BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Kardeşim kimsenin bi tarafında değil de site admini adamların yaptığını onaylarsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim ben de

Ben de katılıyorum site admin'ine,

sahaya atlayıp karşı takım sporcularına vurmaya kalkanlar hayvan gibi davranmışlardır.

Admin'in demek istediği de bu, uzatıp oraya buraya çekmeyelim.

Gerekli güvenlik önlemlerini almayanlarıda kutlamak lazım!

Maçı izleyen güvenlikçiler olduğu sürece daha çok kişi girer sahaya diğer maçlarda.Maçları izlemek için mi salona/stada gelip üstüne para alıyor bu kişiler...

Antu'ya dava açmayı düşünüyorum ben ciddi ciddi..

sahaya atlayıp karşı takım sporcularına vurmaya kalkanlar hayvan gibi davranmışlardır.

Bişeyi bi tarafa çektiğimiz yok; Gördüğümüzü yazıyoruz;

İkisi farklı şeyler ; antu ya katılıyorum demek farklı şeydir; (o resmi görmediysen konuşmayalım bile) o sahaya inenler hayvandır demek farklı şeydir..

Antu bayğı acımış galiba he laflarına bakarsak ?

Tamam ya seneye acıtmadan hallederiz bu işi :)

Bişeyi bi tarafa çektiğimiz yok; Gördüğümüzü yazıyoruz;

İkisi farklı şeyler ; antu ya katılıyorum demek farklı şeydir; (o resmi görmediysen konuşmayalım bile) o sahaya inenler hayvandır demek farklı şeydir..

uzun zamandır yazıyorum burada, az biraz senden fazla tanıyorum mesaj yazanları. Eski üyelerin neyi neden yazdığını da senden daha iyi anlayabiliyorum sanırım bu nedenle, kastedilmek istenen oydu. Anlık bir sinirle öyle dendi.

Sahaya çıkıp saldıranlar için o yazılanlar bence de doğru. Galatasaray taraftarının geneli için deniyorsa bu zaten bizi de kapsar niye katılalım böyle birşeye?

Başkasına sinirlenip kendi içimizde birbirimize mi saldıracağız şimdi?

Kızmalıyız kendi taraftarımıza tabi ki. Akılsız mı bu adamlar başkalarının yaptıkları yüzünden kendilerini kaybedip saldırmalarını haklı bulacağız? Aksine "aklınızı kullanın" demek, kızmak lazım bizlerle aynı renkleri taşıdıkları için.

Akıl kullanmak mı? Oradaki atmosferde bulunmak, o duygu yoğunluğunu yaşamak burada yazmaya benzemiyor. Şiddet taraftarın akıl kullanmasından ziyade yasal zorunlulukların uygulanması gibi pek çok düzenlemelerle sona erdirilebilir. Saracoğlu'nda öyleyse burada böyle. Adalet sağlanmadıkça da bu kavga bitmez. Biz şiddet görelim ama akıllı olup (?) karşılığını vermeyelim. Hz. İsa değiliz ki tokat yedikten sonra diğer yanağımızı gösterelim.

Orada hayvan sürüsü yazıyor. Yanlış anlaşılma olmasın istersen yazını bir daha gözden geçir. Galatasaray taraftarına aleni hakaret var ve sende katılıyorum diyorsun.

2 olayı birbirinden ayırt edelim... Antu bütün galatasaray tarafına o sıfatı yapırmış ve bu konuda kesinlikle haksızdır. Öye modları var ki şaşırıyorum terör örgütüye galatasarayı bağdaştıran entryleri kaldırmıyor uyarmıyor bile.

Büyük Galatasaray taraftarına "hayvan" diyenleri savunanlar böyle bir hareket kendilerine yapıldığında ne tepki verirler acaba, merak ediyorum. Büyük ihtimalle kadına: bravo, biz daha fazlasını hakediyoruz filan derler herhalde.

15112009209s.jpg

Bu kadın burada ne gösteriyor ??

Ben ne gösterdiğini çok iyi anlamdım ama forum müsait değil

Ne de güzel oluyor Ohhh Ohhh fenevede KOYMASI.

