Hayirli teskereler üstadKardeşiniz, renktaşınız yarın birliğine katılıyor 1 ay aranızda olmayacak hepinize sağlıklı günler diliyorum. Galatasaray’ım şampiyonluk yolunda güçlü adımlarla devam etmen dileğiyle
Kulaklık götürmeyi unutma radyo icin
Hayirli teskereler üstadKardeşiniz, renktaşınız yarın birliğine katılıyor 1 ay aranızda olmayacak hepinize sağlıklı günler diliyorum. Galatasaray’ım şampiyonluk yolunda güçlü adımlarla devam etmen dileğiyle
Sen nerede yaptın zeytinsportHayirli teskereler üstad
Kulaklık götürmeyi unutma radyo icin
Kütahya'da yapmistimSen nerede yaptın zeytinsport
Serhan kanka en cenabet sen çekmişsin niye Şubat yazdın ve niye Doğu çıktı dötün donacak
vatana hizmet edeceksinKanka turizmci oldugumuz için bizim işler aksamasın diye kışın gitmek istedim ama nereden bileyim doğuya atacaklarını. Kiminle konussam egede yapıyor bu bedeliyi bana niye böyle bir piyango çıktı anlamış değilim
Bedelini ödedin mivatana hizmet edeceksin
neresi olursa olsun vatan toprağıdır
evetBedelini ödedin mi
vatana hizmet edeceksin
neresi olursa olsun vatan toprağıdır
Hangi bankaya
ne alışverişi laBen seni asker alışverişi yaparken görücem vatan millet sakarya aşkını
halkHangi bankaya
ne alışverişi la
veriyorlar ki zaten oradaAtlet don çorap cart curt. O kadar para vermişken birde üzerine bi ton alışveriş yapınca hiçte vatan sevdası kalmıyor
veriyorlar ki zaten orada
ben 2-3 eşofman traş takımı götüreceğim o kadar
kardeş senin kafa almıyor mu2 don 2 atlet 2 çorap ile 30 gün geçirebilecek misin gerçekten?
kardeş senin kafa almıyor mu
orada veriyorlar yetmedi mi içeride satıyorlar ztn
dışarıdan 25 tane götürLan muz musun armut musun nesin anlamıyor musun 2 tane veriyorlar diyorum listeyi okudum. Sen içeriden hallederim kafasıyla git o zaman askere yorum yapmıyorum az daha ayarlarımla oynarsan özelden sövüşürüz
aynen brocum housekeeping var askerde her gün odana yeni havlu yeni iç çamaşırı bırakıyor.dışarıdan 25 tane götür
eve giderken de 50 taneyle gelirsin
allahım ne kafalar yaşıyorlar yav
yüreğin varsa gelirsin