BBL Play Off YF 2.Maç | Banvit 69-67 Galatasaray LH | M.S | 25 Mayıs

O değilde final sıkıntı, 3 maç aşağılık, pislik, şikeci, paralı köpeğin önünde..

bu malik yerine henry oynarsa diğer maçları alırız ama atamanda aynı terim gibi acayip bi inat ve ego var vazgeçeceğini sanmam...

Sezon bittiğinde ilk iş Hairston'ı yollamak olmalı. Nereden bulup getirdiysek artık. Adam sırf zarar.

Seneye iyi bir temizlik lazım bu takıma. Böyle inişli çıkışlı bir sezonda finale kalırsak başarı. Şampiyon olursak mucize.

Sete sette belli bölüm ağır basarken devamında bir şey üretemedik keza Banvit'te erken hücumlarla dengeyi bozdu.Hoca mutlaka daha iyi biliyordur durumunu ama bir Henry-Malik değişikliği gerekiyor sanki.

markoviç banvite maçı getirdi.

ulan gsvtde izledim yine son topu arroyo cenke çıkarsa alabilirdik maçı ya ah ulan carlos

Çeptalk

2 sayı farkla kaybetmemiz kötü olmuş... İnşallah Abdi İpekçi'de oynanacak 2 maçı da üst üste kazanıp finale çıkarız...

Bu macı linkteki malum sıkıntılar yüzünden doğru düzgün seyredemedim. Seriden önce hücumda Arroyo dısında ikinci bir opsiyondan bahsediyordum seriyi kazanmamız için. Ender ve Hairston'ın formsuzluğu, Gordon'ın yokluğunda o bosluğu Sinan ile doldurduk. Sinan'ın 2 mactaki 14.5 sayı ortalamasıyla deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Hücumun tıkandığı, Banvit'in ikili oyunları iyi savunduğu her hücumda Sinan'ın penetreleriyle rahat bir nefes aldık. Ayrıca bu ikinci opsiyon sayesinde rakip savunmanın sıkı marke ettiği Arroyo'da fazla yıpranmadı. Buraya kadar hersey güzel olmasına rağmen hücumda ısrarla ters eşleşme kovaladığımız için Banvit savunmasına gerek kalmadan kendi hücumumuzu ziyan ediyoruz. Banvit bütün ters eslesmelerde yardım getirerek bizi top kaybına sürüklüyor ve bizde göstere göstere oraya hücum ediyoruz. İstanbul'da ki maclarda da bu kadar ters eslesme kovalarsak ne öndeyken macı koparabiliriz ne de gerideyken macı cevirebiliriz. Ters eslesme yerine topu daha hızlı cevirerek Banvit savunmasını caresiz durumda bırakabiliriz.

Birde sunu söylemeden gecemeyecem, ilk macta potamıza doğru bütün penetreleri bozup rakip hücumu dısarı püskürten Furkan bu macta Hairston ve Bonsu'dan az oynayacak kadar ne yaptı cok merak ediyorum(Ersin'den de). İlk mac pota altında Furkan varken harika yardımlasıp geleni geceni püskürtüyorduk, bu mac her penetre en kötü iki atıs oldu aleyhimize. Sakat değilse diye yine bir acık kapı bırakalım ama Furkan'ın su mac 10 dk oynamamasının izahı yok. Hoca biraz daha dikkatli olmalı.

ulan gsvtde izledim yine son topu arroyo cenke çıkarsa alabilirdik maçı ya ah ulan carlos

Çeptalk

O pozisyonu az önce yayıncı kurulusun sitesinden seyrettim. Bence saha avantajının getirdiği rahatlık o ciddiyetsizliğe sebep oldu. Zaten Cenk dahil diğer oyuncularda o suta tepki göstermediler. Yoksa gerçekten cok daha iyisini yapabilirdi Carlos.

bu kadar kafa kafaya olmasi bile yeterdi bu mac icin

simdi evde halederiz bunlari

Malik Hairston'ın atışında estetik yok bi kere. Top hiç yükselmiyo. Dümdüz atıyo. Ender'in atışları mesela bazen kamera açısında çıkıyo, o derece yükseliyo bunun atışları aynı hizada gidiyo. Serbest atışı bile sorun. İstanbul'da kesinlikle Domercant olmalı.

Geri
Üst Alt