Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
ben parayı yatırdığımda 150 bin kişi felan yatırmıştı 50 bini yaptı 100 bin kişi felan var önümde ama sırayla da almıyorlar ne zaman çıkar adım kim bilir saçma sapan bir iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenlerde bedelli giden bir arkadaşımla konuştum. 21 gün askerlik yaptı adamlar, bizi çok ezdiler falan diyor.
Bizi 6 ay öptüler bizim gıkımız çıktı mı q.
Yükümlü değilsin yani askerlikle ilgili işlemleri yaptırmaktan muafsın şuanda.Yani işlemlerin yapılmış.Yoklama vs işlerden muafsın askerliğe alınacağın içinYükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.
Beyler daha önce asal yoklama başvuru sonucunda 3 yeşil olarak gördüğüm ekran, şuanda böyle bi uyarı veriyor. Öylesine girdim bi bakayım diye.Kafamda kuşku oluştu.
Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.
Beyler daha önce asal yoklama başvuru sonucunda 3 yeşil olarak gördüğüm ekran, şuanda böyle bi uyarı veriyor. Öylesine girdim bi bakayım diye.Kafamda kuşku oluştu.
15 bin lira verip bu belirsizlikleri yaşasan daha çok söverdin orası kesin.Geçenlerde bedelli giden bir arkadaşımla konuştum. 21 gün askerlik yaptı adamlar, bizi çok ezdiler falan diyor.
Bizi 6 ay öptüler bizim gıkımız çıktı mı q.
22 kasımda celpler açıklanacak 24ünde ilk celp alınacak, 2 günde millet işini gücünü bırakıp askere gidecek gerçekten inanılmaz.
Sırf laf atmak için o kadar boş bir yorumki kaale bile almıyorum.Amma ağladınız ha. Ben 1 Ağustos'ta subaylık sınavına girdim (eskiden zorunluydu) Sınav sonucu 10 Ağustos sabahı açıklandı. 12 Ağustos'ta teslim oldum. Bu kadar ağlamadık biz.
Sırf laf atmak için o kadar boş bir yorumki kaale bile almıyorum.
Ya ne anlatıyon sen askere gitmek için ağustos celbine başvurdun gittin, işin varsa bilgilendirdin önceden. 600 bin kişi evde oturup 1.5 yıl ne zaman askere gidicem diye mi bekleyecek. Üstüne 22 kasımda işten ayrılıp, birine devredip, ıvır zıvırları ayarlayıp 2 gün sonrasında askere mi gidecek, şunu bile savunuyorsun ya yuh artık.Ne alakası var! İki günde ne yapabiliriz diyorsun. Dünyanın işini hallettik ve gittik. Üstelik 6 aylığına yok olduk!
Ya ne anlatıyon sen askere gitmek için ağustos celbine başvurdun gittin, işin varsa bilgilendirdin önceden. 600 bin kişi evde oturup 1.5 yıl ne zaman askere gidicem diye mi bekleyecek. Üstüne 22 kasımda işten ayrılıp, birine devredip, ıvır zıvırları ayarlayıp 2 gün sonrasında askere mi gidecek, şunu bile savunuyorsun ya yuh artık.
Sakin. Gerilme ve germe. Her şey yasal yaptırımla olacak. Ertesi gün işe gitmediğinde sana "neredesin" diye kimse hesap sormayacak. İzin falan almak vs. geç bunları. Hele senin buna hiç ihtiyacın yok. Tadını çıkar bence bu anların. İlginç deneyimler yaşayacaksın.
O konuda hemfikirim. Fakat 21 gün askerlik yapıp sövenler benim komiğime giden.15 bin lira verip bu belirsizlikleri yaşasan daha çok söverdin orası kesin.
O konuda hemfikirim. Fakat 21 gün askerlik yapıp sövenler benim komiğime giden.
Bedelli düşünenler gitsinler aslanlar gibi yapsınlar askerliğini. Çuval yada poşet farketmez. Vatani görevini yerine getirsinler.Kanka belirsizlik olmayan süreçlerde mantık her zaman aranabilir ama belirsizlik söz konusuyla işler karışıyor.
Örneğin haziranda bedelli mevzusu döndü diye ağustosta askere gidecek kişiler gitmekten vazgeçti bedelli yaparım diye, adam parasını falan da yatırdı ama hala gidemedi, ee ağustosta gitmiş olsa zaten dönüş zamanı yaklaşmıştı, iş mevzuları vs vs çok fazla mağdur insan oluştu ve planlamalarda da verdikleri sözü tutmadılar.
Önce 3 kasıma kadar başvuru alıp sonraki hafta açıklanacak dediler, bunu kaale almayıp 3 celp aldılar önden, sonrasında 27 ekimde gidenler şu an dönme noktasına gelmiş olmalarına rağmen 4. celp bir türlü açıklanmadı ve şimdi 22sinde açıklanacak 24ünde gidilecek diyorlar. Elle tutulur hiçbir yanı yok.
Bedelli düşünenler gitsinler aslanlar gibi yapsınlar askerliğini. Çuval yada poşet farketmez. Vatani görevini yerine getirsinler.
Beni askere götürdüler herkes gidecek ulen!

Bedelli düşünenler gitsinler aslanlar gibi yapsınlar askerliğini. Çuval yada poşet farketmez. Vatani görevini yerine getirsinler.