Bedelli Askerlik

Kozmik odalara sokmadılar mı? Tüm seferberlik planlarımızı çalmadılar mı? Hep aynı deyyuslar...Geçen karar verilmiş hani bir ağlak vardı kozmik odanın anahtarı olup siyasi vazifesini tamamlayan...Onun ben...Hürmetler...
Taze kan problemi var çoğu devlet örgütlerinin, şuan eski kanı temizleyip, yeni kan arayışndalar ama arayanın kanında bir yandan bozuk......

Taze kan problemi var çoğu devlet örgütlerinin, şuan eski kanı temizleyip, yeni kan arayışndalar ama arayanın kanında bir yandan bozuk......
Valla yatsın kalksın tayyip erdoğana dua etsin yedi ceddi fetöcü çıktı sırf geçmiş hukukuna binaen hapsi boylamıyor daha hala çıkmış seçimden önce eleştiri yapıyordu akp'ye :)

Kamber gelmiş

Vurun davula
i

Sn. Bahçeli, 28 gün kalkmalı şekilde yorumlarda bulunmuş.

Gerçekten enteresan.

Sn. Bahçeli, 28 gün kalkmalı şekilde yorumlarda bulunmuş.

Gerçekten enteresan.

Bu zat'ın açıklamalarının hepsini okudum. 28 günde ne öğrenecekler? diyor. Bu ülkede acemi birlik genellikle bir ay sürüyor. Sonrasında esas birliğe gönderilip nöbet tutmaktan başka hiçbir işe yaramayan askerler askeri eğitimi bir ayda alıyorlar zaten. Bedelliler askerliğin ameliliğini yaşamayacak. Her zamanki gibi saçmalamış.

Evet gerek yok. Ama gerek yok derken 28 günde ne öğrenecekler denilemez. Biz 18 günde bir ton şey öğrendik!

özellikle sağdaki torbacılığa devam edecek yüksek ihtimal. çıplak olan içici satıcı değil belli. diğer dombili de eşantiyon. elindeki şişeyle bi münasebeti var gördüğüm kadarıyla.

askerliğin adam etmediğinin bizzat kanıtıdır su 3 dallama. üstüne üstlük yılların ezikliğinin getirdiği, devrecilik adı altında üstün olabilme avantajını malca düşüncelerle baska bir insana eziyet yapma olarak gören acizliğin örneğidir. dediğim gibi muhtemelen askerlik süresince borularının öteceği ve sivil hayatta herkese abi çekerek hayatlarını idame ettirecekleri bir ömür yasayacaklar. yazık.

Son düzenleme:
özellikle sağdaki torbacılığa devam edecek yüksek ihtimal. çıplak olan içici satıcı değil belli. diğer dombili de eşantiyon. elindeki şişeyle bi münasebeti var gördüğüm kadarıyla.
Yalnız ortadaki herif Hulusi Akar'ın arkasında selfie çekmeye çalışan elemana benzemiyor mu aksjs

askerliğin adam etmediğinin bizzat kanıtıdır su 3 dallama. üstüne üstlük yılların ezikliğinin getirdiği, devrecilik adı altında üstün olabilme avantajını malca düşüncelerle baska bir insana eziyet yapma olarak gören acizliğin örneğidir. dediğim gibi muhtemelen askerlik süresince borularının öteceği ve sivil hayatta herkese abi çekerek hayatlarını idame ettirecekleri bir ömür yasayacaklar. yazık.

Ben askerdeyken bunlar gibi dört tanesine gerekli dersi ziyadesiyle verdim.

Geri
Üst Alt