BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

3. periyotta Marko maçı getirdi, taraftarı da geri döndürdü. Arroyo ilk yarıda pek yoktu ama özellikle son çeyrekte coştu. Ayrıca Furkan çok az süre alıyor girdiğinde bir anda fark arttı. Finalde işimiz zor ama ilk 2 maçtan bir galibiyet çıkarabiliriz gibi geliyor.

Tekrarını izledim de Marko 3. Çeyrekte tarifsiz oynamış hakikaten.

Aynen vardı öyle bir maçı. Çok değerli oyuncu. Ama bizim yıldız yalayicilar pek sevmez hatta gelecek seneki kadrolarinda yoktur :d

Son 4 senede bu 3. finalimiz olacak.

Ergin Ataman'ın ise son 3 sezonda ki 3. finali.

Bizim için de başarı ama Ergin Hoca'nın kariyeri önünde saygı ile eğiliyorum.

Muhtemelen finali kaybederiz.Ev sahibi Avantajı çok önemliydi ama maalesef normal sezonda gerisinde kaldığımızdan dolayı 4-3 biter seri ve kaybederiz.Reel düşünürsek bizim onları onların bizi burada yenmesi çok kolay değil keşke saha avantajımız olsaydı.

Arroyo-Marko ile nereye kadar gidebiliriz.Gerçi Ersin Dağlının yükselen bir grafiği var ama yinede zor.

Onlarda bir maç kazanmamız lazım. Ki Oktay hoca döneminde Shipp'in son saniye attığı basket hariç kazandığımız maç hatırlamıyorum son dönemde. İşimiz çok zor.

Hala deplasmanda yenemeyiz diyenler var. Hiç mi bu sezon top16da deplasman maçlarında neler yaptığımızı izlemeyi bıraktım sonuçlarına dahi bakmadınız.

Bu sezon kazanmamız gereken sadece 2 maçı kaybettik. Biri kupadaki efes diğeri Barca maçı. Bu takım bu sezon çok iyi oynamıştır tüm şanssızlıklara rağmen ve elinden geleni yapmıştır. Finalde ise Galatasaray geleneğini devam ettireceğiz ve kupayı alacağız bu kadar.

Bayan basketbolun intikamını(Mahmut Uslu olayı) almak için her türlü pisliği yapacaklardır..Saha avantajını ve çirkefliği de elinde bulunduran Fenerbahçe kamuflajlı Ülker maalesef daha şanslı..

Hem hucum hem savunma da Gordon'u çok arıyoruz.

Seneye umarım kalır. Maccabi'de ki kısalar kalitesinde bir isimdi kendisi en az.

Arroyo'dan da iyisini bulmamız çok çok zor umarım o da kalır bir sene daha.

Biz de 70'e gore sayi yeriz o zaman. Savunma denen sey var ve eger konsantre olursak cok iyi savunma yapan bir takimiz.

Dediğim gibi hücum 70'li sayıları geçmez, savunmayı katmadım. Zaten rakibin balı falan devreye girip 80-90 sayı atarsa reaksiyon vereceğimizi düşünmüyorum.

Dediğim gibi hücum 70'li sayıları geçmez, savunmayı katmadım. Zaten rakibin balı falan devreye girip 80-90 sayı atarsa reaksiyon vereceğimizi düşünmüyorum.

Bizim karakterimiz oyle zaten. Biz cok atan degil, az yiyen bir takimiz. Savunma ile mac kazaniyoruz. En iyi ornekleri Euroleague'teki maclar.

Umutsuzsporlular işbaşında.Her seri başında vardı böyleleri ve gene mevcut.Ben de her zaman ki gibi basketbol takımıza güveniyorum ve kupayı kazanacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt