- 10 Nisan 2013
- 58.790
- 41.993
- 3.943
Sen nasıl bi adamsın ya rütbeni aldık eskisinden daha çok yazıyorsun.Banlıcam seni.rezalet rezalet rezalet!
kışladan girdikten sonra 4 ay daha yaparsın zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasıl bi adamsın ya rütbeni aldık eskisinden daha çok yazıyorsun.Banlıcam seni.rezalet rezalet rezalet!
kışladan girdikten sonra 4 ay daha yaparsın zaten.
Sen nasıl bi adamsın ya rütbeni aldık eskisinden daha çok yazıyorsun.Banlıcam seni.
Bir canımız kaldı alınmadık zaten al onu da.
Ben demiştim. Rütbemi alınca daha çok katkım olur muhtemelen diye zaten.
Konu falan açarım baya. Analiz vs tam benlik. Title'da yok, baskı yok.
Bu arada incelemedim yeni sistemde nasıl bilmiyorum, anayasal ödevler KHK ile düzenlenebiliyor/değiştirilebiliyor mu ? @Taha Karadeniz hukukçuydun sanırım, bilgin var mı ?
bu sene yağmurda çok yağdı son zamanlarda,yol yol bitmez otlaraskerliğini yapanlara bi sorum var. her Allah'ın günü dağ'da terörist avına mı çıkıyorsunuz ? yapan arkadaşlarım var. ot yolmaktan,izmarit toplamaktan baska bı bok yapmamıslar. twitter'a bakıyorum herkes rambo mübarek
bu sartlar altında askerliğini bikez daha yapanlar cıkacaktır.Yaş 25, 10 bin lira, 0 gün bekleniyor...
Yazın kenara
yaş 25 bedel 15-16 bin. . .
nerden geldi bu bilgi
Öngörü. İzlenimim o yönde.
olmaz o iş. keske olsa ama olmaz.
millete vatan haini muamelesi yapıyolar. yok savaş olsa ilk siz kaçarsınız. ne alaka abi asker'de herkes terörist avında mıbu sene yağmurda çok yağdı son zamanlarda,yol yol bitmez otlar
benim birliğimde Türkçe bilmeyen 1 Şırnak lı köy çocuğu vardı,gece atışlarını ayarları yapılmamış g3 le takır takır en az 2 isabetle atardı,bizim subay astsubay bile yapamazdı bunu.
gençleri dağa gönder ,ertesi gün kafasına sıkar gönderir bunun gibi tipler
aha bi tane dahaTorunlar korkmayın fazla acımaz, 25 günde bişey anlamazsınız ??
hangi bodrum?Bodrum'daydın değil mi? Gün batımı Bodrum'da çok güzel olur güzel bir sofrada. Haber vereceğim geldiğimde.
millete vatan haini muamelesi yapıyolar. yok savaş olsa ilk siz kaçarsınız. ne alaka abi asker'de herkes terörist avında mı