardı. biz bu efesi her türlü yeneriz. ama sacma sapan top kayıplarımız oluyor.

Gordonun bu takimda yeri yokdur...

beyler bise soracagim .. basketde mesela simdi transfer yapilabiliyormu?? yapilanabiliyorsa bir tane takimi yükleyecek bi lider sart!!! bizde bi lider basketci eksik....

Yabancı transferi olur.

ilk yarının son 5 dakkası adamların 4 faulu verken hic iceri girmedik. birde o 5 dakkada baracın andrice büyük üstünlügü vardı. biz bu efesi her türlü yeneriz. ama sacma sapan top kayıplarımız oluyor.

evet o iki olay benimde çok dikkatimi çekti nedense müdahele gelmedi :(

Aslında bu maçı 8 sayı kaybetmemiz bile birşeydir. Andric-Songaila sıfır katkı.. Shipp ve Gordon kötü oynadılar. Tutku'yu iyi kullanamadık.. Lakovic insiyatif almadı ve Ender bize geldiğinden beni beni çok şaşırttı, ilk kez bugün gerçek Ender gibi oynadı :)

Tüm bunlara rağmen müthiş mücadele ettik, tebrikler aslanlar..

Gordon'a falan laf ediyoruz tamam haklıyızda.Geldiği günden beri hiçbir şey yapmayan Songalia diye bir oyuncumuz var.Onu da unutmayalım.

şuan efeslilerin forumunda geziyorum ve genel olarak bu yorumu savunan insanların sayısı çok fazlaydı. herkes final serisinin efes-GS arasında olacağını konuşuyo.

birde sporx'e baktım. fenerliler doluşmuş bizle alay ediyo. ulan insan telekom'a 19 sayı farkla yenildikten sonra ne yüzle konuşabilir ki yaa :D

Bu sene GSMP ve Williams'lı BJKMG, FBÜ'den daha ciddi rakipler bence... Senenin TBL'deki en zor maçı olacak. Kinsey olsaydı çok atar tutardım ama bence zor bir maç olacak bizim için.

en cok zazanın iyi oynamasına sevindim. ayagı düzelmiş galiba.

bence takımımızda penetre üstünden oynayan oyuncu eksikliği var.

biz ikili oyun üstünden oynayan bir takımız. bazen takımlar buna önlem alıyor. böyle durumlarda elimizde sadece dış şut silahı kalıyor. girince devam ediyoruz, girmeyince kaybediyoruz.

böyle durumlarda bire bir oynayıp potaya gidecek oyuncu eksikliği yaşıyoruz biraz.

shipp, gordon, ender bunları yapmaya çalışıyor ama hepsinin asıl görevi farklı.

Tek maçla adam asmaya ne kadar meraklı bir toplumuz. İlk maçında yardırdığında reisti ama değil mi ?

İki numara, hatta bir buçuk diyelim, oynayan bir oyuncunun şutunun daha iyi olması lazım. Aslında ilk geldiğinde gördüğümüz üzere şutu da hiç fena değildi. Fakat son dönemde şut atmaya çekiniyor sanki. Bir sıkıntısı var. Savunmasına lafımız yok tabii ki o ayrı mevzu, müthiş top çalıyor.

Takımda yeri yok lafına ise asla katılmıyorum. Gordon tam bir Euroleague oyuncusudur ama biraz daha istikrarlı hücum etmesi lazım. Lakovic de gününde olmadığında hücumda çok zorlanıyoruz.

şuan efeslilerin forumunda geziyorum ve genel olarak bu yorumu savunan insanların sayısı çok fazlaydı. herkes final serisinin efes-GS arasında olacağını konuşuyo.

birde sporx'e baktım. fenerliler doluşmuş bizle alay ediyo. ulan insan telekom'a 19 sayı farkla yenildikten sonra ne yüzle konuşabilir ki yaa :D
onların formunun adı ne?

Yahu gene başlamayın Ender gereksiz, Gordon'un yeri yoklara. Ne olmuş yani bir mağlubiyet alınınca ? Kendimizden daha iyi kadrosu olan, bizden 3 kat fazla bütçesi olan bir takımla oynadık kolay değil bu işler. Senede 60-65 maç yapılıyor, maçların hepsinde iyi oynayamaz hiç bir oyuncu. Bu önemsiz bir maç. Telafisi olmayan maçlar Euroleague elemeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'ydı. Onları da harika birşekilde geçtik. Euroleague'de de 2 deplasman galibiyeti ile TOP 16 yolunu yarıladık. Sorun nedir yani ?

Sanki takımda Diamantidis, Navarro, Kirilenko, Ndong var da Efes'e yenildiler diye oyunculara sallıyoruz. Ki ben Play-Off'ta Efes'i eleyebileceğimizi düşünüyorum. Bu maçın bir önemi yok. Hatta takımların birrbirini tanıması bizim için daha iyi. Oktay hoca, sorunlu yerleri daha iyi çözebilir o sürece kadar. Koç olarak Efes'ten 3-4 kat daha iyi durumdayız, taraftar olarak da.

Mağlubiyete rağmen Yenilmez Armada'ya teşekkürler.Müthiş bir mücadele ortaya koydular.14 sayı geri düştüğümüz anda bile hiç susmayan 12.000 taraftarımıza da teşekkürler müthiştiler orada olmak isterdim.

Gordon yerine D-Wash'ı bin kere tercih ederim

Geri
Üst Alt