- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
Yalniz Altan bir an da kayboldu, onu bizzat gelip teslim aldilar galiba.
Totem yapıyor AG
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz Altan bir an da kayboldu, onu bizzat gelip teslim aldilar galiba.
Az sayıda ama sık alım yapılacak, 15 günde 1 yeni celp gidecek yani gidenler dönmeden yeni celp gidecek. Daha iki hafta önce bir yarbay ile konuştum, çok önceden beri belliymiş zaten nerenin kaç kişi alacağı başvuruların bitimine son 3 hafta kala aşırı bir başvuru olmuş bu sebeple ince ayar yapmak zorunda kalınmış bu yüzden açıklanması biraz gecikmiş.Hulusi Beye bir sorum olacak.
24 Kasım'da ilk celp alınsa ki mümkün değil ama alındı diyelim. 7 şubat 2020 diyelim son celbe de yaklaşık 459 gün yapar 21e bölersek yaklaşık 21 celp yapar.
37 için asimetrik mi alınacak insanlar, nasıl olacak, BU NE SAÇMALIK?
48 il diyorlar da 2020 gerçekten geç 40 bin ortalama ile alsalar daha iyi olurdu.Az sayıda ama sık alım yapılacak, 15 günde 1 yeni celp gidecek yani gidenler dönmeden yeni celp gidecek. Daha iki hafta önce bir yarbay ile konuştum, çok önceden beri belliymiş zaten nerenin kaç kişi alacağı başvuruların bitimine son 3 hafta kala aşırı bir başvuru olmuş bu sebeple ince ayar yapmak zorunda kalınmış bu yüzden açıklanması biraz gecikmiş.
Yasa Erdoğandan habersiz mi çıkmış, hadi yapım aşamasında dahli olmadı diyelim yasalara onayı kim veriyor ?Erdoğan buna nasıl müdahale etmedi anlamıyorum...
Bedelli askerlik görüşmelerinde bir tane çapsız, vitamninsiz fare suratlı bi adam 700 bin gencin hayatının içine ediyor.
İnadım inat, götüm iki kanat dedi resmen bu kadar ısrar etti.
AK partili dostlarımın da tepkisi var, ve cidden seçimlerde büyük zarar vereceğini düşünüyorlar.
Ama Erdoğan'ın kaldıracağına inanıyorum
Yasa Erdoğandan habersiz mi çıkmış, hadi yapım aşamasında dahli olmadı diyelim yasalara onayı kim veriyor ?

12 günde 1 celp olarak plan yapılmış sanırım. Gidecekler 2'ye ayrılacak büyük ihtimalle. Önce giden grubun ardından diğer grup yollanacak 12-14 gün arasında ama tabi bunlar farklı yerlere gidecek. Bundan sonrası da sürekli devir daim olarak bitirilecek. Yani ilk gidenler 21 günü bitirir bitirmez ilk grubun 2.celbi gelecek. Kısa dönemlerde de var sanırım bu olay. 1.grup 2.grup diye. Bazıları önce gidiyor bazıları sonra. Tarih ayarlamaları da yapılmıştır bile çoktanHulusi Beye bir sorum olacak.
24 Kasım'da ilk celp alınsa ki mümkün değil ama alındı diyelim. 7 şubat 2020 diyelim son celbe de yaklaşık 459 gün yapar 21e bölersek yaklaşık 21 celp yapar.
37 için asimetrik mi alınacak insanlar, nasıl olacak, BU NE SAÇMALIK?
12 günde 1 celp olarak plan yapılmış sanırım. Gidecekler 2'ye ayrılacak büyük ihtimalle. Önce giden grubun ardından diğer grup yollanacak 12-14 gün arasında ama tabi bunlar farklı yerlere gidecek. Bundan sonrası da sürekli devir daim olarak bitirilecek. Yani ilk gidenler 21 günü bitirir bitirmez ilk grubun 2.celbi gelecek. Kısa dönemlerde de var sanırım bu olay. 1.grup 2.grup diye. Bazıları önce gidiyor bazıları sonra. Tarih ayarlamaları da yapılmıştır bile çoktan
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belli olur yakında herhalde. 2020'ye kalmazsın yav. Öğretmenleri falan yaza atarlar. O zamanlardan umudu kesin benceBen banko 2020'de giderim.
gerçi o kadar çok öğretmen başvurmamıştır. Araya sıkıştırırlar belki ama yazın askerlik yapılmaz. Şimdi yapanlar tam kebap. Erkenden hava kararıyor. Ortalıkta kimse yok. Ne zaman gün bitmiş anlamıyorsun bileBelli olur yakında herhalde. 2020'ye kalmazsın yav. Öğretmenleri falan yaza atarlar. O zamanlardan umudu kesin bencegerçi o kadar çok öğretmen başvurmamıştır. Araya sıkıştırırlar belki ama yazın askerlik yapılmaz. Şimdi yapanlar tam kebap. Erkenden hava kararıyor. Ortalıkta kimse yok. Ne zaman gün bitmiş anlamıyorsun bile
Kışın yaparsan kebap bence. Yazın sıcaktan ve gün uzunluğundan imanın gevrer. Kalkarsın güneş yatarsın yine güneş. Şubat-Mart arasına denk gelirsen güzel olurAynen keşke ilk alsalar aradan çıksa ama o kadar şanslı değilimdir çok ters 1 zaman olmazsa bari.
Kışın yaparsan kebap bence. Yazın sıcaktan ve gün uzunluğundan imanın gevrer. Kalkarsın güneş yatarsın yine güneş. Şubat-Mart arasına denk gelirsen güzel olur