BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Maçlara geliyorlar Macvan ile. Takımı alkışlıyorlar falan :D

Domercant oynadığı dönemde felaket durumdaydı ama en azından kaldırır şut atar.

Bugün Hairston'ın bomboş üçlüğü airball oldu görünce basketboldan soğudum :( Bu adamı anlayamıyorum. Milano'da falan iyiydi ama ne olduysa herşeyi unutmuş gibi oynuyor.

aslında macvan oynayabiliyorsa klezia, bjelica gibi adamları savunmak için iyi olmaz mı bu erceg ile işimiz zor olur cidden.

Şurda finale çıktık herkes birbirine laf çarpma, üste çıkma peşinde. Maç hakkında konuşan bir kaç kişi var. Çocuk gibi mesajlar. Forumda bu ara herkes agresif.

Valla ayni seyi ben de dusundum renktas.Buraya bakinca hep olmusuz bitmisiz Arroyo elini kaldiracak halde degil zannediyorum ama maca,istatistiklere bakinca tamtersi oluyor.Trolluk mu yapiyolar napiyolar anlamadim.

Trollükte olabilirde,bunda Arroyu'nun kalitesi de buna neden oluyor.Ben euroleagute ki bizim maçları yani hepsini izledim.Adam her maç döktürdü.Millete izlemişse Arroyu'dan her maçta en az 25 sayılık performans bekliyor.

Bu arada bizim takımın en kötüsü Hairston.Bildiğin basketbolun Sabris'si.Diğer oyuncularımız gayet yetenekli.Ergin Ataman da Türkiye'nin en iyisi,Avrupa'nın da sayılı antrenörlerinden.Hakkını yemeyin.

Şurda finale çıktık herkes birbirine laf çarpma, üste çıkma peşinde. Maç hakkında konuşan bir kaç kişi var. Çocuk gibi mesajlar. Forumda bu ara herkes agresif.

ilk yarıda ki oyuna göre bu maç dönmez dedik ama forumun yaşı 25 aklı 5 yaşındaki renktaşlar aklınca laf çarpma peşindeler...

Maçlara geliyorlar Macvan ile. Takımı alkışlıyorlar falan :D

Haha o da iyiymiş, en azından yaşıyormuş hala :D

Valla o Hairston ilk geldiğinde bu kadar kötü değildi de, sonradan baya bozdu. Air ball cidden fiyaskoydu, sözün bittiği yer oydu. Ama Domercant'in de bir fark yaratacağını sanmıyorum artık. Esas keşke Macvan'ı oynatabilme imkanımız olsaydı.

aslında macvan oynayabiliyorsa klezia, bjelica gibi adamları savunmak için iyi olmaz mı bu erceg ile işimiz zor olur cidden.

Macvan'ı oynatabilme durumumuz yok sanırım. Marko sakatken geçici lisans ile oynuyordu. Markoishvili dönünce tercihimizi ondan yana kullandık ve Macvan dışarda kaldı. Şu an linsansı yok dolayısıyla oynatamayız diye biliyorum ben.

Ülker play offda form tutu baya. Adamlar leblebi gibi 3lük atıyor ki en sayıf noktamız orda savunma anlamında.

Zor olacak şampionluk ama arroyo varsa imkansız hiç yokdur benim için.

ulan Ender elimizdeki maçı ellerinle alıp vermiştin Banvit'e de dua et takım arkadaşların ekstra efor sarf ederek senin pisliklerini temizlediler. şu takıma en büyük zararı sen veriyorsun ve ısrarla aynı bokları yemeye devam ediyorsun ya Ergin Ataman nasıl oynatıyor seni hiç anlamıyorum. neyseki ikinci yarı sen yoktun da takım kendine geldi basketbol oynamaya başladı.

bu arada tebrikler aslanlar her türlü olumsuzluğa rağmen yüzümüzü güldürüyorsunuz hepinize helal olsun

ilk yarıdaki oyuna göre "bu maç dönmez yeaa" diyenler. maç döndükten sonra "koyduk mu" havasına giriyo, yaşı 25 ama tükürdüğünü yalama konusunda 5 yaşında falan.

Macvan'ı oynatabilme durumumuz yok sanırım. Marko sakatken geçici lisans ile oynuyordu. Markoishvili dönünce tercihimizi ondan yana kullandık ve Macvan dışarda kaldı. Şu an linsansı yok dolayısıyla oynatamayız diye biliyorum ben.

evet ya şimdi baktım marko dönünce lig lisansını iptal etmişiz.

Ülker Arena'da pislik seyirci + sartılmış hakemler önünde ilk yarı 14 sayı fark yeme lüksün yok ! Marko bile kurtaramaz.

Neyse iyi kötü finale geldik. Seneye de Euroleague'deyiz.

Fener bize göre formda ve favori olan taraf. Ama enseyi de karartmamak lazım. Şansımızı deneyeceğiz. 2 maçın birini çalarsak harika olur. Hayırlısı diyelim.

Annaaaaa fenerle final maçı mı var :D

Geri
Üst Alt