BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Her sene böyle!

Cevap: BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Her sene böyle!

Aslanlarım benimmm..

YAAA. videoyu izledim yemin ederim tüylerim diken diken oldu. içim içime sığmadı masayı yumrukladım nasıl gaza geldim war yaaa :)) mart gibi istanbula atamam gerçekleşicek inş. her maça gidicem canlı canlı koyulusunu izlice no post cocuklarının.. harika atmosfer ya. bu arada kendi salonumuz için bir proje war mı ?

orada nefesini tüketen herkesin ağzına sağlık. hepinize tesekkürler renktaşlarım....

antu da u17nin intikaMI olarak bakmıslar bu maça :) iyice ezilip büzüldüler böylece. her yerde koyarız size ezikler!!!

fb tv de maçın tekrarını verirler mi acep ola :)

Sesim gitti lan o tezahürat yüzünden.Ha bir de arkamızda boyna Fenerlilere modafucka benzeri bir küfürümsü ile sövmeye çalışan liseli arkadaşa ``Allahından bul`` diyorum.Adam Ömer Onan'a bile modafucka diye küfür etmeye çalıştı ``Lan olm adam Türk,Türkçe etsen anlar zaten`` uyarılarımızı dinlemeden.:o

Ne taraftaydı o genco? :D

maci full nerden indirebilirim ozelden soylerseniz sevinirim

Ne taraftaydı o genco? :D

Galatasaray benchinin hemen arka tarafındaydık biz.Orta sıralardaydık.Bu elemanda bizim hemen arkamızdaki sıradaydı.İngilizceden soğudum arkadaş:o

Cevap: BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Maç Sonucu

Ben de oradaydım yeni açık üstte , biletlerini bile saklarım . Hele maç sonu hiç tanımadığım birine sarılıp sevinmek ne alaka demiyor insan . maç bitti takım sahaya çıktı , koşu falan yapmıştı .Golden sonra direkt bizim oraya koştular zaten :lol: ışıklar kapanmıştı sürekli anons vardı tribünleri boşaltın diye ama 1 saatten fazla kaldık resmen şov yapmıştık . Eskişehirden kalkıp gitmiştim hiç umudum yoktu ama yeni açıktan GG'nin attığı goldeki o falsosunu görmekte harikaydı iyi vurmuştu itne :lol:

evet gökan gönül golü eskiaçığa atmıştı.mütişti o maç ya.sonrası.1 saat çıkmamıştık stadtan evet :)

Bu videodaki renktas öldürdü beni ya :Roflol:

0:29'de yerlerde yattim gercekten :asd:

[video=youtube;J0-l0eRLuKQ]https://www.youtube.com/watch?v=J0-l0eRLuKQ[/video]

Cevap: BBL H:12 | Galatasaray CC 67-56 F.Ülker | 29 Aralık | Maç Sonucu

Fenerbahçe 0-0 Galatasaray (Futbol)

Galatasaray Cafe Crown 67-56 Fenerbahçe Ülker (Erkek Basketbol)

Fenerbahçe 74-68 Galatasaray Medical Park (Bayan Basketbol)

Fenerbahçe 75-58 Galatasaray Medical Park (Bayan Basketbol)

Galatasarey 3-0 Fenerbahçe (Erkek Voleybol)

Fenerbahçe Acıbadem 3-0 Galatasaray Medical Park (Bayan Voleybol)

3 mağlubiyet 2 galibiyet 1 beraberlik.

erkeklerde biz kadınlarda fener :D

Galatasaray benchinin hemen arka tarafındaydık biz.Orta sıralardaydık.Bu elemanda bizim hemen arkamızdaki sıradaydı.İngilizceden soğudum arkadaş:o

Heh iyi yakınımda değilmiş. :D Ben bir de öne geçtiğimiz anda bir şeyler atanlara ayar oldum da onlar Galatasaray'lı mıdır bilmiyorum. Bir de maç öncesinde Topkapı'dan biraz aşağıda fenerliler toplanmış ufak gruplar gördüler mi saldırıyorlardı, bizim minibüse falan da bulaştılar.Gören oldu mu kansızları?

Demekki neymiş videoyu çekenin dibinde avaz avaz bağırmayacakmışız :lol: Yırttı ses tellerini :p

Heh iyi yakınımda değilmiş. :D Ben bir de öne geçtiğimiz anda bir şeyler atanlara ayar oldum da onlar Galatasaray'lı mıdır bilmiyorum. Bir de maç öncesinde Topkapı'dan biraz aşağıda fenerliler toplanmış ufak gruplar gördüler mi saldırıyorlardı, bizim minibüse falan da bulaştılar.Gören oldu mu kansızları?

Gördük.:)

Her sene olduğu gibi yine koyduk.Değişen birşey yok...:b5:

Bu arada maç öncesi metrobüsten salona giden yolda bekleyip yol kesen Fenerbahçelilere de Allah akıl fikir versin.Cesaretli olup salonun biraz daha yakınlarına gelseydiniz keşke...

Birkaç eleman tartaklandı baya yaşları da küçüktü çok üzüldüm ya.100 mt aşağı inemediler, pusu kurup delikanlılıktan bahsederler bide.

Kalabalık bir grubun geldiğini görünce de minibüse atlayıp kaçtılar zaten.Bu kadar onların delikanlılığı...:)

Geri
Üst Alt