Bizim arkadaşı götürmüştük Aydın’a bedelli dış kapıdan teslim ediyoruz, rütbeli bir subay Kerem bey kim acaba alalım dedi. Hayatımda bu kadar gülmemiştim, komutan sordu niye güldün diye bizi tekme ile sokmuştunuz dedim .
Onbes bin tl mi?? Biz niye bes bin dolar bayildik15 000 tl 18 gün yaptım, bütün herkes korona olduk geldik, birimiz öldü ama. Kan kusarak gitti rahmetli törene 1 gün kala. Kışın en cafcaflı zamanı yaptık.
O zamanki dolar TL paritesine bakmak lazım, belkide bende 5000 dolar bayıldım bilmiyorum, 3 lira olabilir o dönem dolarOnbes bin tl mi?? Biz niye bes bin dolar bayildik
O zamanki dolar TL paritesine bakmak lazım, belkide bende 5000 dolar bayıldım bilmiyorum, 3 lira olabilir o dönem dolar
2009 dolar 1.5 lira imis vay beO zamanki dolar TL paritesine bakmak lazım, belkide bende 5000 dolar bayıldım bilmiyorum, 3 lira olabilir o dönem dolar
2009 dolar 1.5 lira imis vay be
En fazla verenler 2003 ve 2012 olmali. Gerci bizim zamanimizda 26 gun filan da yoktu.
2012 30 binEn az veren bizizdır diye tahmin ediyorum
18bin Tl 2014-2015
Süre max 30 dakika
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
keşke ben de şimdi gitseydim
eylül'ü kim bekleyecek
Bizim arkadaşı götürmüştük Aydın’a bedelli dış kapıdan teslim ediyoruz, rütbeli bir subay Kerem bey kim acaba alalım dedi. Hayatımda bu kadar gülmemiştim, komutan sordu niye güldün diye bizi tekme ile sokmuştunuz dedim .
gitmeyin beyler
bedelli gitmeyin diyorumŞekil yapıyodun geçen yaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bedelli gitmeyin diyorum
delikanlı gibi 6 ay ya da 12 ay yapsınlar