şu başlığa evet katılıyorum diyebiliyormusunuz.kendinizi kandırıyorsunuz.sadece inen taraftara dediklerini sanıyorsanız

2 olayı birbirinden ayırt edelim... Antu bütün galatasaray tarafına o sıfatı yapırmış ve bu konuda kesinlikle haksızdır. Öye modları var ki şaşırıyorum terör örgütüye galatasarayı bağdaştıran entryleri kaldırmıyor uyarmıyor bile.

Üye ya da mod ne farkeder ki. Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir. :D

indexol.jpg

peki taraftara yumruk atan basketbolcuya ne diyorsun?????????

Katılıyorum o it Kinsley'e ne diyeceksiniz acaba basketbolcu insanda oraya takımını desteklemeye giden taraftar insan değil mi benim gözümde çooook daha değerli bir insan neyseki basketbolcularımız o kardeşimizin kanını yerde bırakmayarak maçı kazanmasını bildi.

Akıl kullanmak mı? Oradaki atmosferde bulunmak, o duygu yoğunluğunu yaşamak burada yazmaya benzemiyor. Şiddet taraftarın akıl kullanmasından ziyade yasal zorunlulukların uygulanması gibi pek çok düzenlemelerle sona erdirilebilir. Saracoğlu'nda öyleyse burada böyle. Adalet sağlanmadıkça da bu kavga bitmez. Biz şiddet görelim ama akıllı olup (?) karşılığını vermeyelim. Hz. İsa değiliz ki tokat yedikten sonra diğer yanağımızı gösterelim.

Orada hayvan sürüsü yazıyor. Yanlış anlaşılma olmasın istersen yazını bir daha gözden geçir. Galatasaray taraftarına aleni hakaret var ve sende katılıyorum diyorsun.

Tamam o zaman hayvanlık yapanlarla bir olanları haklı görelim, sonra onlar yapınca "vay hayvanlar" diyelim, bizimkiler yapınca "hayvana hayvanlık yapılır" diyelim. Sonra "daha önce bu, şu ve o yapılmıştı" diyelim.

Ben Kadıköy maçından sonra bizim oyuncularımıza yapılanlara tepki gösteren biri olarak aynısını şimdi bir daha yapmayı ilk önce kendime borç biliyorum.

Televizyon karşısında elinde çayını alıp maç izlemekle,salonda/tribünde izlemek çok farklı şeylerdir.Özellikle de rakip Fenerbahçe ise.

Neyse daha fazla yazmayacağım...:)

Televizyon karşısında elinde çayını alıp maç izlemekle,salonda/tribünde izlemek çok farklı şeylerdir.Özellikle de rakip Fenerbahçe ise.

Neyse daha fazla yazmayacağım...:)

:2_thumbs_up_-_anima

Ortada Bir Hayvan varsa ;

190620091741594960539.jpg

Ya benim anlamadığım; duyarlı olması gereken bi taraf varsa bu her iki taraftır.. Bir Galatasaray Taraftarı olarak; onlar bize vursun dövsün sövsün; Ama biz durup seyredelim diyemem.. Kendilerinin 100 misli yaptığı şeylerden dolayı ses çıkarmazlar; federasyon ödül gibi cezalar verir.. Dilleri uzar ve sana bugün bu lafı söylerler.. Benim taraftarıma hakaret ediliyor ve en fanatiklerin olduğu bu forumda bu onanıyor.. Hayret valla

Nası Sevdik Feneri :D (Ercan Saatçi)

Benim anlamadığım bunların yöneticiler çıkıyor "Skandal, ben hayatımda ilk kez benche taraftarın dalıp oyuncuya saldırdığını görüyorum" diyor. 2 ayrı yöneticisi bunu söyleyen. Efes Pilsen maçında yaptıklarını saldırı olarak saymıyorlar galiba, ne balık hafızalı bir takımdır..

Maça gelince, teknik-taktiği geçelim bu maç "Ne güzel de oluyor Ohhh! Ohh! Fener'e de koyması !"

Geri
Üst Alt