BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

Bu arada Furkan'ı tekrar tekrar tebrik etmek lazım.Sanki her maç ilk maçıymış gibi, hırslı, azimli, geri adım atmıyor.Adamlığını zaten sene başında görmüştük.Ne söylesek az.

Jawai-Vougioukas yerine Dorsey-Bo ya da Gordon gelsin şu takım F4ü zorlar ligde şampiyon da olur.

Arroyo-Bo-Pocius-Aradori-Micov-Erceg-Dorsey

Sinan-Ender-Kerem-Furkan

Yalnız bu 2 transfer yapılmassa şu takıma,şu kadroya çok yazık olacak..

hayırlı bi yenilgi oldu,2 oyuncu istediğini kabak gibi söyledi hoca top yönetimde bomba olmadığını anlarsalar oyuncu alırlar.

Jawaiyi yollamışlar galiba twitterda öyle haberler var.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Savunma yapmayı bilen,ribaund alabilen ve sırtı dönük oynayabilen bi uzun aldırsın artık Ergin Ataman.Ve oyun kurucu özelliği olan delici ve biraz da savunma yapabilen bi kısa lazım bu takıma.Ulan keşke Jawai değil de Gordon kalsaydı takımda.

Fran Vazquez...

Joey Dorsey'in Houston'la 2 yıl 2 milyon dolar civarı kontratı var. Enfes olurdu ama şimdilik imkansıza yakın o iş. Ayrıca şuan kaynak bulsak bile iyi oyuncular almak için tahminen yılsonunu bekleriz. Çünkü yönetim bütceden dolayı gelecek oyuncuya yarım sezonluk ücret vermek isteyecektir. Beşiktaş Arroyo'yu, Antep Dorsey'i bu sekilde getirdi. Bunun aksi birşey olursa ya Hairston'ın transfer sürecinde ki gibi oyuncunun alacaklarını önceki takımının ödemesi koşuluyla bir transfer olur ya da twitterda söylenilen Aradori-Lawal takası şeklinde.

Pops Mensah Bonsu tarzında bi uzun alırlar yine sakatlıktan yeni dönmüş ne oynayacağı belli olmayan ve az paraya oynayan bi uzun.daha fazlasını düşünmüyorum şuan.hiç bi takım sezon ortasında iyi para gelmedikçe elindeki oyuncusunu bırakmaz zaten bizde de o para yok.
Geçen sezon Karşıyaka'da oynayan bu sene Pana'ya giden Batista müthiş katkı verirdi şu pota altımıza.S.Williams var Konya'da.Hücumu kısıtlı ancak sırtı dönük şekilde oynayabilen ve biraz da savunması olan bi uzun.Erceg yerine pota altında sertlik getirebilirdi.

Son düzenleme:
Aradori'ye yeteri kadar süre vermediğini kabul etsede bizde fazlalık olduğunu kafaya koymuş hoca,Jawai+Vou gönderilip Aradori İtalyan takımlarından bi uzunla takas ettirilcek gibi,abi mümkünse pivot Afrika'lı olup kolları uzun ve alley up yapsın yeterli,kısa pozisyon transferi tam muamma bu mevsimde zor yani combo 1-2 oynayan zenci bulmak+Ender'de naptığı da belli değil bu sezon oyun kurucu özelliği olmalı,seri olup fiziksel avantajı da olsa çok iyi olur takım ağır.

Batista dedikoduları çıkmıştı yazın bir ara, burun kıvrılmıştı burda ama gerçekten Arroyo gibi bir isimle iyi işler yapardı. Sert, caydırıcı, bire biri olan, iyi ribaundcu gayet ideal bir isim.

Takımın durumunu anlayabiliyorum çoğu haklı fakat şu maçta direnç koymayacak oyuncu, yani oynamak istemiyorsa gidebilir. Bu hafta iki oldu.

David Pick, Jawai yollandı yazmış, doğrudur umarım en azından biz de olmayacağı bariz yapacak bir şey yok.

tumblr_lmp85fjhlG1qebdob.jpg

üşüyorz

ay sıçıcam micov'da kırık varmış,şubede cenabet biri var herkes biliyo onu hep ondan.

abe takımda kısa forward yok işe bak sen en önemli eurolig maçı öncesi.

Ergin Hoca takım yetersiz diyor ama sene başından bu kadronun yanlış kurulduğunu burada herkes yazıyordu
Ergin Hoca artık elindeki oyuncu listesinin dışından transfer yapmaya başlamalı.. Bu transferler de onun da payı var
Bir de Aradori'yi silmek için erken bence.. Benim beklentim var...

Geri
Üst Alt