BBL 11/12 H:5 | Galatasaray MP 61-69 A.Efes | Maç Sonucu | 13 Kasım

Cevap: BBL 11/12 H:5 | Galatasaray MP 61-69 A.Efes | Maç Sonucu | 13 Kasım

Takım bu kadar eleştiriyi haketmiyor. Ayakta alkışlayın müthiş mücadeleci bir takımımız var. Benim için herşey iyi skor değildir. Elimizden geleni yaptık olmadı. Efes bu sene ligin en iyi takımı bunuda sık sık dile getirmişdim. Ayrıca Kerem'e çok sövdüm..Milli takımda niye dökülüyordun. Onun yüzünden şampiyonadan elendik. Maşallah bize gelince show yapmasını biliyor. Ersanda serbest atış kaçırmıyor.Milli takım dökülüyorlardı. Bugün savunmada iyi idik, ekstra 3lükler bizi bitirdi. Hücumda biraz daha iyi olabilirdik. Özellikle 3lük yüzdemiz çok düşüktü.

Salona giden taraftarımız ayakta alkışlıyor..Biz burda yerden yere vuruyoruz. Müthiş destek veren taraftarımıza teşekkür ederim.

Mersin maçındada futbol takımımızı alkışlamışdım. Şansızlıklar üstümüzdeydi.

Tüh ya yazık olmuş , keşke yenselerdide Şikebahçenin yenildiği hafta kapak yapmış olurduk . Moralleri bozulmaz inş haftaya kayıpsız geçerler

İsmi var diye kimse eleştiremiyor ama sezon başından beri en verimsiz yabancı transferlerinden biri Lakovıc.Gordon´dan önce onu eleştirin.Gordon bu takım için çok önemli bir parça.

tribünlerle ilgili video yokmu baksak

İsmi var diye kimse eleştiremiyor ama sezon başından beri en verimsiz yabancı transferlerinden biri Lakovıc.Gordon´dan önce onu eleştirin.Gordon bu takım için çok önemli bir parça.

Lakovic en son eleştirilmesi gereken oyuncu. sen takmışsın reyise,

ondan önce songoila var. ama o da açılıyo yavaş yavaş

Lakovic en son eleştirilmesi gereken oyuncu. sen takmışsın reyise,

ondan önce songoila var. ama o da açılıyo yavaş yavaş

Fiyat,performans ve verim olarak ilk eleştirilmesi gereken adam.Bugün Tunçeri´nin yaptığı gibi bir ağırlık koymasını bekliyorum her maç ama yok yok.

Fiyat,performans ve verim olarak ilk eleştirilmesi gereken adam.Bugün Tunçeri´nin yaptığı gibi bir ağırlık koymasını bekliyorum her maç ama yok yok.

jaka lakovic'in sayfasına gir bak ne yazdığımı oku. Jaka lakovic ile tunçeri aynı görevi yapmıyolar. eleştirmeden önce görevlerini kavrayalım plsssssssss

jaka lakovic'in sayfasına gir bak ne yazdığımı oku. Jaka lakovic ile tunçeri aynı görevi yapmıyolar. eleştirmeden önce görevlerini kavrayalım plsssssssss

Lakovıc 1-2 oynama özelliği olan bir oyuncu.Shipp hariç tüm kısalarımız öyle zaten.Birde Tutku 2 oynayamaz.

tüh be :(

Lakovıc 1-2 oynama özelliği olan bir oyuncu.Shipp hariç tüm kısalarımız öyle zaten.Birde Tutku 2 oynayamaz.

lakovic combo guard olarak oynayabilir ama harikalar yaratmasını bekleme. oynayabilir demek iyi oynayabilir demek anlamına gelmez. sadece oynayabiliyo. mesela emir preldzicde sanıyorum 2 numaradan 4 numaraya kadar mı ne oynayabiliyo. ama insana sövdürüyo o mevkilerde.

Lakovic'den en büyük beklenti hücumda sorumluluk alması ve takımı sırtlaması.Ama şu ana kadar leş..

lakovic ritmini bulucaktır gordondan bende birşey anlamadım henüz.

Klişe olacak ama biz mi yenildik yoksa onlarmı yendi ?

Evet Lakoviç beklentilerin çok gerisinde. Yine üstüste iki top kaybı yaptı. Özellikle zor maçlarda ortaya çıkması lazım ama o kolay maçlarda bile görünmüyor...

Bugün ayrıca Shipp, Shumpert, Gordon, Ender hepsi kötüydü. Şut yüzdeleri çok zayıftı. Nerdeyse hiç üçlük atamadık. Nedense bizimkiler hep zor maçlarda formsuz oluyorlar. Oysa tam tersi olması lazım.

bu adamlar sezonu erken açtı, rakipleri 3 hazırlık maçı yaparken bunlar 9 maç oynadı. 3 günde 3 galibiyetle Euroleague organizasyonuna girdiler. daha sonra lig başladı. lig başladığı gibi EL 1. tur grup maçlarıda başladı. haftaiçi maç haftasonu maç, haftaiçi maç haftasonu maç şeklinde gidiyo. muhtemelen araya kadar bu şekilde devam edecektir.

zira bu adamlar yorgun olmadığı dönemde rakiplerini 60 sayıda tutuyoken özellikle elemeler ve öncesinde en çok süre alan isimler (shipp ve lakovic) ardından gordon gelir. Şimdi yorgunluklar baş gösterince bu seviyede oynamalarına doğal bakıyorum. tamam eleştirin ama yanlış transfer demeyin.

gözünü sevdiğimin lakovici ile shipp'i bir maçta 37 dakika oynuyo ya insaf.

