- 10 Nisan 2013
- 58.806
- 42.035
- 3.943
29 Haziran
İstanbul Maltepe
Yürüyerek teslim olacağım![]()
Hangi kışla? Benim acemiliği yaptığım olabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
29 Haziran
İstanbul Maltepe
Yürüyerek teslim olacağım![]()
@Emrah Yıldırım sen nerde yaptıydın lan
Çetin 1 askerlik dönemi Kralpayı bekliyor galibaZeytinburnu iyi yav Maltepe çıkmamış iyiki.
Eğitim birliği tek değil mi orada zatenHangi kışla? Benim acemiliği yaptığım olabilir.
Ekşiden yine bir şeyler okumuş kafa açıyor whatsappta temmuzda sokacakmış komutanlar ama mart olsa sokmazlarmış.Çetin 1 askerlik dönemi Kralpayı bekliyor galiba
Eğitim birliği tek değil mi orada zaten
Bütün adminler gidiyor sanırım hayırlı teskereler.
Ayrıntısını bilmem de 3 arkadaş bayağı zorlandı oradaki acemi birliğinde, 4-5 sene önce gitmişlerdi ama.Bir de ilerisinde vardıda dediğin gibi tek sanırım. Bişey diyeyim mi taburu ikmal falansa en iyi kışlaya düşmüş :d
Bende samsunda askerlik yaptım hangi tertiptin sen renktaşÜç bedelli arkadaşım var
Samsun, İstanbul, Erzincan.
Samsun benim acemilik yaptığım yer.
Allah AllahEkşiden yine bir şeyler okumuş kafa açıyor whatsappta temmuzda sokacakmış komutanlar ama mart olsa sokmazlarmış.
Ayrıntısını bilmem de 3 arkadaş bayağı zorlandı oradaki acemi birliğinde, 4-5 sene önce gitmişlerdi ama.
Yazın ortasında yapanı görmedim ama kasım dönemiydi onlar.
Tüfeği araklayıp üstümüze saldırabilir.Allah Allah
Kralpay Maltepe kışlasında eğitim yaparken Maltepe sahilinde denize girip güneşlenmek iyi 1 aktiviteye benziyor katılır mısın![]()
Samsun 24 kasım herhalde.Üç bedelli arkadaşım var
Samsun, İstanbul, Erzincan.
Samsun benim acemilik yaptığım yer.
Sevk:11/05/2019
47 NCİ KOMD.TUG.K.LIĞI/İSTANBUL ZEYTİNBURNU
HO. Bursa çıkmalıydı :/
Kışlayı "ibne ibne alpay" tezahüratlarıyla inleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Kışlanın tam çaprazından büyük bir rezidans gibi bir şey var. Kışlanın içini görüyor askerlerde rezidansı görebiliyor. Oraya pankart asıp Alpay rencide edilebilir.
Eyvallah reis ama 1 tanesinden ne hãyır gördük 2 yi okuyacaz bu ülkede okumak artık boş.
Bende samsunda askerlik yaptım hangi tertiptin sen renktaş
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi