Bedelli Askerlik

Sen nasıl bi adamsın ya rütbeni aldık eskisinden daha çok yazıyorsun.Banlıcam seni.

Bir canımız kaldı alınmadık zaten al onu da.

Ben demiştim. Rütbemi alınca daha çok katkım olur muhtemelen diye zaten. :D

Konu falan açarım baya. Analiz vs tam benlik. Title'da yok, baskı yok.

25 gün kaldırılır muhtemelen.Dün 27 yaş çıktı nabız yoklandı bugün 25 yaş yapıldı. 25 gün için itirazlar var değişir o.

askerliğini yapanlara bi sorum var. her Allah'ın günü dağ'da terörist avına mı çıkıyorsunuz ? yapan arkadaşlarım var. ot yolmaktan,izmarit toplamaktan baska bı bok yapmamıslar. twitter'a bakıyorum herkes rambo mübarek

Bu arada incelemedim yeni sistemde nasıl bilmiyorum, anayasal ödevler KHK ile düzenlenebiliyor/değiştirilebiliyor mu ? @Taha Karadeniz hukukçuydun sanırım, bilgin var mı ?

Yok değilim. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çıkarılabilir dedi ülkedeki tek söz sahibi. AYM'leri de Sulh Ceza ve Ağır Ceza'lar bile takmadığına göre...

Evet 88'li renktaslarimin uzuntusunu paylasiyorum
.
Lakin o 25 gun olayini duzenlerler bence
.
Yas 23, 3000$ olur

askerliğini yapanlara bi sorum var. her Allah'ın günü dağ'da terörist avına mı çıkıyorsunuz ? yapan arkadaşlarım var. ot yolmaktan,izmarit toplamaktan baska bı bok yapmamıslar. twitter'a bakıyorum herkes rambo mübarek
bu sene yağmurda çok yağdı son zamanlarda,yol yol bitmez otlar

benim birliğimde Türkçe bilmeyen 1 Şırnak lı köy çocuğu vardı,gece atışlarını ayarları yapılmamış g3 le takır takır en az 2 isabetle atardı,bizim subay astsubay bile yapamazdı bunu.

gençleri dağa gönder ,ertesi gün kafasına sıkar gönderir bunun gibi tipler

bu sene yağmurda çok yağdı son zamanlarda,yol yol bitmez otlar

benim birliğimde Türkçe bilmeyen 1 Şırnak lı köy çocuğu vardı,gece atışlarını ayarları yapılmamış g3 le takır takır en az 2 isabetle atardı,bizim subay astsubay bile yapamazdı bunu.

gençleri dağa gönder ,ertesi gün kafasına sıkar gönderir bunun gibi tipler
millete vatan haini muamelesi yapıyolar. yok savaş olsa ilk siz kaçarsınız. ne alaka abi asker'de herkes terörist avında mı

Hem para verip hem askerlik yapacak olmamız üzücü, 18 bin 0 askerlik pakedi eklenirse seviniriz.

25 gün tadı tamakta kalır 45 falan yapsınlar onu

Geri
Üst Alt