BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Her sene böyle!

Cevap: BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Maç Sonucu

Ne ses kaldı ne bişey. Fener'e koymak gibisi yok bu dünyada onu anladım. Çok güzel bir maçtı.

Resmi site de şaşırdı , bir resmin üzerinde 3 kez oynadılar . Bu da son hali.

☻/

/▌

/ \ fenere koyanlar parmak kaldırsın.

fenere canlı canlı koyması nasıldı anlatsana:D

negüzelde oluyor ooh ooh fenerede koyması :)) bu mutluluğu hırsı en son ümit karanın son saniyede fenere attığı golde stadta yaşamıştım.ve maç sonrası mütişti.aynı duyguları aynı çoşkuyu yine yaşadım buakşam.gerçekten insan kendinden geçiyor.harika bi mutluluk.özlemişiz fenerbahçe galibiyetini

negüzelde oluyor ooh ooh fenerede koyması :)) bu mutluluğu hırsı en son ümit karanın son saniyede fenere attığı golde stadta yaşamıştım.ve maç sonrası mütişti.aynı duyguları aynı çoşkuyu yine yaşadım buakşam.gerçekten insan kendinden geçiyor.harika bi mutluluk.özlemişiz fenerbahçe galibiyetini

Allah bızlerde nasip etsin canlı canlı koyması:D eyvllah ayrıca:D

Yok mu elinin altında maçtan sonra üçlü videosu olan? :)

Ben de oradaydım yeni açık üstte , biletlerini bile saklarım . Hele maç sonu hiç tanımadığım birine sarılıp sevinmek ne alaka demiyor insan . maç bitti takım sahaya çıktı , koşu falan yapmıştı .Golden sonra direkt bizim oraya koştular zaten :lol: ışıklar kapanmıştı sürekli anons vardı tribünleri boşaltın diye ama 1 saatten fazla kaldık resmen şov yapmıştık . Eskişehirden kalkıp gitmiştim hiç umudum yoktu ama yeni açıktan GG'nin attığı goldeki o falsosunu görmekte harikaydı iyi vurmuştu itne :lol:

Tutku mükemmeldi, Oktay hoca mükemmeldi, takım savunması mükemmeldi. Ama maçın yıldızı taraftardı.

Cevap: BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Her sene böyle!

helal olsun aslanlar feneri yenmekte cok zevkli oluyor yahu

Shumpert reis acilen hamama götürülmeli :D

Tutku'ya da helal olsun :tiphat:

İlk defa bir basketbol maçı izledim salonda. Ama atmosfer karşısında şok oldum neydi o atmosfer ya kulağım sağır oldu. Daha önce defalarca Ali Sami Yen de maç izledim sayısız derbi sayısız avrupa kupası maçı izledim Ali Sami Yen de ama hiçbirindeki ses bu kadar yüksek degildi tabi bunun nedeni salonun kapalı olması ali sami yen in açık olması. Burdan neye geleceğim yeni stadımızda kapalı tahminim 55 bin kişi ful çektiğimiz bi maçta inanılmaz atmosfer olur kulaklar sağır olur herhalde yeni stadımızda .

tutku reisi de helal olsun muhtesem oynadi aslanim

Salondan geleli daha yarım saat oldu.Feci bir atmosferde Fener'i resmen dümdüz ettik.Özellikle savunmada harikaydık.Maçı kazandıran da budur diye düşünüyorum,adamlar sayı bile atamadı son çeyrek neredeyse.

O değilde hazır bu aralar Lincoln'ü de özlüyorken Tutku'nun no look passlarıyla coşmak çok güzeldi.:asd:

İyi geçirmişiz:D

Geri
Üst Alt