Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
PardonFikirlerim yüzünden sarmıyor yalnız bana.
Aynı şeyi düşünmek zorunda değilim kimse ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PardonFikirlerim yüzünden sarmıyor yalnız bana.

Bok ve bot var birde
Yok be moruk yeminli asker olmadığınız için silahlı nöbet yok sadece giderseniz koğuş nöbeti tutarsınız 1 saat o kadar.
Bok ve bot var birde
Pardon
Ben insanları kategorize etmeni sevmedim, milliyetçilikle alakası yok bunun.Pardonluk bir durum yok. Çünkü herkesin fikrine saygım var.
Kimisi bu konuda daha hassastır kimisi değildir.
Karar mercisi olmadığım için fikrimi beyan ederken, sadece kendi görüşümü ifade edebilirim. Bunun dışında ekstra bir hassasiyet için toplumsal bir pozisyonda olmam lazım. Senin fikrin daha milliyetçi yönden değerlendirmek olabilir mevzuyu. O da senin görüşün. Dayatma olmadıkça, anlaşabilmeyi umuyorum.
Ben insanları kategorize etmeni sevmedim, milliyetçilikle alakası yok bunun.
TamamDoğrudur. Kutuplaşma sebebi ile artık hep bu şekilde düşünmeye zorlandığımız için refleks olarak yaptığım bir şey sanırım zaman zaman. Sürekli bu kesim, o kesim diye kafa yoruyoruz.
Oran vs verip, bölerek anlatmak saçma oluyor. Ama her türlü düşünceden insan var askere gidenler arasında bu da bir gerçek. Ben onu ifade etmek adına yazdım o mesajı. Özünü bu şekilde alırsanız daha doğru olur.
BKNZ: EBU GUREYBProf ordu saçma Almanya'da bile eski sistemi geri getirmek istiyorlar. Prof ordularin içi full piskopatlar ile dolu, benim arkadaş Alman ordusunda asker olarak görev alıyor, çocuk baya bir hoş olmuş.Hangi irz düsmani,hirsiz varsa böyle sistemlere dolusuyorlar. Birde Türkiye gibi tehdit altinda ülke isen sonu vasat olur.
Üstat avatardaki sen misin? Yüzünde nur var...Hürmetler...Prof ordumuz olsun tabiki.Terör olaylarına 3 ay önce silah tutmuş insanları göndermek kadar saçma birşey yok.
Fakat biz savaşçı bir toplumuz.genlerimizde var.En azından bir aylık kısa temel bir dolu dolu eğitim yeterli diye düşünüyorum.
(Askeliğimi Siirt Eruhta yaptım, şimdiden söyliyim, orada yaşadıklarımi birçok arkadaş yaşamamıştır)
Sonra da böyle deyip buzları eritiyorsun biraderFikirlerim yüzünden sarmıyor yalnız bana.
Bedelli askerlik çıksın mı çıkmasın mı tartışmasını, 28 gün olsun mu olmasın mı tartışmasına iyi çevirdiler yav. Kimse bedelliyi tartışmıyor artık.
Aynen benim dostumÜstat avatardaki sen misin? Yüzünde nur var...Hürmetler...
Yok yaBro laf sokmaya mı çalıştın bilmiyorum ama konu hakkında çok fazla bilgim olmasına gerek yok bunu söylemek için.
Niye bilgisayar mühendisinu askere zorluyorlar ? Böyle tehlikeli kutuplaşmari önlemek için.Türkiyede kısa dönem sisteminin en büyük destekçilerinden biri fetoydu, niye mi ? Özel orduyu/kutuplaşmiş orduyu daha kolay ele gecirebilirsin.BKNZ: EBU GUREYB
Aynen benim dostum![]()
Kozmik odalara sokmadılar mı? Tüm seferberlik planlarımızı çalmadılar mı? Hep aynı deyyuslar...Geçen karar verilmiş hani bir ağlak vardı kozmik odanın anahtarı olup siyasi vazifesini tamamlayan...Onun ben...Hürmetler...Niye bilgisayar mühendisinu askere zorluyorlar ? Böyle tehlikeli kutuplaşmari önlemek için.Türkiyede kısa dönem sisteminin en büyük destekçilerinden biri fetoydu, niye mi ? Özel orduyu/kutuplaşmiş orduyu daha kolay ele gecirebilirsin.