Bedelli Askerlik

Bir de ilerisinde vardıda dediğin gibi tek sanırım. Bişey diyeyim mi taburu ikmal falansa en iyi kışlaya düşmüş :d

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıntısını bilmem de 3 arkadaş bayağı zorlandı oradaki acemi birliğinde, 4-5 sene önce gitmişlerdi ama.

Yazın ortasında yapanı görmedim ama kasım dönemiydi onlar.

Ayrıntısını bilmem de 3 arkadaş bayağı zorlandı oradaki acemi birliğinde, 4-5 sene önce gitmişlerdi ama.

Yazın ortasında yapanı görmedim ama kasım dönemiydi onlar.

Koruma taburu var orda yapmışlarsa sıkıntılıydı onlar. Ben eylülde girdim oraya eğitim taburundaydım gayet iyiydi. Hele hele diğer kışlalar içerisinde Maltepe cennet kalır tek sıkıntısı sinekler.

Kışlanın tam çaprazından büyük bir rezidans gibi bir şey var. Kışlanın içini görüyor askerlerde rezidansı görebiliyor. Oraya pankart asıp Alpay rencide edilebilir.

gidecek bütün arkadaşlara hayırlı teskereler dilerim.dönüşte başınızdan geçen ilginç olayları paylaşırsınız umarım.

Kışlanın tam çaprazından büyük bir rezidans gibi bir şey var. Kışlanın içini görüyor askerlerde rezidansı görebiliyor. Oraya pankart asıp Alpay rencide edilebilir.

Kışlayı "ibne ibne alpay" tezahüratlarıyla inleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Geri
Üst Alt