BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Taraflı bakamam zaten ben Galatasaraylıyım ancak aynı zamanda bir sporseverim.

O zaman her maç 2 kadın getir el hareketi yapsın tribünler kaynasın olacak iş mi?

Ne o kadınları savunurum ne sahaya inenleri orada sporcularımızın akıttığı tere yazık çünkü olaylarla kaynadı gitti.

Kesinlikle katılıyorum her şeye rağmen tahriklere kapılmamalıydık. Bizim takımımız hakkıyla söke söke kazandı.

Bu forumu okurken GALATASARAYLI OLMAKTAN BİRKEZ DAHA GURUR DUYDUM.

şimdi bizim bi gazetecinin çıkıp ''nası ..... feneri hahahahahaha'' karşısındaki şahıs da ''öyle ya .... koyduk muhahahaha''

dediğini düşünüyorum da, yer yerinden oynar. öyle ''mahremdi, kim küfür etmiyor ki canım'' laflarını duymayız. memleket karışır.

Ben sahaya giren sporculara saldıran tüm canlılara orada hayvan diyorum.

Onların Galatasaraylılıkla ilgisi yok.

Ne demek oluyor şimdi bu arkadaşım.. Ordaki 2 saat boyunca boğaz patlatan ve bir kancığın provokasyyonuna kadar takımını destekleyen binlerce Galatasaraylıya hayvan diyen; en azılı çirkeflerin bu davranışını haklı mı buluyorsun.. Kusura bakma ama orda kal

Şükrü Saraçoğlu'nda yapılanlara sen ne dedin ? Hiç mi küfür etmedin? Hiç mi hakaret etmedin ?

E sen niye yapıyorsun o zaman aynısını ? Bağır, çağır git görevliye şikayet et bişey yap. Sahaya niye giriyorsun ? Niye eline geçeni atıyorsun ?

Türk sporu bu taraftar profili yüzünden can çekişiyor artık kangren oldu tüm sebep olanları Galatasaraylı,fenerli,bjkli,bursalı demeden kesip atmak lazım.

Ne demek oluyor şimdi bu arkadaşım.. Ordaki 2 saat boyunca boğaz patlatan ve bir kancığın provokasyyonuna kadar takımını destekleyen binlerce Galatasaraylıya hayvan diyen; en azılı çirkeflerin bu davranışını haklı mı buluyorsun.. Kusura bakma ama orda kal

Medeniyetten nasibini almadı mı bu insanlar hemen bir hareketle kendilerinden geçip oraya buraya saldırmalarını haklı görmek zorundayız?

Asıl bu tip savunmalar Galatasaray taraftarına hakaret, beyinsiz mi Galatasaray taraftarı hemen biri hareket çekti diye dövmeye kalkacak? Hadi orada atıyorum herhangi bir hayvan türü olsa, ayı olsa birşey olsa da kışkırttı ayıyı kızdırdeı böyle oldu, ayı ayılığını yaptı deriz. İster Fenerbahçe evsahibi olsun, ister Galatasaray, ister Kaldırkoyspor, böyle savunma yapınca açıkcası ben şunu okuyorum:

"Bu insanlar zaten ayı, siz kızdırınca da ayılık yapıyorlar, yani durum normal. Ayıyı kızdırmayacaksın"

Ama bence böyle birşey yok. İnsan oradakiler, üstüne bir de Galatasaray taraftarı, ve kim ne yaparsa yapsın bir Galatasaray'lı olarak orada rakip takımın üstüne atlayanı, onlara yumruk atmaya çalışanı haklı göremem, kendi bünyeme yediremem. Çünkü Galatasaray taraftarı hayvan değildir.

Bu çirkinlikleri biz başlatmadık. Ama biz bitireceğiz. Aslantepe'de 2 tokat yesinler bak bakalım Saracoğlu'nda intikam mı almaya çalışacaklar yoksa kendilerine çeki düzen mi verecekler? Biz ne kadar centilmen olsakta 7-8 senedir Saracoğlu'nda yapılanlar ortada, her sene daha da kötüye gitti. Yapıyorlar yanlarına kar kalıyor sonra daha beter azıyorlar. Yaptırım olmazsa etkiye tepki olmazsa bunlar asıl o zaman her sene daha da çirkefleşecek. Bu arada bazı arkadaşlar daha az Hıncal Uluç okusun.

Türk sporu bu taraftar profili yüzünden can çekişiyor artık kangren oldu tüm sebep olanları Galatasaraylı,fenerli,bjkli,bursalı demeden kesip atmak lazım.

zaten bu yüzden sporumuz değerini kaybediyor milletin maçlara gitmemesinin en büyük nedenide bu.

peki taraftara yumruk atan basketbolcuya ne diyorsun?????????

Hepsi aynı daha önce söyledim olaylar dizisi içindeki aktörler kimse hepsi beş para etmez adamlar benim için.Cezada kimseye acımamalı ama federasyon eyyamcı geçen sene fenere efes maçında yaptıklarından sonra sadece 5 maç ceza verdi.

onların yaptığı hiçbir yoruma katılmamalısınız.Galatasaray taraftarına hitaben hayvan sürüsü diyenlere.evet haklılar diyenler.bizden değildir bence

Erkut özetlemiş aslında.

Onun özetiyle antunun fotoğrafındaki anlatılmak istenen arasında fark var.. Sahaya girenleri hiç bir Galatasaraylıyı onaylayamayız.. Ama resimi gördüysen o mesajını silmelisin hem de şimdi..

çok canları yanmış belli .maç sonu böyle parantez içinde.(havlamışlar) o başlıkla

ultraslan gerekli mesajı verir.kimse merak etmesin

Geri
Üst Alt