Bu macı linkteki malum sıkıntılar yüzünden doğru düzgün seyredemedim. Seriden önce hücumda Arroyo dısında ikinci bir opsiyondan bahsediyordum seriyi kazanmamız için. Ender ve Hairston'ın formsuzluğu, Gordon'ın yokluğunda o bosluğu Sinan ile doldurduk. Sinan'ın 2 mactaki 14.5 sayı ortalamasıyla deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Hücumun tıkandığı, Banvit'in ikili oyunları iyi savunduğu her hücumda Sinan'ın penetreleriyle rahat bir nefes aldık. Ayrıca bu ikinci opsiyon sayesinde rakip savunmanın sıkı marke ettiği Arroyo'da fazla yıpranmadı. Buraya kadar hersey güzel olmasına rağmen hücumda ısrarla ters eşleşme kovaladığımız için Banvit savunmasına gerek kalmadan kendi hücumumuzu ziyan ediyoruz. Banvit bütün ters eslesmelerde yardım getirerek bizi top kaybına sürüklüyor ve bizde göstere göstere oraya hücum ediyoruz. İstanbul'da ki maclarda da bu kadar ters eslesme kovalarsak ne öndeyken macı koparabiliriz ne de gerideyken macı cevirebiliriz. Ters eslesme yerine topu daha hızlı cevirerek Banvit savunmasını caresiz durumda bırakabiliriz.
Birde sunu söylemeden gecemeyecem, ilk macta potamıza doğru bütün penetreleri bozup rakip hücumu dısarı püskürten Furkan bu macta Hairston ve Bonsu'dan az oynayacak kadar ne yaptı cok merak ediyorum(Ersin'den de). İlk mac pota altında Furkan varken harika yardımlasıp geleni geceni püskürtüyorduk, bu mac her penetre en kötü iki atıs oldu aleyhimize. Sakat değilse diye yine bir acık kapı bırakalım ama Furkan'ın su mac 10 dk oynamamasının izahı yok. Hoca biraz daha dikkatli olmalı.