Olsun beyler biz herzaman arkandayiz.

Verdiginiz mucadeleye kurban.

Her iki takım da maça çok iyi hazırlanmışlar. Biz onların, onlar bizim güçlü yönlerimize her türlü önlemleri almışlar.

Efes tarafından beklenen tehlike Vujacic'in oyunu, Barac'ın pota altı hakimiyeti.

Bizim tarafımızdan beklenen tehlike 2li oyunlar, pick&roll, seyirci baskısı.

Beklenmeyenler: Kerem'in 3lüklerde patlama yapması, Zaza'nın pota altında post-upları.

Taktik açıdan çok büyük bir savaş vardı sahada. Barac'ı mümkün olduğu kadar potadan uzak tutmak, oyunun genelinde başardık, Vujacic'e top aldırmamak mümkün olduğu kadar. Bizim için 2 li oyunlarımızı kesmek.

Mücadele açısından yendik, ama taktik açıdan yenildik, daha doğrusu taktik anlamda isteneni her zaman uygulayamadık. Devre arasında da yazdım, 2.ci çeyrekte Efes'in faul hakkı dolmasına rağmen hiç extra faul aldırmaya yönelik girişim yapmamamız.

Tutku, Ender bugün hiç iyi değillerdi. Bunda Efes'in çok büyük çabası vardı. Bu adamları her türlü kapattılar, asist yapmasına müsade etmediler. Bir ara Mahmudi hoca herkesçe bilinen Tutku-Andric oyunlarına dönmek istedi, rakip 1 kez bile izin vermedi. Yani bu oyun herkes tarafından ezberlendi. Artık bunun gibi maçlar için B,C planları gibi extra oyunlara ihtiyacımız var. Ender iyidir, hoştur ama sabırsızdır.

Shipp, Vujacic'i maç boyu çok iyi savundu. Zaten skora çok katkı vermesi de beklenmiyordu. Ama 1-2 pozisyonda uygun pozisyonda 3lüklerde elleri titredi gibi.

Lakovic, eleştirilerin odağındaki insan. 1 kez boş bıraktılar maçın başında, hemen 3 lüğü yolladı. Onun dışında oyundayken başka da atacak pozisyon bulamadı.

Furkan ALDEMİR. Güzel insan, türk basketbolunun geleceği. Ne güzel üzülüyordu o mücadele sonrası topun çıktığı pozisyonda. Rakibim olsa gidip topu verecem. :D Gençliğine veriyorum, ama mental olarak çok büyümesi lazım. Normal zamanda serbest atışları hiç kaçırmayan birisi, kritik anlarda hep kaçırıyor. Bu sadece bu maça özgü değil, daha önceki maçlarda da yaşandı. Psikolojik açıdan güçlenmesi lazım.

Şampırt, adamım. :D Çok acayip bir insan, soğukkanlı, senelerce aynı çizgide giden insan. Herkes Shumpert'ın ne yapacağını, nasıl atacağını biliyor, ama hala çare bulunabilmiş değildir. :D Bugün klasik 3 lük denemelerinde başarısız olduktan sonra artık denemekten vazgeçti, garantiye gitmeyi tercih etti. Eminim o baştaki 2-3 denemeden biri girseydi arkasından bol bol atacaktı.

Zaza, beklediğim gibi maçın yıldızı. Pota altında Efes'ın başını en çok ağrıtan oyuncu. Zaza'yı az çok tanıyanlar için bugünkü oyunu sürpriz değildi. Geçen haftalarda yersiz eleştirilere maruz kalıyordu.

Lucas Gordon, takımda topla penetre etmesi gereken adam. Rakip her yolumuzu kapatmış, pota altına inemiyoruz, ver topu Gordon'a içeri katetsin, hiç değilse faul alır. Bazen de gereksiz fauller yapıyor.

Seyirci, ilk yarı iyiydi, ikinci yarı muhteşemdi. Biz bu taraftarla evimizde oynadığımız maçlarda kolay kolay yenilmeyiz.

Takıma herşeyden önce verdikleri mücadele için teşekkür ediyorum. bu yenilgi dünyanın sonu değil, bu tip yenilgilerin sezon başında yaşanması lehimizedir, hatalarımızı, eksikliklerimizi görüp telafisi olmayan haftalara güçlü girmek adına. Eksiklikler, zaaflar zamanla giderilir, zamanla yedek planlarımızı geliştiririz. Ve şampiyonluğun en büyük adaylarındanız, bu maçtan sonra buna inancım çok daha arttı.

Zaza Pachulia

"Yenilgiden sonra cok taraftar kendi takimi alkismaz.Bugun bir daha gordum ki GS taraftar cok BUYUK.Tesekkurler destek ve mactan sonra alkis icin"

Twitter

Jaka Lakovic

Thank you GS fans for the great athmosfere in Abdi Ipekci. You are number 1.

Geri
Üst Alt