Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: BBL 11/12 H:5 | Galatasaray MP 61-69 A.Efes | Maç Sonucu | 13 Kasım
Ender çok gereksiz biri yahu
Ender çok gereksiz biri yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kacinciyiz simdi ve kac maglubiyet var?
beyler bise soracagim .. basketde mesela simdi transfer yapilabiliyormu?? yapilanabiliyorsa bir tane takimi yükleyecek bi lider sart!!! bizde bi lider basketci eksik....
Gordonun bu takimda yeri yokdur...
ilk yarının son 5 dakkası adamların 4 faulu verken hic iceri girmedik. birde o 5 dakkada baracın andrice büyük üstünlügü vardı. biz bu efesi her türlü yeneriz. ama sacma sapan top kayıplarımız oluyor.
Bu sene GSMP ve Williams'lı BJKMG, FBÜ'den daha ciddi rakipler bence... Senenin TBL'deki en zor maçı olacak. Kinsey olsaydı çok atar tutardım ama bence zor bir maç olacak bizim için.
Tek maçla adam asmaya ne kadar meraklı bir toplumuz. İlk maçında yardırdığında reisti ama değil mi ?
onların formunun adı ne?şuan efeslilerin forumunda geziyorum ve genel olarak bu yorumu savunan insanların sayısı çok fazlaydı. herkes final serisinin efes-GS arasında olacağını konuşuyo.
birde sporx'e baktım. fenerliler doluşmuş bizle alay ediyo. ulan insan telekom'a 19 sayı farkla yenildikten sonra ne yüzle konuşabilir ki yaa![]()
onların formunun adı ne?