- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Sanki bu çomarlarla askerlik yapacaklar.
Hiç çekinmeyin arkadaşlar çok eminim bu tipleri görmeyeceksiniz o 25 günde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taze kan problemi var çoğu devlet örgütlerinin, şuan eski kanı temizleyip, yeni kan arayışndalar ama arayanın kanında bir yandan bozuk......Kozmik odalara sokmadılar mı? Tüm seferberlik planlarımızı çalmadılar mı? Hep aynı deyyuslar...Geçen karar verilmiş hani bir ağlak vardı kozmik odanın anahtarı olup siyasi vazifesini tamamlayan...Onun ben...Hürmetler...
Valla yatsın kalksın tayyip erdoğana dua etsin yedi ceddi fetöcü çıktı sırf geçmiş hukukuna binaen hapsi boylamıyor daha hala çıkmış seçimden önce eleştiri yapıyordu akp'yeTaze kan problemi var çoğu devlet örgütlerinin, şuan eski kanı temizleyip, yeni kan arayışndalar ama arayanın kanında bir yandan bozuk......
Kamber gelmişSanki bu çomarlarla askerlik yapacaklar.
Kamber gelmiş
Vurun davula
Sanki bu çomarlarla askerlik yapacaklar.
.
Sn. Bahçeli, 28 gün kalkmalı şekilde yorumlarda bulunmuş.
Gerçekten enteresan.
Yalnız dün söylemeyi unuttum da, bunlar askere gitmiş, yüksek ihtimalle de uzun dönem.
Yalnız ortadaki herif Hulusi Akar'ın arkasında selfie çekmeye çalışan elemana benzemiyor mu aksjsözellikle sağdaki torbacılığa devam edecek yüksek ihtimal. çıplak olan içici satıcı değil belli. diğer dombili de eşantiyon. elindeki şişeyle bi münasebeti var gördüğüm kadarıyla.
biraz şişmandı sanki o.Yalnız ortadaki herif Hulusi Akar'ın arkasında selfie çekmeye çalışan elemana benzemiyor mu aksjs
askerliğin adam etmediğinin bizzat kanıtıdır su 3 dallama. üstüne üstlük yılların ezikliğinin getirdiği, devrecilik adı altında üstün olabilme avantajını malca düşüncelerle baska bir insana eziyet yapma olarak gören acizliğin örneğidir. dediğim gibi muhtemelen askerlik süresince borularının öteceği ve sivil hayatta herkese abi çekerek hayatlarını idame ettirecekleri bir ömür yasayacaklar. yazık.
vala uzayacağını bilsem bile eğer haklıysam ağzını yüzünü s. doğruya doğru.Ben askerdeyken bunlar gibi dört tanesine gerekli dersi ziyadesiyle verdim.
Naptın, bizimle paylaşır mısın?Ben askerdeyken bunlar gibi dört tanesine gerekli dersi ziyadesiyle verdim.